Analize și opinii

Avem o țară credincioasă, pioasă, modestă, plină de iubire și compasiune, populată în special de tefelei de tefelei reșapați

Deci îl avem pe Papa în România. Deci, dintr-o dată, toată lumea dă în brînci de pioșenie. Deci, dintr-o dată, avem următoarele: Tefeleul de Președinte al nostru, care în superioritatea sa ariană a dat cu flit Patriarhului la consacrarea Catedralei Ortodoxe, acuma dintr-o dată a catadicsit să pună piciorul în ea.



Tefeleii de tefelei cărora le puțea Catedrala și le plăceau bisericile mici și din lemn, așa ca la San Pietro, dintr-o dată n-au mai zis nimic că nasolul de Papa a îndrăznit să pună piciorul în ceva ce nu e nici mic, nici de lemn.

Tefeleii de tefelei cărora le puțea pelerinajul de Sf Paraschieva și-i considerau primitivi și medievali pe cei care își arătau pioșenia acolo dintr-o dată au descoperit binefacerile pelerinajului și au numa și numa cuvinte de bine pentru fix același tip de pelerinaj, la fel de medieval și de obscurantist, de la Șimleu Cum-Îi-Zice. Simt deja vibrațiile de extaz mistic ale Oanei Pellea și ale lui Tudor Chirilă în acest sens.

Tefeleii de naziști fasciști care consideră că oamenii săraci nu sînt oameni și ar trebui exterminați încet și cu metodă dintr-o dată s-au uitat în gura lu’ Papa ca în gura lu’ Patapievici cînd acesta le-a spus că ar trebui să lase ura la o parte și să se aplece către cei sărmani și-n suferință.

Oare ce-or fi făcînd naziștii scîrboși de la Iași care aruncau cu bani în bătrîni? Sînt sigur că sînt în primul rînd la Papă, acolo unde sînt locurile rezervate pentru civilii care au servit patria în misiuni deosebite de control social.

Deci să știți că e bine. Avem o țară credincioasă, pioasă, modestă, plină de iubire și compasiune. Ce mai, Grădina Maicii Domnului. Numa și numa oameni perfecți, tefelei reșapați, îngeri mai ceva ca Liiceanu și ca Pleșu.

Ce dor mi-e de vremurile cînd oamenii erau deschiși la suflet și recunoșteau că singurele lucruri pe care le au în cap sînt muia și ura față de semenii lor…

Dar nici o problemă: vin alegerile la loc. Să vezi ce-o să mai înflorească muia din nou pe meleagurile scumpei noastre patrii, Republica Nazistă Tefelistă Românica!

Autor: Mirel Palada

Sursa: Mirel Palada Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • In Gradina Maicii Domnului este iubire, pace, armonie, curatenie. Asa a simtit Papa Ioan Paul al II-lea ATUNCI!
    Din pacate, in Gradina Romaniei se practica: invrajbirea intre oameni, categorii sociale, etnii, institutii ale statului (publice, private) aliati, vecini, parteneri, generatii, discriminarea intre eroi, domnitori, voievozi, martiri, statui, opere de arta, sedii, palate; statutul de “Groapa de Gunoi” dovada GUNOAIELE oriunde am privi; “RISC DE TARA”; “ROMANIA CORUPTA, ANALFABETA FUNCTIONAL, FANATIC RELIGIOASA, INTOLERANTA, EXTREMIST DE NATIONALISTA, FLIT-uita PAS cu PAS de la cel mai inalt nivel; PIATA DE DESFACERE pentru legume, fructe, peste, produse INFESTATE, pentru prestatii comerciale nefiscalizate purtatoare de PROFIT EXTERNALIZAT in procent de 89-900% in PARADISURI – ALTE GRADINI. Am avut si noi odata ca niciodata ferme ca cea apartinand VATICANULUI, hrana sanatoasa, curata pentru Papa si Cardinali; Romania in prezent este Poligon experimental pt armamentul geoclimatic (pt asigurarea unui climat meteo stabil in timpul vizitei papale, precipitatiile au suportat fenomene extreme in zone brazdate pe intreg teritoriul tarii, in zona PH o mama plange dupa pruncii luati de viitura cu casa cu tot) psihotronic (La al …-lea Congres Ceausescu reales, Partidul-Ceausescu-Romania, Vrem o tara ca afara, DNA sa vina sa va (ne) ia, Iubirea nu se voteaza, In democratie, hotii stau la puscarie, M..e psd, Papa, Pa-pa Pa Pa…) economic, cibernetic, genetic, social, trafic cu orice, de la fiinte umane la arme, droguri, organe, emotii… SOV afirma de dupa gratii ca a cumparat proprietati in Romania si le-a lasat intentionat in PARAGINA ca sa nu prezinte interes pt “alti investitori”. Cine anume hotaraste unitatea temporo-spatiala aferenta Gradinii Maicii atribuita de ani buni Portugaliei?!?!?! Ca sa n-aveti parte de vijelie la Sumuleu-Ciuc am preluat noi “potopul”, fratii si surorile, ortodocsii de serviciu. L-am transformat in raze de lumina, trandafir de aur…pace, bucurie, armonie… Doamne ajuta!

