Politică

Totul, la secret!

TSCow-11Cetăţenii români sînt manipulaţi prin declaraţii şi condei! Autorităţile mint cu neruşinare că ar fi găsit „vinovatul„ îmbolnăvirii şi morţii pruncilor din Argeş: brînza de Brădet. E doar o declaraţie publică bacteriologică cu rol de manipulare! Oricine ştie că pruncii de cîteva luni nu mănîncă brînză. Tovarăşe Ministru Achim Irimescu, prea uşor cădeţi de acord cu piaţa făcăturilor! Aici este vorba despre interese meschine. Producătorul de lactate „Lactag” din Judeţul Argeş este în stare de insolvenţă, iar o altă firmă din Timiş a forţat piaţa argeşeană pentru distribuirea laptelui în şcoli, situaţie în care, fabrica de produse lactate „Brădet” – societate cu capital integral privat românesc, înfiinţată în 2001 – a devenit concurent incomod şi trebuia eliminată din grafic cu ajutorul unor bacterii „descoperite” în brînză. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu a declarat pentru Agerpres că „o cantitate de brînză proaspătă de vacă produsă de Societatea Lactate «Brădet» conţine bacteria E-coli”.

Mesajul codat ar fi că lactatele autohtone de la „Brădet” ucid copiii, deci, daţi copiilor voştri lactate de import garnisite cu chimicale! Ştim cu toţii că nu este aşa, bacteria E.Coli a fost „plantată” ca ţap ispăşitor, iar îmbolnăvirea şi moartea pruncilor se datorează vaccinurilor şi altor cauze bine păzite.

La 23 de ani, direct la B.N.R.!

Numai miniştri unul şi unul are Guvernul Julien Cioloş! Ministrul Finanţelor, Anca Paliu Dragu, cunoscută în popor ca „Doamna F.M.I.”, autoarea declaraţiei extrem de jignitoare, cum că românii ar trebui să muncească şi pe doi lei, păleşte din nou opinia publică, aruncîndu-i un pietroi direct în moalele capului: „creşterea economică peste potenţial este periculoasă”. Care creştere? Care economie, care producţie? Pericol pentru cine? De fapt Ministrul Finanţelor vorbeşte despre o creştere nesustenabilă, bazată pe împrumuturi uriaşe şi pe statisticile de consum, întocmite de Crăciun şi de Paşti sau cu prilejul altor sărbători, cînd românul consumă ceea ce a economisit în urma strîngerii curelei. Trebuie ştiut că după terminarea facultăţii, la 23 de ani, Anca Paliu Dragu s-a angajat direct la B.N.R.! Întrebarea este cum putea intra în 1996, în Banca Naţională, o tînără, fără o trambulină, cînd vătafii de atunci erau matusalemicul guvernator Isărescu de Drăgăşani, Ilici Iliescu şi Văcăroiu.

Cam pe toţi miniştrii cabinetului Cioloş îi ia gura pe dinainte!

Dar să nu uităm de pruna pe care ministreasa Justiţiei, aflată în perioada de concediu de la Comisia Europeană, a scăpat-o, precum corbul, caşul, din gură, încălcînd legea şi antepronunţîndu-se public pentru re-numirea lui Köveşi la fotoliul D.N.A., o astfel de nominalizare impunîndu-se strict în cadrul unei proceduri. Cam pe toţi miniştrii cabinetului Cioloş îi ia gura pe dinainte! Cînd Ponta a vrut schimbarea lui Köveşi, a avut de-a face cu Coldea şi s-a trezit imediat cu dosarul penal pe tapet. Atîta timp cît Köveşi va fi în fruntea D.N.A., marinarul şi alţi lupi de mare (anvergură) vor dormi liniştiţi, legea va lucra pentru ei. Mai stiţi reclama F.N.I.? „Dormi liniştit, F.N.I. lucrează pentru tine!” O mare familie a crimei organizate trăieşte şi se măreşte în România! Procurorii-unealtă îşi fac datoria cu supuşenie! Pentru aceştia ar trebui introdusă „legea răspunderii procurorilor!

Prietenii din „copilărie” au dosarele încuiate şi bine păzite în sertare ascunse

La bilanţul D.N.A., Laura Codruţa Köveşi a mărturisit că nu a prins toţi corupţii. Foarte sinceră, de altfel! Sigur că nu i-a prins pe corupţii agreaţi! În zeci de cazuri, D.N.A. s-a prefăcut că nu ştie de escrocheriile regimului Basescu! Cîţiva „prieteni din copilărie” au încă structurile în funcţiune, iar dosarele încuiate şi bine păzite în sertare ascunse. Unul dintre ei, Traian Băsescu, cel care a pus stele de general pe epoletul lui Gabriel Oprea, dă acum cu el de pămînt, cînd nu-i mai e de folos, afirmînd la B1.TV că aşa-zisa Academie a generalului plagiator este „o sectă care parazitează statul, o sectă de şmecheri, o cloacă, gaşcă de masoni, un fel de lojă masonică a şmecherilor, cu un buget uriaş, de 34 de milioane de lei, care acum au capacitatea de a influenţa deciziile în România. În 2015, şi-au dat titluri de academicieni. Poate îi întreabă D.N.A. pe cei de la A.S.S.N. de unde au banii. A.S.S.N. trebuie pulverizat!”

Decizia Parlamentului European: niciun nume sau un cap de acuzare nu vor mai fi făcute publice

De acum înainte, corupţia, hoţia, absurdul, tupeul, mita, deturnarea de fonduri (care au atins cote alarmante, începînd cu aleşii, apoi cei de la „doi şi un sfert”, pînă la liderul de sindicat Liviu Luca şi a doua casa pierdută de Iohannis în instanţă), toate actele de corupţie şi plimbatul infractorilor politici cu cătuşele la mîini prin faţa camerelor de luat vederi vor trece la secret. Niciun nume sau un cap de acuzare nu vor mai fi făcute publice, potrivit unei decizii a Parlamentului European (P.E.), care va fi implementată şi în România. Deci, toul, la secret: şi hoţia şi corupţia şi judecata. Dacă P.E se afla în treabă mai devreme, eroul-generel Gabriel Oprea, ar fi scăpat de gura presei. Prea puţini ar fi ştiut că făcea plimbări penale cu girofar acasă, la restaurant, la saloanele de cosmetică şi la piaţă. Că avea un Audi de lux, full option, de 92.000 de euro, din bani publici, un jacuzi cu hidromasaj, în biroul de la M.I, nişte canapele exotice din piele, cumpărate din banii pentru operaţiuni secrete şi livrate de fostul şef al D.I.P.I., astfel ca noi, gloata, să vedem în fiecare zi la televizor un ministru proaspăt scăldat, ras, frezat, parfumat şi satisfăcut, muncind pentru siguranţa sa, nu pentru cea naţională. Închipuiţi-vă că mulţi astfel de puşcăriabili din Guvern şi din Parlament, care au întors buzunarele României pe dos, merg regulat la saloanele de cosmetică, îşi pun cîte o mască de frumuseţe şi îşi ascut frecvent ghearele. Dacă bietul poliţist din coloana oficială nu murea prăbuşit în canalul din asfalt, „academicianul” Oprea, conducătorul de doctorate plagiate, îşi vedea în continuare de mîna lungă, liniştit şi păzit.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Art-Emis

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu