Analize și opinii

”VAE VICTIS!” (Vai de cei învinși!)

Vin vremuri grele pentru Kovesi! Probe clare de corupție. O factură prezentată de Ghită demonstrează ca Kovesi a cerut și a primit mită, banii plătiți pentru avionul privat pentru a-l aduce pe Popa din Indonezia având drept scop avantajul personal al lui Kovesi de a avansa în carieră!Pe de altă parte, ce căuta procurorul general Kovesi în Indonezia, când nu avea atribuții de serviciu cu privire la extrădarea lui Popa? Acesta este abuz în serviciu, o infracțiune concurentă cu luarea de mită!

Vedem acum de ce Kovesi nu voia să plece de al DNA, parchetul competent să investigheze chiar infracțiunile pe care ea le-a săvârșit! De ce Kovesi și Lazăr, dar și Iohannis n-au vrut să se înființeze Secția specială de investigare a procurorilor și judecătorilor, ruptă de DNA: această Secție a pus mâna pe dosarele îngropate la DNA și, cu siguranță, le va investiga.

Vine vremea să înțelegem de ce Lazăr, Koveși, Iohannis și mulți altii, au creat #rezist, mișcare insurgentă de apărare a statului paralel, de presiune asupra oricui ar fi îndrăznit să se atingă de cei care au confiscat statul și l-au pus la dispoziția unor grupuri nelegitime!

VAE VICTIS!

Autor: Aurelian Pavelescu

Sursa: Aurelian Pavelescu Facebook