Analize și opinii

Ambrus Bela: „Cea mai mare problemă pe care o au specialiștii cînd vorbesc despre inexistența pandemiei este că nu au și specialiști în comunicare.”

Cea mai mare problemă pe care o au specialiștii cînd vorbesc despre inexistența pandemiei este că nu au și specialiști în comunicare. Fiind oameni de știință, au tendința să ofere prea multe detalii unui public total neavizat în chestiuni privind genetica. Dar unde, potrivit tradiției, tot neamul e mare „specialist”, după cum toată lumea se pricepe și la drept penal, și la macroeconomie, și în general la orice.
Ceea ce spun cei de la World Freedom Alliance se poate rezuma în fraze simple. De exemplu, ei stau să explice de ce nu există o pandemie, și un virus, doar că lumea vede că o anume patologie există. Numai că, deși patologia ca atare există, nu se datorează unui virus, iar Sars-Cov-2 încă nu a fost izolat potrivit metodelor științifice curent acceptate, două la număr: Koch și Rivers.
Există fragmente ARN, similare virusului, doar că nu sînt viruși. Sînt fragmente ARN. Adică, exact ceea ce arată toate testele, care nici acelea nu demonstrează existența unui virus, ci a unor fragmente ARN.
Mai departe, nu există transmitere virală. Adică pseudo-virusul nu trece de la un individ la alt individ.
Și atunci, de unde vine afecțiunea? Cea mai plauzibilă explicație de pînă acum este cea legată de schimbarea (amplificarea) cîmpului electric din jurul planetei, fapt care s-a petrecut prin introducerea tehnologiei 5G.
Putea cineva să vină și să spună că vrem să avem un internet mai rapid dar, din cauza asta, unii se vor îmbolnăvi sau chiar vor muri? Evident că nu. E mult mai prizabilă povestea cu supa de liliac și pangolinul, cu piețele umede din China.
Au mai existat situații similare? Evident! De fiecare dată cînd organismele vii de pe planetă au fost supuse unei radiații suplimentare: unde radio, unde radar, unde GPS etc. Așa cum acum avem tehnologiile 5G și 6G. Nici atunci nu au existat transmiteri virale (gripa spaniolă etc.) cum nici măștile sau distanțarea socială nu au și nu avut absolut nici un efect în prevenirea bolii, care vine de sus, de data aceasta, de la plasa de sateliți care au îmbrăcat întreaga planetă într-o nouă rețea electrică.
Covid-19 e propriu-zis o reacție de apărare a organismului în fața stresului electric, așa cum organismul se apără de orice prin propriile mijloace neconștiente, de otrăvire prin vomă, de frig prin tremurat etc. Iar vaccinurile, e greu de crezut că ajută.