Analize și opinii

Angelo Davidescu: “Omenirea nu se poate vindeca cu creiere spălate!”

Pe un imbecil îl recunoști imediat când nu este în stare să facă o analiză „la zi”. El totdeauna refuză prezentul și vrea să se întoarcă în istorie. Dacă-i spui imbexilului că Stalin a fost georgian, Hrusciov ucrainean, Brejnev ucrainean, Andropov ucrainean, Gorbaciov născut din mamă ucraineană, fiindcă tot face recurs la istorie, astea n-au nicio relevanță. Nici că Marx și Engels, părinții comunismului ateist, au fost germani. Dacă n-are creier…
Dacă le spui imbexililor că pe mine mă interesează acum cum poate fi rezolvat conflictul ăsta, început odată cu Maidanul, că ne afectează pe toți, pe noi, copiii noștri, nepoții noștri, că o putere mondială a inițiat 70 de conflicte în lume după cel de-al doilea război mondial, în numele „democrației”, nici asta nu-i interesează. Dacă atâta poate el procesa… De parcă aici ar mai intra în discuție disputa globală USA-Rusia. N-am treabă nici cu USA, nici cu Rusia! Să lase omenirea în pace, să revină la Carta ONU. Pe care au micționat.
Nu, aici e vorba de viitorul nostru. Și dacă rămânem dobitoci, o să facem tot timpul recurs la istorie. Păi vrei să-ți aduc aminte că Occidentului „civilizat” i-a luat timp 300 de ani să renunțe la sclavie? Ești nebun la cap? Incultule! Renunță la clișeee…!
Omenirea nu se poate vindeca cu creiere spălate! Ci doar cu oameni lucizi, detașați de orice propagandă! Renunță la recursul la istorie, că îți e defavorabil! Revino la prezent! Pierzi cu mine, dacă vrei istorie! Dacă Turcia câștiga Războiul de independență, vorbeai turca azi! Ești mulțumit acum că Occidentul îți impune neomarxismul? Gândacii, larvele, carnea sintetică?

Autor: Angelo Davidescu

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu