Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „E interesant cum se suprapune obsesia față de această viroză cu opțiunile politice toxice useristo- macoveisto-sorosiste”

Jurma, profetul timișorean al apocalipsei covid….
E interesant cum se suprapune obsesia față de această viroză și devotamentul față de dictatura sanitară cu opțiunile politice toxice useristo- macoveisto-sorosiste… Cel puțin la noi.
Erai votant al progresismului ”de dreapta” de la noi? Sunt o mie și una șanse ca să fii un fanatic al apocalipsei sanitare și un cavaler al vaccinării, acum.
Și PSD (mai ales ”noul PSD”) încearcă să fie mainstream, cu dictatura sanitară. Dar e o chestie care nu le iese.
Când îl auzi pe Ciolacu vorbind de pandemie, simți de la kilometri că omul e doar un actor prost care joacă într-o reclamă Pfizer/Moderna sau ce mai vreți voi….
Dar la pluseriști și alți progresiști este o pasiune sinceră.
Unii au deja fantezii cu brava lume nouă în care majoritatea va muri de covid și vor rămâne doar ei, rasa superioară….
Am mai spus asta de o mie de ori: dar nu pentru că e singura chestie din Marx pe care o știu ci pentru că e cea mai adevărată chestie din Marx:
Istoria se repetă. Dar se repetă ca o parodie a ceea ce a fost.
Dictatura sanitară repetă caricatural fascismul. Iar noul SS și noul Gestapo este alcătuit din oameni care, în multe cazuri, nu au certitudinea că sunt bărbați sau femei nici atunci când se uită în proprii lor chiloți….

Autor: Bogdan Alexandru Duca