Politică

Viitorul românilor în UE e roz: nuntă gay în Luxemburg

o-PASTOR-FIRED-GAY-WEDDING-facebookViitorul României în UE este roz. După opt ani de la integrarea ţării noastre în confederaţia europeană valorile societăţii deschise spre ateism, homosexualitate şi distrugerea tradiţiei familiei a devenit o paradigmă şi în România. Avem în continuare din partea potentaţilor lumii occidentale parte de fiţe americane, preţuri europene şi salarii africane.

„Valorile” care ne vin de la Bruxelles sau Washington sunt direct legate de cultura LGTB. A devenit o marotă ideologică pe care românii trebuie să o îmbrăţişeze cu forţa pentru a fi consideraţi „europeni”. Nu contează că economia merge prost, că românii sunt cei mai prost plătiţi din Europa, că instituţiile statului sunt conduse de cetăţeni străini, corupţia e subordonată intereselor americane sau austriece, iar infrastructura industrială aparţine doar multinaţionalelor, ci doar că trebuie să ne adaptăm cerinţelor culturii gay să distrugem valorile familiei, bisericii şi tradiţia.

În UE românii trebuie să vibreze bărbat cu bărbat şi femeie cu femeie, iar campania media dusă de presa mainstream Adevărul, Pro TV şi Gândul împotriva BOR e doar o campanie bine stipendiată de brandul Soroş pentru că biserica a rămas singura instituţie românească, care se opune implementării „valorilor europene”, adică să ne-o tragem cu forţa pe la spate unii la alţii. Dacă nu accepţi noile coduri „culturale” eşti considerat un conservator şi creştin retrograd.

Anunţul nunţii gay la cel mai înalt nivel din Luxemburg prefigurează viitorul roz al României în UE. Premierul luxemburghez devine, azi, primul lider în exerciţiu din Uniunea Europeană şi al doilea din lume care se va căsători cu o persoană de acelaşi sex, într-o ţară mică şi în cea mai mare parte catolică, văzută mai degrabă ca fiind conservatoare.

Xavier Bettel, 42 de ani, şi partenerul său civil Gauthier Destenay se numără printre primii bărbaţi homosexuali care îşi vor exercita dreptul de a se căsători de când Marele Ducat a devenit, în ianuarie, ultima ţară UE care a aprobat căsătoriile între persoane de acelaşi sex. “Toţi sunt calzi şi pozitivi”, a declarat prezentatorul Stephane Bern, un prieten vechi invitat la ceremonia civilă, relatează cotidianul Luxemburger Wort.

“Nu va fi o ceremonie fastuoasă, dar simbolismul va fi foarte puternic”. Un avocat care a devenit primarul oraşului Luxemburg la vârsta de 38 de ani, Bettel a fost deschis faţă de sexualitatea sa şi a minimizat semnificaţia ei. El a subliniat că şi adjunctul său din cadrul coaliţiei este homosexual. Deci viitorul politic în Europa se face într-o frăţie gay de la şef la adjunct, fără să fie aici considerată o ciudată incompatibilitate legală, că de morală nici nu poate fi vorba. În logica, LGTB cine e gay e favorizat pentru o funcţie politică şi în instituţiile statului. Acesta e viitorul „roz” al României în UE unde tradiţia, famila, biserica şi Hristos sunt alungaţi din viaţa oamenilor, iar la est e doar Putin şi biserica ortodoxă rusă.

Autor: Ionuţ Ţene

Sursa: Napoca News

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • Aceasta frenezie homosexuala,a transformat deja occidentul pluricultural intr-un paradis homosexual,intr-o Sodoma mult mai vasta si mult mai “anusiana”.Sunt deja peste 2 milioane de copii crescuti de “doi tati” sau “doua mame”. Ce dracu se urmareste cu rahatul asta oare,maiales ca cei mai mari sustinatori ai sodomiei occidentale sunt elite politice care nu se copuleaza in rozeta? Sa se doreasca doar obtinerea unui efect de deformare psihologica a prostimii si cumva obtinerea unei obediente mult mai eficiente lor,elitelor globaliste?