Analize și opinii

Bogdan Alexandru Duca: „Am lăcrimat de câteva ori în această noapte, urmărind cum se trezesc românii.”

În această noapte în care se aplică noul val de măsuri stupide și abuzive ale dictaturii sanitare, a fost o explozie de nesupunere socială.
Mitinguri mari și frumoase peste tot în țară, sfidând inepția guvernanților și specialiștilor dictaturii sanitare…
Oameni cerând din nou, după 31 de ani, libertatea câștigată atunci prin sânge și pierdută acum sub pretextul că doar fără drepturi și libertăți ne protejăm de o viroză….:
Sincer, nu am ieșit din pricina unei condiții medicale neplăcute dar nu grave, însă am lăcrimat de câteva ori în această noapte, urmărind cum se trezesc românii.
E îngrozitor cum presa, cu excepția notabilă a România TV, a încercat să ignore aceste mitinguri. În noaptea asta, majoritatea trusturilor de presă din România au demonstrat că sunt bordeluri….
Evident, nu e sfârșitul luptei pentru a ne redobândi libertatea cedată de frica virozei. Nu e nici măcar începutul sfârșitului acestei lupte. Dar în mod sigur este sfârșitul începutului.
De acum politrucii și specialiștii dictaturii sanitare pot să fie siguri că propaganda lor a eșuat.
Vor impune restricții, vor încerca măsuri de apartheid medical, vor pune poliția și jandarmeria pe noi, vor folosi armata contra societății, dar au pierdut bătălia cheie: oamenii nu mai cred. Propaganda lor nu mai prinde.