Politică

Un polițist rupe tăcerea: „Acest sistem BOLNAV, creat în zeci de ani pe principiul PCR (pile, cunoștințe și relații) și susținut de o mână de politicieni mârșavi cu interese de a subjuga justiția”

Polițistul criminalist sătmărean Felix Vășuț – liderul sindicatului Europol Satu Mare – a făcut o serie de declarații tranșante după rateul de proporții al procurorilor și polițiștilor de la Caracal, cărora le-au trebuit peste 17 ore, de la un apel la 112 efectuat de o victimă, să ajungă la locul indicat.”O adevărată tragedie. O fetiță, de 15 ani, să ceară disperată ajutorul autorităților și aceștia să fie incapabili să o salveze. O poveste adevărată, desprinsă parcă din serialele FBI cu criminali în serie din SUA.

Din păcate, se întâmplă și la noi astfel de fapte teribile și e trist căci, noi, cetățenii suntem puși în genunchi și legați de mâini și de picioare de un SISTEM BOLNAV și INFECT!

Acest sistem, creat în zeci de ani pe principiul PCR (pile, cunoștințe și relații) și susținut de o mână de politicieni mârșavi cu interese de a subjuga justiția… ne-au adus în această situație și anume să aprindem lumânări și să ne plângem morții (polițiști în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fetițe de 15 ani răpite și violate, infractori periculoși ce umblă liberi pe străzi pentru că nu prezintă pericol social și fel și fel de cazuri unde legile nu ne ajuta deloc), iar profesionalismul este… o pasăre rară! Noapte bună sistem bolnav, mâine e o nouă zi!”, a precizat Felix Văsuț.

Sursa: Ortodox.info

Abonează-te la newsletter