Politică

UN MARE SECRET MONDIAL ASCUNS DESPRE ROMANIA! SE SCHIMBA ISTORIA TARII NOASTRE?

se-schimba-istoria-tarii-noastre1-692x360pagespeediccxqmo_9n2wUn mare secret mondial despre istoria Romania a fost ascuns vreme indelungata, astfel ca dupa aceste constatari, multi dintre noi vom privi cu alti ochi istoria tarii noastre.
TE-AI GANDIT VREODATA LA O LUME FARA ROMANIA? E TIMPUL SA TE MANDRESTI SI TU! VIDEO

ESTE SAU NU ESTE ROMANIA VATRA VECHII EUROPE? VEZI UN DOCUMENTAR FASCINANT DESPRE ISTORIA NOASTRA!

PEISAJE NEMAIVAZUTE DE CARE NUMAI ROMANIA ARE PARTE! ACUM VEI VEDEA DE CE TE MANDRESTI CU TARA TA! VIDEO

In zona Olteniei se inregistreaza cea mai veche locuire in bordeie din lume(18,000 ani inainte de Christos), cea mai veche activitate de minerit, cel mai vechi tarnacop de miner descoperit vreodata, cea mai veche activitate metalurgica a aramei din lume (8,000 ani inainte de Christos), cea mai veche scriere din lume (tablitele de la Tartaria, judetul Alba 5-6.000 inainte de Christos). Tot aici s-a inventat arcul, au aparut primele furnale din Europa, si tot de aici au plecat si s-au format celelalte popoare indo-europene si nu numai cum ar fi: iranienii, carienii, italicii, frygienii, scitii, cimmerienii, triburile iberice, bascii, sarmatii, elenii(ahei si dorieni), fenicienii, etc.

Traco-dacii reprezinta cea mai veche si mai inalta cultura de pe Pamant, anterioara civilizatiei Sumeriene, si totodata cea mai numeroasa (180 – 200 de triburi). Ei puteau fi gasiti in intreaga Europa (Balcani, Ucraina, Ungaria, Austria, germania, Cehoslovacia, Polonia, Italia, Franta, Spania, Turcia europeana, Asia Mica, Africa……chiar si Burii din Africa de Sud sunt tot un neam Dac, din care facea parte insusi Burebista.

Scrisul si odata cu el istoria, au aparut mai intai in spatiul tracic si abia mai tarziu in spatiul greco-roman, dus probabil acolo tot de triburile care au migrat de aici. Traco-dacii au avut cea mai veche agricultura din Europa, (neolitic) si printre cele mai vechi din lume. La vremea lor erau singurul popor din lume care foloseau cercul la dispozitivele de masurare a timpului.

Incepand cu anul 1995, dupa studii indelungate, insa intentionat tinute la subsol, o serie de savanti americani de prestigiu au ajuns la concluzia ca Potopul descris in Biblie a avut loc pe malul vestic al Marii Negre, unde locuia o populatie neasteptat de dezvoltata, (oare cine?). De altfel Olimpul, legendarul munte din mitologia greaca (ULIMP- Lumina sau Splendoare, in limba traco-daca), nu era altceva decat muntele Bucegi pe care nu intamplator dainuie al doilea Sfinx de pe Pamant. Istoricul Homer spunea ca numai tracii stiau sa lupte calare si cu arcul incepand cu mileniul cinci inainte de Christos.

Traco-dacii se remarcau printr-o corectitudine desavarsita, toate conventiile fiind incheiate verbal si apoi pastrate cu sfintenie. Lipsa de acasa era semnalata printr-un bat lasat la poarta, fiind mai mult decat suficient.

Traco-dacii erau singura civilizatie din lume care nu a folosit sclavagismul sub nici o forma a sa.

In jurul anului 1400 I.C, se construieste in Tracia nord-Dunareana, cea dintai scoala cu local de sine statator de peTerra, numita Androniconul, unde preotii Zamolxieni predau toate disciplinele universitare incepand cu teologia (cultul Zeului Soare si al celor 12 constelatii).

