Analize și opinii

Angelo Davidescu: „Comunismul a fost mic copil”

Am spus că pandemia a fost un experiment psiho-social al guvernului mondial. Aflat în umbră, deocamdată. Crede el, deși a fost devoalat. Care a măsurat toți indicatorii specifici. A fost un succes. Po-pulimea a reacționat conform predicțiilor.
S-a trecut la etapa a doua a implementării planului. Crearea unui război mondial, chiar dacă e nedeclarat. Crearea unei crize economice globale bazate pe scăderea producției, întreruperea lanțurilor de aprovizionare, criză alimentară, foamete, necesitatea unui control al resurselor și al distribuției lor.
Comunismul a fost mic copil. Da, dar acum are justificări. Rusia va fi principalul vinovat, fiindcă a atentat la suveranitatea Ucrainei. Iar USA, normal, ca garant al „democrației”, al ,,valorilor occidentale” (gay, lesbianism, transgenderism, multiculturalism, familie unisexuală, political correctness și alte valori de astea), vor primi, de facto, dreptul de a guverna proștii. Vor crea o altă cultură.
Dacă asta vrea omenirea, te opui? Aș vrea să văd ziua în care mamele sunt fericite fiindcă Maria s-a căsătorit cu Elena și Marius cu Albert. Nu-i așa că vor fi fericiți? Cum să nu? Când gândesc acum că unii mă-njură, că sunt anacronic…! Le doresc să aibă nepoți născuți în eprubetă!

Autor: Angelo Davidescu

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu