Politică

Vanghelie avertizeaza: Oprea o sa distruga PSD-ul!

media-142674398213784900Chiar daca se afla de aproape trei luni in arest preventiv, Marian Vanghelie urmareste fiecare miscare care are loc in PSD. Dupa ce  liderul social-democrat a devenit oficial clientul DNA, fostul primar al Sectorului 5 i-a transmis o scrisoare in care ii cere sa apere partidul de atacul lui Gabriel Oprea.

Pentru ca are mult timp la dispozitie, Vanghelie nu a fost deloc zgarcit cu vorbele, redactand o epistola fluviu in care aminteste de pericolul pe care Gabriel Oprea il reprezinta pentru partid si pentru Victor Ponta.

„Ma adresez, deopotriva, lui Victor Ponta, inca presedintele acestui partid, cat si tuturor membrilor PSD care trec, acum, printr-o perioada tulbure, cu temeri pentru viitorul acestui partid pentru care am muncit si in care am crezut cu totii. Victore, nu este prima data cand iti atrag atentia ca, prin mezalianta cu Generalul Oprea, iti sacrifici destinul politic si, odata cu al tau, al intregului partid”, le-a transmis Vanghelie fostilor colegi de partid,avertizand ca PSD este in pragul unei „infrangeri istorice” al carei artizan este  liderul UNPR.

„Cei ca Generalul Oprea nu sunt interesati de natiunea romana si de statul roman. El este interesat sa militarizeze viata politica romaneasca si, prin instrumentele sale din justitie, sa distruga orice mecanism democratic instaurat in ultimii 25 de ani.  (…) Victor, stim amandoi ca institutiile abilitate ale Romaniei, dar si cele internationale, cunosc cine este Generalul Oprea, ce a facut el in ultimii 20 de ani si cum s-a folosit de justitia din Romania nu in «interesul national», ci in propriul interes. De aceea, repet: PSD-ul, acest mare partid, va suferi o infrangere istorica tocmai din cauza intelegerii nefaste dintre tine si Generalul Oprea”, a conchis Marian Vanghelie.

Autor: Ana Maria Ludatser

Sursa: NAtional.ro

Abonează-te la newsletter