Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „ PSD e singurul partid în care disciplina de cadru bate orice dram de personalitate.”

Dacă toate partidele din România colcăie de gradați mai mult sau mai puțin acoperiți, PSD este singurul partid regiment.
Și totul e pe față.
Pur și simplu este un partid disciplinat, cu membri incapabili să pună în discuție linia partidului și hotărâți să meargă pe ea chiar dacă personal nu le place.
Am cunoscut pesediști care urăsc actuala conducere PSD, dar au făcut campanie electorală de le-a sărit capacele pentru noua linie a partidului.
Pur și simplu logica e militară: ascultăm de cine e la comandă. Și ne mulăm după comandant.
Acum PSD are în ansamblul său trăsăturile de marmotă imbecilă specifice domnului Ciolacu.
Înainte suferea de cumsecădenia de gospodină a doamnei Dăncilă. Și mai înainte, cu un an, era plin de naționalism conservator, cot la cot cu Liviu Dragnea.
Pe vremea lui Năstase tot partidul avea trăsături de snob parvenit. În epoca Ponta, PSD arăta tânăr și liberal.
Eu aș face pariu că dacă prin absurd Vlad Voiculescu ar deveni președintele PSD, într-o lună de zile ăia din USR ar părea niște pensionari moderați prin comparație cu pesediștii.
De asta pe mine nu mă mai miră voturile în Parlamentul European sau aiurea ale pesediștilor. E singurul partid în care disciplina de cadru bate orice dram de personalitate.
Evident, sunt și câteva excepții care întăresc regula.

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Voturile celor de la PSD la Bruxelles, care au dat gir lui ciolos si homosexualilor,ii vor efecta la urmatoarele alegeri. Conducerea PSD ar trebui sa-i dea afara din partid, si pe cei care au votat pro,si pe cei care au absentat.