Confom marturiilor ramase posteritatii ale lui Platon si Socrate, insusi Pitagora si-a completat studiile la scoalaZamolxiana, si tot ei afirmau ca in acea vreme in Dacia existau cei mai de seama medici ai timpului.

Istoricul Herodot, ii considera pe Cimerieni originari de pe versantul Nord-Estic al Carpatilor,(Moldova de astazi). Apoi o parte din ei s-au deplasat spre Sud, in Anatolia, unde au fost cunoscuti ca Cimiry. Migrati ulterior catre Italia, Spania, Anglia si Irlanda au fost cunoscuti sub denumirea de celti.

Zona Nord-Dunareana (Romania de astazi), a fost considerata din vechime drept un paradis terestru.Un teren bogat in aproape toate bogatiile pamantului, cu terenuri agricole(Granarul Europei de mai tarziu), pasuni intinse, toate formele de relief, un incredibil sistem hidrografic natural, o zona bine aparata contra majoritatii dezastrelor naturale…..etc. Ca un miracol unic al istoriei, locuitorii acestei zone n-au putut fi alungati din vatra stramoseasca si nici deznationalizati.

Romanii pastreaza in continuare limba, portul, obiceiurile, traditiile stramosilor de acum 7.000 de ani. Analizele minutioase de sange, demonstreaza un alt miracol : in ciuda numeroaselor invazii, inclusiv mult distorsionata ocupatie romana, ne-am pastrat puritatea genetica, specifica stramosilor nostri.

Romania ramane un miracol, caruia i s-a prevazut un viitor mesianic. Profetul indian Sundhar Singh scria in 1922, ca romanii vor deveni un popor indragit si respectat de toate popoarele lumii.

Sursa: Cap limpede

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Citat:”ne-am pastrat puritatea genetica, specifica stramosilor nostri.’ Zău? Ai tu dovezi? De ce acum suntem cei mai saraci din Europa? Sau puritata asta genetică ne dezavantajează? La ce sunt bune astfel de exagerări? Ca să justifice sloganul PSD-ist? Foarte adevărat este că NOI NU NE MÂNDRIM CU CEI CARE CONDUC ȚARA.

 • DA…dar avem inca din vechime in gena…tradarea…vanzarea…si se gasesc mi in zilele noastre vanzatori de tara…ca se cheama URSS….USA… UE.. NATO …tot niste stapani care sa fure sub o lozinca sau alta…resurse si forta de munca…

 • DEGEABA…avem un trecut eroic si glorios,daca avem un prezent dictatorial,mafiot…Astazi si acum conteaza ca,nu avem patrioti, nu avem conducatori intelepti ci doar tradatori de neam si tara.Noi insine de tradam si inselam zilnic cand votam oligarhia politica!

 • sunteti toti niste materialisti!la voi totul se rezuma la bani,lux,etc!poti sa le ai pe toate,dar ,fara onoare!asta nu ti-o poate lua nimeni si nici sa ti-o dea!o ai sau nu!o ai ,stii sa o pastrezi?ce inseamna luxul pentru voi?se poate traii si sarac!de ce nu te gandesti cum sa devii mai cult,mai sensibil catre frumos,cum din saracia ta sa il ajuti pe unul mai sarac,sa simti bucurie cu adevarat in suflet?de ce nu ganditi pozitiv?tu nu stii decat ca vrei bani si alte valori!evolutia ca individ nu inseamna bani!stii vorba romanului:si ce iei cu tine in pamant?

 • Hahaha, onoare :D
  Cui in lume ii pasa de onoarea romanilor? Si defapt stai un pic, OARE NOI AVEM ONOARE?!
  Daca era sa o fi avut nu era sa fim ceea ce suntem acum.

  Noi nu avem nici onoare, nici respect, nimic din astea si nici macar bani si lux. Noi stim doar sa ne vindem si tradam unul pe altul.