Analize și opinii

Adevărata natură a ceea ce numim ”Occident” se dezvăluie și idioților care se închină la el ca la Dumnezeu Tatăl

Borrell chiar a luat-o pe ulei, și proferează amenințări în numele TUTUROR membrilor UE. Pe care nu i-a întrebat nimeni de sănătate! E ca și cum UE recunoaște că sancțiunile sunt apă de ploaie, funcționează doar în visele umede ale birocraților de la Bruxelles, și atunci se trece la planul B, ”războiul să se termine nu prin negocieri, ci pe câmpul de luptă!”. Ceea ce este nebunie curată! ”Să luptăm până la ultimul ucrainean!”
Adevărata natură a ceea ce numim ”Occident” se dezvăluie și idioților care se închină la el ca la Dumnezeu Tatăl! Poate vor înțelege că UE se sinucide, și, o dată cu ea, și occidentul european! Europa este atât de intyerdependentă, încât eșecul ei este asigurat! Ca în primul Război Mondial, ca în cel de-al Doilea. Iar ”salvarea” americanilor nu se va prezenta la întâlnire! Pentru că americanii vor fi foarte ocupați să se lupte pentru pielea lor!
Altminteri România are doar de câștigat de pe urma apartenenței la UE și la NATO! Ne dezvoltăm, de nu avem după ce ne căca, și suntem mai apărați ca niciodată!
Slava Ukraine! MuiePutin! Borrell este pentru noi ”Bășina Atomică doi!” Trăiască lupta pentru pace și ciorba de potroace!”
“L’issue de cette guerre se jouera sur le champ de bataille”. Cette déclaration du chef de la diplomatie européenne fait beaucoup réagir en Russie, où l’on se demande si les Européens veulent vraiment pousser Moscou dans ses retranchements.

Autor: Constantin Gheorghe

Despre autor

editor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Oare cît de idiot poți să fii ca sa-ti distrugi economia , sa-ti condamni propriul popor la sărăcie și chiar la moarte doar ca sa faci pe plac unor si mai mari idioți de la UE si SUA?!Oare cit de tîmpit poți sa fii ca sa urmezi indicațiile celor mai mari criminali de pe planeta,
    celor mai mari timpiti, americanii, care în ura lor viscerală impotriva rușilor sunt in stare să arunce în sărăcie și dezastru tot occidentul?!Voi chiar nu vedeti ce haos au creat ăștia in majoritatea tarilor lumii?!Au distrus si distrug in continuare tari si popoare intregi doar pentru interesele lor meschine materiale si teritoriale!În ura lor tembelă, vrind sa-i pedepseasca cu orice pret pe ruși, distrug sute de milioane de oameni nevinovați din Europa!Doamne ferește…ce nemernici idioți conduc lumea!!!