Analize și opinii

”VAE VICTIS!” (Vai de cei învinși!)

Vin vremuri grele pentru Kovesi! Probe clare de corupție. O factură prezentată de Ghită demonstrează ca Kovesi a cerut și a primit mită, banii plătiți pentru avionul privat pentru a-l aduce pe Popa din Indonezia având drept scop avantajul personal al lui Kovesi de a avansa în carieră!



Pe de altă parte, ce căuta procurorul general Kovesi în Indonezia, când nu avea atribuții de serviciu cu privire la extrădarea lui Popa? Acesta este abuz în serviciu, o infracțiune concurentă cu luarea de mită!

Vedem acum de ce Kovesi nu voia să plece de al DNA, parchetul competent să investigheze chiar infracțiunile pe care ea le-a săvârșit! De ce Kovesi și Lazăr, dar și Iohannis n-au vrut să se înființeze Secția specială de investigare a procurorilor și judecătorilor, ruptă de DNA: această Secție a pus mâna pe dosarele îngropate la DNA și, cu siguranță, le va investiga.

Vine vremea să înțelegem de ce Lazăr, Koveși, Iohannis și mulți altii, au creat #rezist, mișcare insurgentă de apărare a statului paralel, de presiune asupra oricui ar fi îndrăznit să se atingă de cei care au confiscat statul și l-au pus la dispoziția unor grupuri nelegitime!

VAE VICTIS!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu