Analize și opinii

Angelo Davidescu: CEL MAI MARE EXPERIMENT MEDICAL DIN ISTORIA PLANETEI

Peste 40.000 de români, reacţii adverse la vaccinul COVID. Medicul Tudor Ciuhodaru: ”Cel mai mare experiment medical din istoria planetei! Lucrurile sunt grave!”
Medicul Tudor Ciuhodaru răbufnește după publicarea datelor și susține că ”am existat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”.
“Am avut dreptate. Ni s-a vândut o chestie ca fiind sigură și eficientă. Cine răspunde pentru aceste informații ascunse, cine răspunde pentru morți? În Italia se acordă deja despăgubiri, există un fond de 250 de milioane de euro.
Cine răspunde pentru morțile subite, că tot nu se vorbește de ele. Eu am votat contra pașaportului digital, care condiționa dreptul la educație și sănătate. Cine răspunde? Lucrurile sunt grave, e doar vârful aisbergului. Am asistat la cel mai mare experiment medical din istoria planetei”, a concluzionat medicul Ciuhodaru.
Hai că poate ajută Dumnezeu și vedem un al doilea tribunal Nurenberg! Dacă mai sunt magistrați liberi pe lumea asta.
Era la mintea cocoșului. Nu trebuie să fii expert virolog, virusolog. Așa-zisul vaccin a paralizat sistemul imunitar. L-a debusolat complet. Au murit cei nevaccinați care n-aveau comorbidități?
A împiedicat vaccinul infectarea celor vaccinați? Nu! Atunci? Ai distrus economia planetei prin măsuri total iraționale. Plus morții care n-au mai beneficiat de tratamentul adecvat, plus decesele subite de după. Cum să vaccinezi o lume, când n-ai trecut vaccinul prin toate studiile clinice? Ai încălcat o procedură consacrată?

Autor: Angelo Davidescu