Analize și opinii

Alexandru Racu: “Un nou mesaj cu dedicație de la Marele Licurici”

Zelensky spune că Rusia a pierdut de zece ori mai mulți oameni decât Ucraina. Cel mai important general american îl contrazice și spune că pierderile sunt probabil egale, cam 100000 de morți de fiecare parte (nu e clar dacă în cazul ucrainenilor se referă doar la soldați sau cumulează civilii și soldații). După care urmează un nou mesaj cu dedicație de la Marele Licurici, genul de mesaj pentru care Dâncu și-a pierdut funcția – că slugilor nu li se permite să exprime opinii pe acest subiect, dacă o fac sunt acuzați de trădare și deficit de claritate morală – dar pe care stăpânii din SUA îl transmit tot mai des în ultima vreme. Prietenii știu de ce.
“Întrebat despre perspectivele diplomației în Ucraina, Milley a remarcat că refuzul inițial de a se negocia în Primul Război Mondial a agravat suferința umană și a dus la alte milioane de victime.
„Așa că atunci când există o oportunitate de a negocia, când se poate obține pacea… profitați de moment”, a declarat Milley la Economic Club of New York.”

Despre autor

editor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu