Analize și opinii

Am vrut să dezvoltăm un vaccin pe specificul imun al populației României

35884897 - vaccine in vial with syringe
”Am vrut să dezvoltăm un vaccin pe specificul imun al populației României.”
Virgil Păunescu, directorul Institutului „Oncogen”, Timișoara, a mărturisit că a fost supus unui „linșaj mediatic fără precedent” în urma studiului său.
Potrivit medicului timișorean, care conduce o echipă de cercetare în imunologie, soluția identificată de colectivul său era fezabilă. Ca dovadă, rezultatele cercetării au fost autorizate mai târziu de britanici în urma unui studiu similar.
„Acum ar fi acoperit întreaga populație a globului. Aveam nevoie de două milioane de euro ca să obținem autorizația EMA pentru a începe studiile de fază 1. Nu ni s-a dat nicio șansă să încercăm o soluție fezabilă.”
Medicul timișorean a mai precizat că a fost supus unei hărțuiri din partea autorităților prin DNA, ale cărei acuzații au fost demontate de Curtea de Conturi. (evz.ro)
Păi ce, măi, dom profesor, toată lumea e acreditată de Big Pharma să scoată vaccinuri? E de capul ei? Sau ce? Poate o iei pe urma lui Vanghelie, ia vezi!

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Ce să facă Edi Helvig că el în alergatul după societăți a plonjat fix la EPPO LUXEMBOURG … cu marele alb ce din mare alb a ajuns NEGRU .
    SUA e terminata cu popi cu tot la EPPO LUXEMBOURG…la fel și guvernanții cu Arafat intrat în n căcat pahonti valerici citi,ciuci etc ..sa va investigheze pe toți EPPO LUXEMBOURG .
    toți penali ce nu au cărți …