Uraganul Sandy şi-a lăsat amprenta peste tot pe unde a trecut, provocând un vânt de peste 150 de kilometri la oră. Furtuna este “vedeta” ştirilor din întreaga lume şi împinge pe locul doi noutăţile privind alegerile electorale din SUA, într-un moment în care Romney obţinuse, în sondajele recente, un avantaj sesizabil în faţa lui Obama.
Uraganul Sandy ar putea fi “Surpriza de Octombrie” pe care mulţi au prezis-o pentru alegerile prezidenţiale de anul acesta. Obama avea nevoie de un impuls serios în sondaje, după performanţa slabă din timpul dezbaterilor prezidenţiale, şi mai ales de la prima întâlnire televizată a celor doi contracandidaţi.
Sandy este privit ca “vântul divin” al lui Obama sau Kamikaze, taifunurile care au salvat Japonia de atacul a două flote mongole aflate sub comanda lui Kublai Khan.
Faptul că Sandy a lovit Virginia, New York şi New Jersey a produs un haos fără precedent, şi a reprezentat o oportunitate ideală pentru Obama să apară în faţa populaţiei ca un lider puternic şi hotărât.
Odată cu această “furtună perfectă”, mass-media a asigurat toată propaganda de care Obama avea nevoie pentru a învinge în cursa electorală ce va avea loc marţi, 06 noiembrie 2012, la o săptămână după ce uraganul a lovit coasta de est a SUA.
- Modificarea vremii
Sincronizarea uraganului Sandy cu ultima sută de metri a campaniei electorale i-a determinat pe mulţi să speculeze că această furtună a fost un fenomen meteo manipulat, proiectat.
Joi, 25 noiembrie, Haarpstatus.com a raportat niveluri ridicate de frecvenţă HAARP în ionosfera de deasupra coastei de est a SUA.
Se cunoaşte faptul că programul HAARP a fost înfiinţat în 1992. Acesta este o parte dintr-o nouă generaţie de armament sofisticat. HAARP constituie un sistem de antene puternice capabile să creeze “modificări controlate locale ale ionosferei” (stratul superior al atmosferei).
Cercetarea ştiinţifică a demonstrat că ionosfera are un rol crucial în dinamica uraganelor.
Doctorul Nick Begich şi Jeane Manning sunt experţi în HAARP şi în aplicarea sa militară. “În termeni simpli, este vorba despre o tehnologie super-puternică cu unde radio care influenţează zone ale ionosferei prin concentrarea unui fascicul şi prin încălzirea acelelor zone. Undele electromagnetice ajung din nou pe Pământ şi penetrează totul în calea lor, fiinţe sau lucruri”, explică aceştia.
Guvernul american recunoaşte că manipularea electromagnetică a vremii este o realitate. În 1996, în timpul prezentării unui raport al Departamentului de Apărare, secretarul general al apărării, William S Cohen, a spus că “guvernele pot modifica clima, declanşa cutremure şi produce erupţii vulcanice, de la distanţă, doar prin utilizarea undelor electromagnetice”.
La o scară mai redusă, un om de ştiinţă a lucrat şi a reuşit să creeze ploaie, în regiunea Al Ain din Abu Dhabi, folosind instalaţii ionizatoare uriaşe.
- Furtuna politică perfectă
Dacă cercetarea realizată de Haarpstatus.com este corectă, guvernul a manipulat ionosfera şi a direcţionat uraganul Sandy înspre coasta de est a SUA, pentru a crea haos şi condiţii post-furtună, asemănătoare cu cele provocate de uraganul Katrina. Aceste condiţii de după uraganul Sandy vor avea ramificaţii politice importante, cu impact asupra alegerilor din data de 06 noiembrie.
Potrivit unor observatori, o eventuală vreme rea în ziua alegerii va fi favorabilă lui Obama. “Obama a fost eficient în ceea ce priveşte determinarea votanţilor să îşi exprime alegerea cât mai devreme. Aşadar, orice aspect care afectează prezenţa la urnele de vot în ziua alegerilor reprezintă o veste proastă pentru Romney”, a spus John Hudak, un expert american de la Institutul Brookings. “Dacă în ziua alegerilor un dezastru natural loveşte SUA şi întrerupe votarea, atunci în mod sigur Obama are un mare avantaj.”
Totuşi, nu este clar de ce elita conducătoare vrea să îl facă pe Obama să arate “mai prezidenţial” decât Romney. Ambii candidaţi sunt “cai de cursă” pregătiţi în mod special pentru elita globală şi în afară de câteva excepţii evidente, agendele politice ale celor doi sunt aproape identice.
Sursa: financiarul.ro
Adauga comentariu