Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „Studenții nevaccinați cu combinezoane la cursuri.”

Studenții nevaccinați cu combinezoane la cursuri. Iar măștile rămân valabile până la 1 august.
Desigur, încă o propunere emanată de “specialiști” pe care guvernanții o aplaudă.
Ce e haios e că boala în sine chiar nu mai sperie nici cât speria acum 3 luni, ba chiar dă înapoi natural (că a trecut sezonul gripelor), dar noi suntem în continuare prizonierii escrocilor de “savanți” și medici care controlează sistemul, nevertebratelor de politicieni și gunoaielor cu legitimație de jurnalist care alimentează o panică nefondată….
Iar totul pentru că:
1.vacciniada și continuarea escrocheriei covid sunt singura soluție prin care “specialiștii” și politicienii încearcă să scape de răspunderea penală pentru crimele împotriva umanității comise în ultimul an ca să nu facem o viroză.
2. această escrocherie e un mega-tun bugetar.
Totul devine o caricatură mai grotescă și mai imbecilă, pe zi ce trece.
Dacă nu aș fi afectat direct aș fi chiar amuzat de această parodie cu cretini și escroci…

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Iudele astea calca cu bocancii peste Constitutia Romaniei si peste drepturile si libertatile romanilor, considerand ca au drept de viata si de moarte asupra noastra, exact ca regii asirieni fatza de sclavii din Imperiu! Fara o noua Revolutie, dar nu una ideologica, pt aducerea la putere a „omului nou”, ca in cea franceza sau in cea bolsevica, ci ca un Razboi pt supravietuirea neamului, pe principiul: „ori noi, ori ei, calaii nostri”! Caci daca stam cu mainile-n san si nu facem nimic, vom fi mereu sclavii lor, atat trupeste, cat mai ales, sufleteste!