Analize și opinii

Adrian Câciu: „Ce a facut Ministrul Câmpeanu pentru școala online în cele peste 70 de zile de când e ministru?Nimic!

Întrebarea pe care aș pune-o pentru mâine ar fi ce a facut Ministrul Câmpeanu pentru școala online în cele peste 70 de zile de când e ministru?
Pentru sistemul hibrid pe care el îl numește școală online în mod total demagogic ca să poată spune ca ramâne scoala deschisă pentru clasele terminale și, vezi doamne, nu închide scolile.
Cea mai proasta soluție este soluția aleasă de Câmpeanu.
Cursurile se desfășoară cu maxim jumătate din elevi dar nu se asigură o rotație si nici nu se asigura o transmitere online integrală.
Astfel, cei care stau acasă nu vor avea acces la cursuri online(care se fac cu totul altfel) ci vor asista la cursurile fizice facute de colegii lor. Nici un profesor nu va avea astfel grijă ca transmisia online sa fie de calitate pentru ca fiecare profesor va fi atent la elevii care vin fizic la școală.
O prostie.
Sistemul acesta hibrid nu a funcționat nici în trecut.
Elevii de acasă nu auzeau/nu vedeau mai nimic din ora.
Revin:
Stiut fiind faptul că a fost dezastru cu acest tip de predare, ce a facut acest domn Câmpeanu în cele peste 70 de zile de când este ministru pentru ca predarea online să fie de calitate?
Eu am urmatorul răspuns :
Nimic.
Preocuparea sa a fost să schimbe directori de scoli și de inspectorate. Nici o preocupare pentru infrastructura școlară.
Iar de aici, concluziile le trageți singuri.
Efectele le vor resimți copiii.
Ce vină au ei că unii vor funcții dar nu fac nimic pentru sistem?
Nici o vină.
Dar sunt sacrificați pe altarul incompetenței altora.