Analize și opinii

Astăzi, trăim în «1984» a lui Orwell

Îți amintești «1984» de George Orwell?

Filmul bazat pe cartea cu același titlu, a fost lansat în SUA în 1984, disponibil pe Youtube în formatul său original. Puteți viziona aici .

Vizionarea acestuia vă oferă o impresie similară cu cea a ascultarii și vizionarii Forumului Economic Mondial (WEF) din 2022, care a avut loc la Davos, Elveția, în perioada 23 – 26 mai 2022.

A arătat o lume distopică, în care războiul este pace și pacea este război, unde minciunile sunt propagate 24/7, deci crezi că ei sunt adevărul, iar când în sfârșit privești adevărul în ochi, râzi, pentru că este atât de incredibil, încât crezi că este doar o altă minciună.

Trăim chiar în 1984.

Acesta este WEF. Acesta este Davos. Sunt globaliştii.

Acesta este cultul întunecat al elitei, adevărul eugeniştilor.

Asta ne-ar rezerva Marea Resetare, Agenda ONU 2030 – și a 4-a Revoluție Industrială, dacă am permite să se întâmple – acesta este visul umed al lui Klaus Schwab.

El și WEF-ul său – și toți adepții elitei – cred că aceasta va fi lumea lor viitoare, o lume distopică, în care nimic nu este ceea ce pare, cu o populație redusă drastic, cu oamenii supraviețuitori fiind transumani digitalizați, sclavi pentru elită, care nu dețin nimic decât sunt fericiți.

Acestea sunt planurile WEF, sau mai degrabă erau, înainte de Davos 2022, cu OMS ținând Adunarea Mondială a Sănătății anuale în paralel cu WEF – amintiți-vă, nu există coincidențe – dezbaterea despre cum să depășim suveranitatea celor 194 de țări membre cu un toți controlând «Tratatul de pandemie», transferând OMS deținută privată în WHT, pentru Tirania Sănătății Mondiale.

Da, 80% din OMS este deținută de interese private, nu este chiar o agenție ONU, ea răspunde celor care o finanțează: în mare parte Big Pharma, Bill Gates și numeroase alte grupuri de interese private și miliardari.

Ei eșuează amarnic.

Cel putin pentru moment. Globalizarea, visul lor, se destramă. Ei vor continua să încerce, iar noi trebuie să fim în alertă continuă.

Amintiți-vă, libertatea nu vine gratuit.

Trebuie să luptăm pentru asta.

Dar Noi, Poporul, vom birui!

Peter Koenig  este analist geopolitic și fost economist senior la Banca Mondială și la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), unde a lucrat timp de peste 30 de ani în întreaga lume. Predă la universități din SUA, Europa și America de Sud. Scrie regulat pentru reviste online și este autorul  cărții Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed; coautor al cărții lui Cynthia McKinney „When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis” (Clarity Press – 1 noiembrie 2020).

Este cercetător asociat al Centrului de Cercetare a Globalizării (CRG). El este, de asemenea, un Senior Fellow nerezident al Institutului Chongyang al Universității Renmin, Beijing.

Preluare: globalresearch.ca

Autor: Peter Koenig

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu