Analize și opinii

Viktor Orban după victoria zdrobitoare în alegerile de duminică: “Slavă numai lui Dumnezeu!”. O victorie împotriva lui Soros şi a elitelor europene!

Prins în lumina liniştită şi caldă a Paştilor, am uitat, probabil ca mulţi dintre voi, despre alegerile de duminică din Ungaria. Întâmplător, am dat peste un articol în urmă cu jumătate de oră, care anunţa importantul succes al mereu tânărului politician maghiar Victor Orban.



Citindu-i rezultatele, consider că acesta a obţinut o victorie importantă nu numai pentru Ungaria, ci pentru întreaga regiune Central-Est europeană, o victorie plină de semnificaţii dintre cele mai îmbucurătoare.

De altfel, în cuvintele de după anunţarea victoriei, Orban le-a mulţumit îndelung Poloniei şi personal lui Jarosław Kaczyński, şeful partidului PiS, şi lui Mateusz Morawiecki, primul-ministru polonez, care l-au susţinut în campanie. Iată, pe scurt, cifrele alegerilor şi câteva dintre aceste semnificaţii.

  • După desfacerea a 98,96 dintre buletinele de vot, Fidesz şi aliaţii săi, democrat-creştinii de la KDNP, aveau 49 %, adică 133 de deputaţi din 199,  recâştigând majoritatea pierdută în 2015 în alegerile parţiale.
  • Participarea masivă, care părea a da speranţe opoziţiei, a confirmat de fapt tendinţa inversă.
  • Tendinţă confirmată şi de pierderea de către naţionaliştii de la Jobbik a 4 mandate de deputat faţă de alegerile precedente – 20 în loc de 24 – după ce au anunţat că sunt gata să se alieze la guvernare cu stânga liberală pentru a da jos Fidesz-ul. Preşedintele Gabor Vona – binecunoscut nouă – a demisionat.
  • Derută şi demisii la stânga liberală: coaliţia MSZP (la guvernare până în 2010) şi partidul Dialogului 12 %, 20 de mandate. Ferencz Gyurcsany, comunistul devenit oligarh, apoi prim-ministru şi alungat de popor în 2010 de la guvernare, a luat cu noul său partid, DK, puţin peste 5 %. Ecologiştii de la LMP (Politica poate fi diferită), doar 7 %.
  • Băşicaţi, acţionând împotriva popoarelor europene şi a realităţii, elitiştii europeni dau declaraţii iresponsabile. Guy Verhofstadt compară victoria Fidesz-ului, pe contul său de Twitter, cu orele cale mai întunecate ale istoriei noastre, referire făcând la campania anti-Soros (adică, dacă ai criticat un evreu imoral şi criminal, eşti antisemit!) şi trimitere la nazism. Partidul susţinut de acesta şi de prietenii săi de la Bruxel, Momentum a luat doar 2,8 % din voturi, deci niciun deputat (pragul e de 5 %).
  • Învinşii cu ştaif: Comisia europeană şi Soros, mai precis proiectele lor migraţioniste, multiculturaliste şi antinaţionale.
  • Pentru a rezista ofensivei uriaşe şi dominaţiei liberalo-progresisto-multiculturaliste, un partid trebuie să afişeze şi să practice valorile creştinismului, patriotismului, identităţii naţionale, familiei.
  • Concluzia: ESTE POSIBIL! (Ce, stabiliţi singuri.)

Autor: Paul Ghițiu

Sursa: Flux.md

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • “Slava numai lui Dumnezeu!”
    Asa sa fie!

    Felicitari!

    Aceasta este victoria, directia in zona, eliberarea, evolutia vietii pe Terra.

    In cazul nostru, daca nu ne conformam, imbratisand valorile mai sus mentionate, ne transformam intr-o veritabila carne de tun.

  • Este timpul ca Romania sa se trezeasca !. Putinii oameni care mai suntem aici si nu am plecat pe alte meleaguri, trebuie sa facem ceva. Avem nevoie de un lider patriot. Daca curvele de vest-europeni si cu unchiul Sam cel viteaz ne exploateaza de 28 de ani, este timpul sa intoarcem foaia. Viitorul nostru este in Asia !!!. Pe acest PAMANT, batalia se da pentru resurse, mana de lucru ieftina si piete de desfacere !. Termenul de democratie este o himera, este betia popoarelor cazute in capcana capitalismului iudaic si al Dumnezeului numit AUR si BANI. Eu personal, nu mai pot crede intr-un vis american. Nu pot crede in politica unui popor care scria pe bombele destinate sarbilor in 1999, PASTE FERICIT !!!. As fi bucuros daca americanii si cu cavalerii mandrului Apus, si-ar rupe gatul in Siria si rusii sa le arate ca pentru a treia oara, dupa Napoleon si bestia de Hitler (evreul Adolf Shichgruber ) este timpul sa plece acasa cu coada intre picioare !!!.

  • Crestinism
    Patriotism
    Identitate nationala
    Familie

    Valori fundamentale, principii de viata sanatoasa, normala, atribute de identificare apartinand rasei umane. Omului!

    Anti crestinismul
    Anti patriotismul
    Anti identitate nationala
    Anti familie
    …..
    Judecam fiecare cu creierasul din dotare, analizam, observam, hotaram. Alegem. Graul de neghina. Adevarul de minciuna. Normalul de patologic, deviant, mutant.

  • A fi sau a nu fi …mutant? Dilema civilizatiei umane pe Terra.

    Resursele, naturale, minerale, umane, artefactele istorice, vortexurile, portile stelare, mutatiile genetice…eternele motive generatoare ce conflict planetar, intra si extraplanetar. Ciudat mod de a intelege, percepe, trai viata!

  • Identificati la niv planetar, in toate sferele vietii sociale, fenomenul de CANIBALIZARE?! Liderii lumii sesiseaza PERICOLUL?!