Politică

ZIUA LOR, A HOTILOR !

VR_13_11_p11_CartoonClingingtotheEUPaulLachine-620x4149 Mai este ziua Europei , practic se implinesc 57 de ani de cand a intrat in vigoare Tratatul de la Roma (1958). Prima uniune vamală totală, denumită iniţial drept Comunitatea Economică Europeană (informal chiar şi Piaţa Comună), a fost creată prin Tratatul de la Roma în 1957 şi implementată la 1 ianuarie 1958. Aceasta din urmă s-a transformat în Comunitatea Europeană care este în prezent „primul pilon” al Uniunii Europene.

Romani de pretutindeni au sarbatorit integrarea crezand ca le va fi mai bine insa nu multi sunt cei care pot spune ca este ceva schimbat. Astazi prin diferite orase am fost bombardati obsesiv de steagurile albastre ale U.E arborate pe multi din stalpii de iluminat.

De ce? Pentru ca sa ne fie impuse legi pe care nu le putem refuza. Pentru ca romanul sa fie bombardat de nenumarate norme pe care trebuie sa le respecte fara a comenta.

Mai tine cineva minte ce inseamna 9 mai? Au trecut 138 de ani de cand Romania si-a proclamat independenta de stat. Asa ca nu trebuie sa sarbatorim europa, trebuie sa ne gandim ca la 138 de ani Romania e doar o simpla provincie a uniunii europene.

Insa copiii sunt indobitociti in fata televizoarelor sau a scenelor pline de steaguri albastre si bannere ale partidelor politice care sarbatoresc o europa imputita de niste conducatori de nimic,in schimb se uita usor istoria si suntem dezradacinati. Niste idioti critica tara , niste asa zisi oameni de cultura dar e usor sa critici si mai greu sa te implici. NESIMTITILOR!!!

Nu are nimeni dreptul sa ne impuna legi in tara noastra, nu are nimeni dreptul sa ne spuna ce sa facem, nu are nimeni dreptul sa se ne bage in viata noastra si nu are nimeni dreptul sa ne ingradeasca libertatea sau sa ne spioneze.

Observam ca generatia actuala care nu se incadreaza neaparat intr-o limita de varsta- adica generatia dependentilor de consum si fite sunt niste oameni lipsiti de coloana vertebrala ,ajuns in cel mai jos stadiu al unei fiinte umane.

Daca viitorul nostru sta in mainile lor suntem pe cale de disparitie dar daca cei care avem mai mult decat o urma de excrement de neuron in cap putem actiona atunci mai ramane o minima speranta.

Avand in vedere ca este 9 mai, ziua acestui superstat, fascist, si ca se va promova prin mass-media ticalosita, prin institutiile de invatamant si prin alte locuri, „cat de bine ca sintem in UE”. UE face parte din planul pentru Globalizare si pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale!

În prezent România este condusă de nişte marionete dirijate de la Washington şi Bruxelles. Ţara este masiv îndatorată la FMI şi bănci occidentale, iar politica şi măsurile economice ale guvernului sunt dictate de FMI/BM/CE. Bogăţiile ţării sunt exploatate masiv de multinaţionale din Vest. Mass-media oficiale sunt aservite şi fac propagada pro SUA/UE/NATO. Generaţiile tinere sunt sub influenţa totală a culturii pop americane. Mai toată lumea vorbeşte romgleza. Pe teritoriul României sunt amplasate baze militare americane.

Oamenii nu înţeleg că soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţa occidentală. Până nu vom face asta nu se va schimba nimic în bine. Nu achitarea datoriilor înseamnă independenţă, dimpotrivă. Independenţă înseamnă ieşirea din sistemul financiar occidental controlat de americani, ieşirea din UE şi ieşirea de sub influenţa politico-conomică, culturală, propagandistică şi subversivă a SUA.

