Analize și opinii

Dezvăluiri tulburătoare în presa din SUA despre Laura Codruța Kovesi: legătura cu George Soros

Din Statele Unite vin niște acuzații extrem de grave legate de implicarea lui Geroge Soros în alegerile din 2014. Un articol publicat de jurnalistul Jacob Grandstaff pe Think Tank-ul american „Capital Research Center”, arată că George Soros a pompat 5,7 milioane de dolari în România, în timpul campaniilor pentru alegerile europarlamentare și prezidențiale.



De asemenea, americanii notează faptul că fundațiile lui Soros au tratat DNA-ul din România ca pe propriul partid politic, iar Kovesi a acceptat și încurajat acest lucru.

„În timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European din 2014, Inițiativa pentru o Societate Deschisă a lui George Soros a donat 5.7 milioane de dolari mai multor organizații pentru a se opune candidaților care susțineau suveranitatea statelor naționale în fața unei Uniuni Europene mai centralizate. Fondurile pe care le-a dat Fundației sale pentru o Societate Deschisă erau menite să acopere și alegerile prezidențiale din această țară. (…)

Alegerile prezidențiale din 2014 au reprezentat o perspectivă sumbră pentru sorosistii români, așa cum îi numesc detractorii români ai miliardarului. ONG-urile finanțate de Soros au tratat Direcția Națională Anticorupție ca pe propriul partid politic, pentru că nu exista o formațiune apropiată pe care să o sprijine. Sub conducerea procurorului general Laura Codruța Kovesi, agenția a intensificat epurarea începută de Macovei în 2005. Kovesi a redeschis  de trei ori dosarele în termen de 17 luni, ceea ce nu făcuse în anteriorii trei ani. (…)

Kovesi, totuși, folosind o strategie machiavelică, dar genială, a învățat să trateze Uniunea Europeană și Ambasada Statelor Unite drept supervizorii șefului ei. Iar asta a făcut-o intangibilă și apreciată la nivel internațional”, se arată în articolul lui Grandstaff, informează Antena 3

Autor: Lucian Negrea

Sursa: Stiri pe surse

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ceea ce m-a surprins in mod deosebit la aceasta mega-infractoare si plagiatoare, pe langa faptul ca “minte precum respira”, este tupeul si nesimtirea maxima din vorbele ei acide, pt ca Lulutza pe buna dreptate, s-a obisnuit sa ii considere pe toti romanii, drept valetii si slugoii ei, semn ca aceasta “Ana Pauker” de Romania are in spate un sprijin extern foarte puternic. Apropo de acest sprijin extern, oare cine i-l putea asigura in asemenea masura, astfel incat sa se pise pe oricine si pe orice din acest stat, fara sa pateasa nimic?! Raspunsul il da articolul de fatza, dar chiar daca nu l-ar fi dat, il intuiau multi dintre romani!

  • Laura a fost instruita pentru a EXECUTA la COMANDA, dat fiind contextul geostrategic. Tara are nevoie sa fie indrumata, ocrotita, dezvoltata, ca sa renasca din propria cenusa. DNA = INSTITUTIE DE FORTA. INSTITUTIA PREZIDENTIALA = INSTITUTIE DE CONDUCERE INTELEAPTA pt. un PRESEDINTE dotat nativ cu intelepciune, evoluat din pdv spiritual, SUFLETESC. In caz contrar, rezultatul este unul previzibil: extinctia unui neam, a unei civilizatii.