Politică

Grupul Bilderberg – 14-15 mai 2009 intalnire de taina in Grecia Vouliagmeni conform AFP

grecia-vouliagmeniHotelul este amplasat “strategic” si ofera discretie totala si “liniste”. La umbra garzilor private, a politiei si armatei, intalnirea membrilor grupului Bilderberg are pe agenda, in poll position, “cum sa manipuleze criza economica globala in propriul interes si cum sa preseze conducatorii europeni si nord-americani sa lase deoparte “protectionismul” asta si in contextul in care finantistii mondiali si membrii guvernelor deja se vad ca “cetateni ai lumii” care dispretuiesc “nationalismul desuet” si care sunt devotati doar banului NU SI TARILOR DE ORIGINE.

Astfel, ei vor opri Statele Unite si alte tari dezvoltate sa impuna bariere vamale care sa egalizeze cat de cat concurenta, asa incat “exportul locurilor de munca” catre tari cu mana de lucru ieftina sa continue in detrimentul populatiilor din tarile dezvoltate si in folosul “comertului liber – esential pentru infiintarea guvernului mondial”. Scopul lor este sa importe in continuare produse fabricate de sclavii din China sau Africa in dauna produselor indigene. (n.t. Romania a dat la fier vechi toata industria usoara construita in Epoca de Aur, la fel si Italia unde giganti precum Benetton, sub presiunea costurilor, si-au mutat productia in Asia.)(n.t. Ce se va intampla cu Romania, peste 10-15 ani, cand mana de lucru nu va mai fi atat de accesibila?)

ameroPresedintele Barack Obama este doar un fiu cuminte al Grupului Bilderberg (sic!), una dintre sarcinile acestuia fiind sa continue Uniunea Nord Americana (North American Union NAU) cu moneda AMERO, ce urmeaza a fi extinsa la nivelul de Uniune Americana (American Union) – similara cu Uniunea Europeana (unde moneda este EURO). La sfarsit, prin crearea “Asian-Pacific Union,” lumea va fi impartita in 3 mari regiuni, pentru usurinta administrarii de catre guvernul global. Urmand ordinele, Obama are in jurul sau (in administratie) “un pluton de luminati Bilderberg”…

Ca acesti ziaristi reali si nu “profesionisti” au dreptate in “nebunia” lor o dovedeste si anuntul Federal Reserve din 18 martie 2009 privind cumpararea in urmatoarele 6 luni a 300 miliarde $ obligatiuni emise de Trezoreria USA. Asta pentru a “incuraja si usura obtinerea creditelor” – parca am mai auzit undeva melodia asta!!! Mai mult, in aceeasi zi, din Federal Reserve pleca un alt anunt: vor cumpara ipoteci in valoare de 750 miliarde $ !!! principalii beneficiari urmand a fi falimentarele Fannie Mae and Freddie Mac. Atentie FEDERAL RESERVE tipareste mai mult de 1000 miliarde $ … pentru a ajuta marile finante de la care noi luam cu imprumut 20 miliarde. Da’ de ce sa nu tiparim si noi niste LEURO?

sursa: peceresoare.wordpress.com

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu