Politică

Un lider politic declanșează războiul împotriva lui Predoiu și dezvăluie o legătură mai puțin cunoscută dintre acesta și Șova: ”Puțini știu că…”

predoiu.ochelari._400xPremierul desemnat al Partidului Național Liberal, Cătălin Predoiu, este desființat de unul din liderii politici din România, fiind catalogat drept politicianul care a făcut ”cea mai sinistră figură” în raport cu cazul Marianei Rarinca, femeia care a stat 6 luni în arest preventiv, iar apoi a fost achitată.

Aurelian Pavelescu, lider al PNTCD, îl atacă extrem de dur pe premierul desemnat al liberalilor, pornind de la pozițiile publice asumate de acesta din urmă cu privire la cazul ”Rarinca” și respectiv situația legată de votul din cazul Șova.

De asemenea, Pavelescu punctează că Predoiu este, în viziunea sa, un ”oportunist incomparabil, scapat mereu basma curata, cu toate ca, la justitie, a trecut prin propria mana sute de legi si alte acte normative absolut abuzive, cu consecinte devastatoare pentru societate, avizate cu un cinism exceptional, Predoiu este politicianul care pur si simplu ma ingrozeste.”

Șeful PNTCD dezvăluie și o legătură mai puțin cunoscută de publicul larg dintre Șova și Predoiu, precizând că cei doi colegi de grupă la facultate și că au fost într-o relație de amiciție.

Nu în ultimul rând, Pavelescu subliniază ideea că Predoiu, deși pare dispus să facă absolut orice, nu va ajunge niciodată premier al României: ”În „democratia” lui Predoiu este permis, important este scaunul de prim-minstru pe care si-l imagineaza: nu-l va avea.”

Iată postarea integrală a lui Arelian Pavelescu despre Cătălin Predoiu și cazul ”Rarinca”:

”Partidele, haite de caini infometati! Cazul Predoiu

Mai intai, o justificare pentru comparatie. Cainii sunt o rasa nobila, de o devotament incomparabil, asa incat, comparatia, aparent, este nepotrivita. Totusi, atunci cand raman fara stapan, fara curte si sat cu oameni vrednici, cainii se salbaticesc si se aduna in haite, disperati, sfasiind tot ce gasesc, sfarsind, ingrozitor, sa-i sfasie si pe oameni, dar sa se sfasie si ei intre ei.

Iata, referitor la partide, cazul „Rarinca”. Un caz simplu de eroare judiciara (abuz). Prin mana Presedintelui ICCJ. In loc sa existe clarificari, raspunsuri si atitudini de compasiune pentru un om care a suferit enorm, victima a masinatiunilor unui sistem demential, in loc ca liderii politici sa cate cauze si sa gaseasca solutii, pentru ca astfel de abuzuri sa nu mai fie in viitor, a inceput un adevarat carnaj.

Partidele s-au pozitionat politic si electoral. Unele, vrand sa scoata beneficii, altele, pentru a nu le lasa sa capitalizeze pe primele, au trecut la un atac la baioneta, de natura politica, prin deturnarea subiectului.

Cea mai sinistra figura a facut-o Catalin Predoiu, fost ministru in guvernul Tariceanu, guvernul Boc, pretendent (refuzat) in guvernul Ponta, pretendent de prim-ministru (refuzat si aici, in noul PNL). Oportunist incomparabil, scapat mereu basma curata, cu toate ca, la justitie, a trecut prin propria mana sute de legi si alte acte normative absolut abuzive, cu consecinte devastatoare pentru societate, avizate cu un cinism exceptional, Predoiu este politicianul care pur si simplu ma ingrozeste. Nu are scrupule, limite, pofta pentru putere devenind mizera, indecenta. Pozitionarea lui in cazul „Rarinca”, nu are nicio legatura cu cazul. Atacul punctual la adresa lui Tariceanu, in cabinetul caruia a fost, avizand, printre altele si legea de renuntare la bunurile Fundatiei „Gojdu”, este incalificabil: il face pe Tariceanu „aparator al mafiei”. Pai, cum, d-le Predoiu, cetateanca Rarinca, arestata nevinovata, este „mafia”? Daca erati, si acum, in subordinea lui Tariceanu, mai spuneati asta? Acelasi lucru l-ati facut si impotriva lui Traian Basescu, cand nu v-a mai fost de folos.

Dar, ce m-a scarbit cel mai mult, a fost pozitia fata de Dan Sova. Putini stiu ca Predoiu si Sova au fost colegi la drept, chiar de an si de grupa. Ca, avocati fiind, au fost intr-o relatie de amicitie, fireasca profesional. Acum, cand Sova e cazut, Predoiu il ataca cu un cinism „cainesc”, sperand ca puncteaza electoral, aratandu-i „funia spanzuratorii”. Are cine. Deocamdata, Sova se afla in urmarire penala si are cine sa se ocupe de el, bine de tot, batut in toate dungile, cu dreptate sau fara dreptate, vom vedea.

Haite de caini infometati, bolnavi de maladii ale sufletului. Acestia, si-ar ucide si propriile mame, daca „democratia” le-ar cere-o, nu-i asa? Ca totul, in „democratia” lui Predoiu este permis, important este scaunul de prim-minstru pe care si-l imagineaza: nu-l va avea.

Pozitia mea in cazul „Rarinca”, de solicitare a demisiei Liviei Stanciu, de solicitare a demisiei Presedintelui CSM si, efectiv, inceperea procedurilor pentru noi alegeri in CSM, nu are justificari politice. Ci de ordin juridic si ordin moral. Prostii, care nu pot intelege asta, din motive de lipsa de creier, tot incearca sa citeasca pozitia mea in cheie politica. Sunt un om liber, d-lor, absolut liber si „independent”, ca sa-l citez pe Ilie Moromete.”, precizează liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, pe pagina sa de socializare.

Autor: George Stoica

Sursa: PS News