Analize și opinii

America se trezește: se cere declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta!

Șeriful de culoare David Clarke, care are un mare capital de popularitate în SUA, a susținut un discurs în Wisconsin unde a cerut declanșarea urgentă a investigațiilor împotriva miliardarului George Soros și a organizațiilor patronate de acesta.

trump-soros

Clarke a început prin a spune că este încă stăpânit de „un sentiment de euforie” pentru ceea ce a realizat poporul american pe 8 noiembrie, când Trump a câștogat alegerile prezidențiale din SUA. “Am șocat lumea!”, a spus acesta.

Șeriful s-a referit în special la modul în care “rețeaua de agenții de presă mincinoase” — printre acestea numindu-le pe New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, The Huffington Post — a încercat să îi compromită, prin răspândirea de minciuni, pe Donald Trump și pe Mike Pence, vicepreședintele SUA.

Aceste instituții continuă chiar și acum activitatea de sabotarea și subminare a președintelui ales și a vicepreședintelui.

David Clarke a vorbit apoi despre manevrele încercate după încheierea alegerilor, după ce rezultatul a arătat clar că Donald Trump câștigase.

“Ați văzut ce s-a întâmplat după 8 noiembrie. Mai întâi au fost revoltele de după ziua alegerilor, apoi campania denigratoare a agențiilor de presă mincinoase, care au urmărit să discrediteze ceea ce a făcut poporul american pe 8 noiembrie, apoi renumărarea voturilor, iar acum ni se tot spune despre «conspirația Rusiei» pentru a influența alegerile”, a spus David Clarke.

El a mai spus că membri ai Congresului cer inițierea de investigații pentru a se afla dacă Rusia a influențat alegerile din SUA, în acest sens neexistând nicio dovadă, însă nu se cere nicio investigație împotriva celor care s-au implicat activ în deturnarea procesului electoral și incitarea la violență.

„Vă spun acest lucru: dacă Congresul vrea să investigheze ceva, atunci trebuie să declanșeze o investigație cu privire la miliardarul George Soros și la încercarea acestuia de a influența aceste alegeri în favoarea democraților, de exemplu prin găsirea de oameni care să apară la adunările celor care l-au sprijinit pe Trump pentru a-i amenința pe susținătorii lui Trump. Congresul ar trebui să declanșeze o investigație împotriva lui George Soros pentru finanțarea din partea acestra a revoltelor de după alegeri, revolte care au creat pagube materiale și au făcut victime umane în rândul unor oameni nevinovați”, a declarat David Clarke.

La finalul discursului, el a afirmat că l-a asigurat pe Donald Trump că va face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-l ajuta să devină cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite, iar aceasta va fi „una dintre cele mai mari realizări ale mele, de care voi fi mândru”. Clarke și-a încheiat cuvântarea spunâd „Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru ceea ce ați făcut și să continue să binecuvânteze Statele Unite ale Americii!”.

Rețeaua Soroș din România

Mai mulți oameni cu greutate din anturajul președintelui Klaus Iohannis sau care fac parte din Guvernul României au legături extrem de strânse cu controversatul miliardar George Soros.

Din 1990 și până acum, George Soros a dezvoltat o adevărată rețea de ONG-uri, cu care a acaparat noul concept de “societate civilă”, necunoscut românilor, astfel că a reușit să influențeze, în mod major, deciziile la nivel guvernamental. Pe lângă GDS și Fundația Soros, s-au dezvoltat o puzderie de ONG-uri legate de numele magnatului american.

Una dintre cele mai renumite “creații” ale lui George Soros în România este Nicușor Dan. Alina Mungiu Pippidi, reprezentantul de seamă al lui Soros în România, a finanțat primele operațiuni civice ale lui Nicușor Dan, scrie evz.ro. Alina Mungiu și a sa Societate Academică Română a creat Alianța pentru o Românie Curată. Aceasta din urmă a fost finanțată, între anii 2010-2012, de CEE Trust a lui George Soros cu sume mari de bani, dar și din fonduri norvegiene. Din această Alianță fac parte Freedom House (Cristina Guseth), Grupul pentru Dialog Social și Asociația lui Nicușor Dan – Salvați Bucureștiul.

Autor: Tudor Matei

Sursa: Active News

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • FARA DUMNEZEU NIMIC NU E!
    BRAVO AMERICA!
    DUMNEZEU SA BINECUVANTEZE VIATA PE TERRA, ” PRECUM IN CER ASA SI PE PAMANT ”

    CRACIUN FERICIT TUTUROR, DE ORIUNDE SI ORICATI SUNTEM!

  • DUMNEZEU-CON STIINTA-IUBIRE-ADEVAR-LUMINA DIN LUMINA-SURSA SUPREMA SUVERANA DATATOARE DE VIATA IN INFINITUL UNIVERS-VIATA VESNICA-NEMURIREA-LEGEA FUMDAMENTALA ETERNA SI PRECISA CARE NU POATE FI SCHIMBATA DE NIMENI ENTITATE PAMANTEANA SAU EXTRAPAMANTEANA

  • “Tzarul” Vladimir Vladimirovich Putin si Presedintele Donald John Trump vor construi o alianta Geo-Politica Russia-U.S.A. reprezentand atat inceputul sfarsitului pentru Dictatura Raului Absolut instaurata de O.N.U., N.A.T.O., A.S.E.A.N., G7, G20, U.E., C.E., F.M.I., Banca Mondiala, Comisia Trilaterala, Consiliul pentru Relatii Externe, Comitetul celor 300, Grupul Bilderberg, Clubul Rotary, Fundatiile George Soros, I.S.I.S. etc. profitand de ignoranta infinita a popoarelor si natiunilor, cat si sfarsitul inceputului unui proces natural-uman-arhetipal de creare a Civilizatiei Normalismului in cadrul Societatii Umane Terrane Actuale. La Multi Ani si Doamne Ajuta Tuturor!!!

Abonează-te la newsletter