Politică

Vicepreședintele SUA: Structurile de stat sunt obligate să promoveze drepturile homosexualilor în străinătate

images-21Vicepreședintele american Joe Biden a declarat că protecția drepturilor minorităților sexuale ar trebui să fie la un rang mai înalt decât culturile naționale și cele sociale, raportează RIA Novosti cu referire la “Vocea Americii”. “Nu-mi pasă de cultura pe care o împărtășiți. Lipsa de umanitate, rămâne lipsă de umanitate, iar prejudecăţile – prejudecăţi -. afirmă Joe Biden, într-o declaraţie din timpul unei întâlniri cu un grup de susținători ai drepturilor minorităților sexuale din SUA și alte țări. Vicepreședintele american a declarat că toate structurile guvernamentale ale SUA au fost instruite să acorde prioritate promovării drepturilor homosexualilor în străinătate.

Țările care nu consolidează drepturile comunităților LGBT ar trebui să “plătească pentru lipsa de umanitate”, a declarat Biden. Anterior, consilierul Casei Albe pentru securitate naţională Susan Rice a numit protecția drepturilor homosexualilor una dintre cele mai dificile probleme din domeniul drepturilor omului cu care se confruntă Statele Unite.

Sursa: Moldova Ortodoxa

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Dar de drepturile pedofililor,zoofililor si coprofililor n-a zis nimic?…Adica astelalti de ce sa nu se bucure de o viata normala ca homosexualii,nu e si ei oameni?!

  • Ei bine, il anunt pe jegosul asta de “bideu” ca nici mie nu-mi pasa de pseudo-cultura lui privitoare la “stingurile” (nu drepturile) unor mutanti si bolnavi psihici (altminteri tratabili) cum sunt “lgbt”-ii astia, prin urmare “pa si la gara”, bai mos bideu !

  • De unde se vede ca taticu lu copilu din compania de gaz a Ucrainei nu are mai multa minte decat iti trebuie in actul sexual. Daca ii vorbesti de valori nationale, culturi si civilizatii, l-ai pierdut. De inteles, saracu’, atata ii instruiesc aia pe la Harvard si alte “universitati”.

Abonează-te la newsletter