Analize și opinii

Alexandru Racu: „N-avem de gând nici să tăiem de la rachete, nici să impozităm bogătanii, așa că îi belim pe bugetari, în bună tradiție a dreptei autohtone.”

Complet grețos mi se pare faptul că ăștia nu vin pur și simplu să spună da bă, tăiem, că suntem neoliberali și în calitate de neoliberali am fost votați, e criză, în mare parte provocată tot de ei, și n-avem de gând nici să tăiem de la rachete, nici să impozităm bogătanii, așa că îi belim pe bugetari, în bună tradiție a dreptei autohtone. Nu, toată această manevră simplă și ușor de anticipat, pe care poporul – sta-i-ar în gât – a girat-o prin votul său, trebuie precedată de o campanie de înfierare a elementelor osândite de la buget în fața poporului muncitor din privat, de tot soiul de descoperiri și revelații menite să genereze un amplu consens moral antibugetar, de parcă nu se putea tăia și fără această campanie jenantă și scârboasă. Și e doar începutul.

Autor: Alexandru Racu

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Saracii bugetari. Acum primesc ce le-au promis Usr-plus si PNL cand veneau in Piata Victoriei si urlau ca niste ciudati. Acum sunt expirati.