Politică

Londra este centrul global al Imperiului Capitalist

8358110584_f49827108c_hUn Imperialism al Capitalului s-a dezvoltat în ultimele două secole de la mici începuturi, până acum când este cea mai puternică putere care a existat vreodată pe pământ. Este un imperialism mai puternic decât Imperiul Cezarilor, mai măreț decât imperiul lui Napoleon în vremurile sale de glorie. În comparație cu el toate celelalte imperii se cufundă în nesemnificativ. Această putere titanică este Imperialismul Capitalului, pe care îl numesc, cu titlu de distincție, Puterea Banilor.

Imperialismul Capitalului la care fac aluzie este un nucleu de capitaliști – evrei aproape până la ultimul – care are sediul în Cartierul Financiar din Londra, pe strada Threadneedle, Lombard și alte străzi din apropiere, unde bancherii îşi au habitatul.

Aceşti capitaliști evrei au reușit să centralizeze în mâinile lor comerțul și industria planetei. Ei dețin aproape toate datoriile din lume, datoriile națiunilor, statelor, districtelor, municipalităţilor, corporaţiilor şi persoanelor fizice, în valoare totală estimată la șaptezeci și cinci de miliarde de dolari, la care percep anual aproximativ patru miliarde de dolari dobândă. Ei deţin fabricile, transportul maritim, precum și comerțul Marii Britanii şi cea mai mare parte a manufacturilor, transportului maritim și comerțului din întreaga lume.

Ei au dobândit controlul industriei și comerțului întregului pământ; și sunt pe cale să centralizeze rapid toate de afacerile în propriile mâini. Ei deţin proprietatea tuturor marilor linii de comerț și de afaceri de toate tipurile și reglementează toate prețurile în funcție de propriile lor metode arbitrare. Aceşti Regi Evrei ai Banilor au înființat un mare imperialism al industriei, comerțului și bogăției, care este bine organizat și guvernează în domeniul industriei și comerțului cu putere autocratică.

Singura solutie – DISTRUGEREA CAPITALISMULUI!

Marea problema este CAPITALISMUL, cel care a condamnat la foamete jumate din populatia globului ,a aruncat in strada din propriile case fara mila milioane de oameni.. Familii care nu mai au ce sa dea de mancare copiilor, sute de oameni care s-au sinucis din cauza bancilor care veneau sa le ia casa din cauza datoriilor. Plus razboaiele si milioanele de victime facute de capitalisti prin aceste “lupte” “Impotriva Terorismului” , razboi impotriva celor ce refuza sa se supuna imperiilor lor sau politicilor lor capitaliste. Si exemplele pot continua la nesfarsit.

Problema raului de pe planeta este sistemul CAPITALIST CARE TREBUIE DISTRUS ODATA PENTRU TOTDEAUNA. Nu oamenii trebuie sa plateasca pentru criza creata de ei. Nu oamenii trebuie sa fie solidari si sa sufere pentru ceea ce ei au facut. Oamenii trebuie sa refuze sa inteleaga minciunile lor,sa refuze sa taca din gura. Oamenii trebuie sa refuze absolut orice li se spune din partea autoritatilor. Nu trebuie sa creada ziarele si televiziunile care sunt instrument de propaganda si manipulare al capitalistilor. Oamenii trebuie sa fie astazi solidari intre ei sa distruga RAUL, sa puna capat acestor nenorociri DISTRUGAND CAPITALISMUL, sa distruga masinaria represiva a bogatilor cu care au asuprit timp de secole clasa muncitoare, femeile si copiii.

Noua ni s-a spus timp de 25 de ani ca vom face aia si va fi mai bine si tot asa, dar totul a mers intr-o directie departe de ce si-au dorit oamenii, departe de interesele majoritatii. S-a facut imprumuturi la FMI, un imprumut la ordinele IMPERIULUI ANGLO-ISRAEL-AMERICAN (BANCHERII LUMII CAPITALISTI), si ca parerea din tara nu conta,cum nu a contat nici aderarea la organizatia fascista NATO si nici cea la marele Imperiu European (UE), cel care a luat locul fostului Imperiu Otoman..

La fel toate deciziile luate aici sunt luate de niste oameni pusi acolo sus de MARELE IMPERIU, niste mascarici care ne spun prin declaratii ce hotarasc cei mari din Imperiu cu destinele noastre. Ei nu ne-au aparat si nici nu ne vor apara niciodata interesele. Ei vor apara interesele patronilor si a celor ce ii comanda. Asistam la o criza de sistem, a capitalismului, sistem care nu mai poate supravietui.Sa mai speram aiurea la o viata buna, ar fi din start o pierdere de timp.

Dupa cum se obisnuieste, in situatia critica in care se afla astazi capitalismul, la un pas de distrugere, conducatorii tarilor joaca dupa cum canta IMPERIUL, distrugand orice , devastand mediul, aruncand poporul in foamete, saracie si teroare.Ei spun mereu ca aceasta criza aproape ca a trecut, iar pe ascuns isi consolideaza puterea luand masuri represive , ingradind orice libertate a oamenilor. Astfel IMPERIUL , a inceput sa-si trimita criminalii imbracati in haine de luptatori ai libertatii, sa spuna popoarelor ce superior este sistemul capitalist si s a-I invete sa urasca pe adevaratii luptatori ai libertatii.

Capitalismul este un sistem social-economic în care fiecare încearcă să fure de la fiecare. Cei mai bogaţi din acest sistem sunt cei care fură de la toată lumea, dar de la ei nu fură nimeni. Cei mai săraci sunt cei de la care fură toată lumea, dar ei nu mai au de la cine să fure sau nu mai au cum să fure.

La fel se întâmplă şi în plan geopolitic. Există state (imperii), care jefuiesc şi exploatează alte state, dar pe ele nu le jefuieşte şi nu le exploatează nimeni (cu excepţia băncilor şi multinaţionalelor, care sunt suprastatale), aici putem menţiona SUA şi Marea Britanie şi state-colonii, care sunt jefuite atât de alte state, cât şi de bănci şi multinaţionale, dar care nu au posibilitatea şi priceperea de a jefui şi exploata alte ţări. Sau nu li se permite acest lucru de către imperii. Este cazul desigur al României şi al multor state din lumea a treia.

Autor: Dan Tanasescu

Sursa: Search News Global, preluare dupa Dan Tanasescu

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • O sa dispara si aceasta lume capitalisto-sclavagista. Nepotii nostrii se vor intreba cum s-a putut intampla sa suporte lumea atâta timp un sistem atat de degradant si brutal…