  • In Gradina Maicii Domnului se nasc prunci, pui de Om conceputi in Pantecul Maicii, Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, nascut iar nu facut, Cel de-o Fiinta cu Tatal prin care toate s-au factut. Crezul.
    E
    E limbajul multidimensional la Universului.
    Limba noastra E O COMOARA
    In adancuri infundata
    Un sirag de piatra rara
    Pe mosie revarsata
    E Cale, E adevar, E Viata
    E Imn
    E VOCALA, a doua vocala din cele sapte vocale corespunzatoare celor sapte chackre care inzestreaza in mod unic limba noastra stramoseasca, arealul strabun. E PANTEC! E ORANGE, PORTOCALIU… PORTUGALIA, simbolul creatiei, nasterii de prunci.
    E Proiectie!
    E!

  • Dupa parerea mea, in 1999,in Romania s-a intamplat “ceva”: Papa Ioan Paul al II-lea a sarutat Pamantul Stramosesc recunoscand
    atributul ancestral de Gradina a Maicii Domnului conferit din Decret Divin Arealului numit Romania. Ce s-a intamplat incepand cu acel moment istoric… ‘om trai si ‘om vedea… fericiti cei ce cred fara sa “vada”! Pentru cine, prunci?
    Prunci, fiul Omului, creatia Lui Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, Lumina din Lumina, copiii Terrei…

  • “Om mai avea proteste, invrajbire, familii distruse, destine curmate, fenomene extreme, deviante, incorecte, imorale, ilegale, hibride, asimetrice, neconventionale in Gradina Maicii Domnului, in fapt si in drept: Romania parte integranta a unei stravechi civilizatii, leaganul Omului pe-un picior de plai pe-o Gura de Rai, varful Omu…Sala Proiectiilor a toate cate sunt, vazute si nevazute, stiute si nestiute, detectabile si de nedetectat, cunoscute noua, tuturor, de pretutindeni, prin Gratie Divina… Multumesc!

  • Astazi, pe Pamant Romanesc se sustine un TEST PRIVIND IDENTITATEA poporului romanesc, temei, conditie “sine qua non”, caramida, zidurile NOII CETATI – OMENIREA INNOITA, TREZITA, CONSTIENTA.

  • “Lasati copiii sa vina la Mine!”, indemna Iisus.

    Joe Biden a inteles sa abuzeze sexual de copii, UN PEDOFIL NOTORIU DEMN de PIZZAGATE, aspirant la functia de PRES SUA, expresia SSATANISSMULUI GLOB-ALISS, IUBIREA ALTFEL.

    Ne-am trezit, auzim, VEDEM, pricepem odata?

  • MOMENT ISTORIC CRUCIAL SUSCEPTIBIL DE EVENIMENT PLANETAR: PAPA FRANCISC FACE DEZVALUIREA IN DIRECT…GRADINA MAICII DOMNULUI INGADUIE!

  • Papa in vizita la rrromii din Blaj, alti fericiti. La sinistratii POTOPULUI, OASTEA TARII, MILITARII GENIU, adevaratii “fericiti” care merita PENSIA SPECIALA.

  • Buna dimi! Cei 3″R”, va amintiti? RECONDITIONARE, REUTILIZARE, REFOLOSIRE.

    Un Nou Inceput. Astazi e o Noua Zi. Minunat!

    Vom trai si vom vedea raspunsul Universului la mesajele transmise de Papa Francisc de pe Pamant StraBun, Terra, Gradina Maicii Domnului, din perspectiva limbajului multidimensional implicit a matematicii universale, din pdv temporo-spatial, constienti de faptul ca mai presus de noi, de toate cate sunt stiute si nestiute, vazute si nevazute, mai presus de ceruri si de adancuri exista un Creator Suprem Datator de Viata in infinitul Univers siiii mai presus decat preasus, Lumina din Lumina, Duh, Suflare, Creatie… Sfantul Duh, Sfantul Spirit, cum doreste, simte, percepe fiecare fiinta splendida in propria-i unicitate, univers in lumina universurilor, gradina in gradini de aur insasi lumina oricum am privi. Paaaai, vedeti? N-avem o tara. Avem o Gradina. Gradina Maicii Domnului. Asa sa fie!
    Inteleg ca ni s-a conferit rolul de Gradina a Maicii Domnului. Modul in care alegem sa ne ingrijim gradina este rolul nostru, ratiunea de a exista pe fata Terrei intre Pamant si Cer, de ACUM si Pururea si-n Vecii Vecilor. Oare chiar ni se ingaduie sa fim gradinari de omenie?! Multumesc!

  • si a insistat cu blandete sa ne rugam pentru el, rugam unul pentru altul, toti pentru unul si unul pentru toti

  • Mergem impreuna impotriva PIZZAGATE – un prim pas, al doilea impotriva TRAFICANTILOR. Sufletul politistului omorat cu bestialitate nu ne lasa! Cine apara copiii politistului ucis de interlop? Daca nici acum nu ne mobilizam atunci sa ne asteptam sa murim putin cate putin, unul cate unul pana s-o termina cu neamul omenesc caci cel care ucide cu sange rece nu E OM. E BESTIE in toata regula, SATAN. Miscati-va odata, dragi autoritati abilitate ale Romaniei, faceti curatenie in Gradina Maicii Domnului! Ordin!

  • Politistul Cristian Amariei. Retinem CRIST, retinem A MARIEI din Gradina MARIEI, MAICA DOMNULUI. Invatam sa “citim” semne, semnale, avertismente, semnalmente. Indemn la CURATENIE IN GRADINA ROMANIA.