În prezent populaţia nu a înţeles că, începând cu decembrie 1989, conducerea României a fost preluată de puteri străine. Începând de atunci, ţara noastră nu a mai avut conducători. Iliescu, Constantinescu, Băsescu, prim-miniştrii şi politicienii de până acum, nu au fost conducătorii ţării, care au luat decizii şi au condus destinele ţării, ci doar nişte marionete, nişte păpuşi manevrate din umbră de către agenţii puterilor străine care conduc România de facto. Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană. Atât timp cât vom da vina doar pe politicieni, nu vom putea scăpa de cei care ne conduc şi ne înrobesc cu adevărat.

Poporul Român este indus grav în eroare, văzând că Români ai săi mint şi comit infracţiuni mari, împotriva intereselor Etniei Romaneşti. Astfel, poporul este condus, de toate forţele conspirate și mass-media coruptă, să adopte concluzia eronată că Românii sunt de vină pentru suferinţa pe care o îndură şi nu sunt capabili să se conducă singuri şi deci trebuie să apeleze la străini. Observaţi, vă rog, cât de bine a funcţionat mecanismul acesta psihologic în mentalul colectiv de la alegerile prezidenţiale din 2014: un candidat (pretins comunist) este depăşit de un candidat german internaţionalist.

Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei.
Aminteam in articolele mele cateva nume de PAPUSARI. Dintre ei , fam. Rothschild este deosebit de activa in Romania, atat prin patrunderea pe piata a ABN AMRO Rothschild dar si prin achizitii sau implicare in privatizari strategice deja realizate sau de persepctiva: BCR- Erste Bank, Banca Ion Tiriac – HVB Bank, Romportmet – Mittal Steel, Petrom, Alro, Azomures, Arctic Arcelik, Luxten, Terapia Advent, Enel – pentru Distrigaz Sud si Nord, ultimele filiale Electrica, Trigranit, Esplanada City Center, dezvoltatorul Planorama, Asiban, etc.

Care este folosul economic de pana acum al aderarilor la NATO si UE? Deoacamdata doar cheltuim. Cumparam echipamente militare proaste de la ei, trimitem pe cheltuiala noastra militari unde au ELITELE interes, varsam bani multi Europei. Mai mult, populatia este stoarsa de superpreturi si dobanzi de catre cei carora le-au fost date pe mai nimic sectoarele strategice.

Tot ce s-a privatizat pana acum in Romania a costat aproximativ 12 miliarde dolari . Se gandea cineva cat de ieftina este o tara? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta, pentru ca aceasta era una din „conditiile de baza ale aderarii“.

Înainte de aderarea la NATO şi Uniunea Europeană ni s-a promis siguranţă, dezvoltare, prosperitate şi faptul că vom ajunge şi noi o ţară la nivelul celor capitaliste avansate. Pentru asta ni s-au cerut o serie de sacrificii sau “cadouri” pentru Occident, concretizate în privatizări, schimbări de legislaţie, distrugeri de ramuri întregi ale economiei, împrumuturi la FMI şi Banca Mondială etc.

În ceea ce priveşte armata, România a fost obligată la restructurări masive, participări la operaţii militare comune în diverse ţări, plus contribuţii financiare şi acceptarea unor obiective militare străine pe teritoriul său.

Autor: Diana Pavlinec

Sursa: Meritocratia

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ai ales foarte bine titlul ! Ziua Hotilor !!! Nu s-a schimbat absolul nimic in bine . Tot ce s-a intamplat a fost sa traga toata europa in jos prin diverse metode. Ca au facut cu intentie sau nu, nu am de unde sa stiu dar stiu ca situatia Europei din ziua de astazi este tragica !

  • “Dar noi, după promisiunea Lui, aşteptăm ceruri noi şi un pământ nou, în care va locui dreptatea.” – 2 Petru 3:13

  • “Nu are nimeni dreptul sa ne impuna legi in tara noastra, nu are nimeni dreptul sa ne spuna ce sa facem, nu are nimeni dreptul sa se bage in viata noastra si nu are nimeni dreptul sa ne ingradeasca libertatea sau sa ne spioneze.”
    Foarte bine spus. Felicitari!
    Nici noi nu le impunem lor nimic.