Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „Dacă vaccinul e bun, atunci cel vaccinat nu are motive nici să fie supus unor restricții cretine, nici să se teamă.”

Am scris ditamai textul despre Mihaela Miroiu, dar de fapt doream să scriu altceva.
Madame Miroiu dă tonul viitorului șlagăr al propagandei: “cei care nu se vaccinează sunt dușmanii instaurării noii normalități”.
Madame Miroiu neagă o chestie de bun simț. Dacă vaccinul e bun, atunci cel vaccinat nu are motive nici să fie supus unor restricții cretine, nici să se teamă. Căci, vorba unui alt savant, domnul Imbri, dacă te vaccinezi nu mai mori (deși, să fiu sincer, nu vreau să fiu veșnic într-o lume în care Imbri și Miroii sunt nemuritori, am și eu doza mea de rezistență…).
Cei care nu se vaccinează își fac singuri rău. Dar e treaba lor. Ei vor să riște din o mie și una de motive ale lor, o boală cu mortalitatea gripei.
Deci?
Deci, dacă ar fi onestă -ceea ce e imposibil când ești comisar ideologic la SNSPA- doamna Miroiu ar trebui să se întrebe de ce statul condiționează drepturile și libertățile oamenilor după apariția vaccinului.
A apărut vaccinul? Gata. Toată lumea se imunizează sau nu, dar dictatura sanitară își pierde sensul.
P.S. Eu nu sunt antivaccinist. Dacă mi se garantează că vaccinul e bun și că drepturile și libertățile îmi vor fi integral restaurate după vaccin, mă vaccinez fără nicio problemă.
Dar nu mă grăbesc. Nu când văd ce se întâmplă cu vaccinarea. Dar și cu activarea comisarilor ideologici în favoarea unui fascism medical, unui apartheid vaccinist.
Autor: Bogdan Alexandru Duca