Analize și opinii

Angelo Davidescu: MAREA RESETARE TREBUIE PRECEDATĂ DE MARELE COLAPS

Ca Marea Resetare să aibă loc, trebuie creat mai întâi Marele Colaps. Ca să aibă justificare. De ce să resetezi un sistem funcțional? N-ai credibilitate. Trebuie să-l decretezi nefuncțional.
Prin urmare, lumea trebuie aruncată în haos, ca să-i poți vinde povestea Marii Resetări. Că nu se mai poate altfel. Ca soluție salvatoare, unica. Și e la NOI. De aceea asistăm astăzi la distrugerea deliberată a marilor lanțuri comerciale ale lumii, crearea unei penurii globale de energie și alimente.
Cine a mai auzit până astăzi să închizi fabrici de îngrășăminte, să reduci numărul de ferme zootehnice, să plătești fermierii din USA, UK, Australia să nu mai cultive terenurile, în plină penurie alimentară?
Să închizi termocentrale, să renunți la gaz, fiindcă visezi cai verzi pe pereți, energie verde, Zero Carbon? Asta și un copil de clasa a 8-a o înțelege. Își bat joc cu tupeu de inteligența popoarelor. Păi mai ești normal la cap să crezi asemenea bazaconii?
***
Pregătiri de blackout în Germania – Banca americană JPMorgan Chase & Co., cea mai mare bancă din lume, a elaborat planuri de relocare în cazul în care ar exista o întrerupere de curent în Germania. Afacerile ar fi relocate de la Frankfurt în alte țări europene. Banca ar recurge și la generatoare de energie de urgență, care garantează funcționarea birourilor timp de câteva zile.
Stai și te întrebi: cu ce anume a constrâns America UE să se sinucidă? Răspunsul îl am: i-a pregătit din timp liderii. În școala Young Global Leaders. Da, și Putin a fost acolo, în 1991. De-aia îi știe și știe ce au în cap.
Tot acolo au fost „școlite” și premierele alea ale Suediei și Finlandei (Marina gospodina, rockerița, care dansează mișto în club), care s-au trezit amenințate de Putin și vor neapărat în NATO. Doar doar îl provocă. Schwab și Soros au creat o caracatiță planetară, neomarxistă