Politică

Tupeul lui Soros la început de 2017: „Trump este un șarlatan și un dictator în devenire. Cabinetul său este format din extremiști incompetenți și generali în rezervă”

Unul dintre marii păpușari ai lumii, George Soros, apologet al islamizării Europei, consilier de taină al lui Obama și Hillary Clinton, un om care s-a declarat oficial ateu, susținând că pe el îl interesează doar să facă bani, nu vrea nici măcar la cei 86 de ani pe care îi are să își vadă de propria viață. Chiar și cu un picior în groapă, Soros vrea să influențeze lumea. Tragedia e că încă poate!



Într-o declarație făcută publică în aceste zile, George Soros, poate cel mai toxic neomarxist al lumii, nu a scăpat ocazia să îl atace pe Donald Trump: „Democrația este în criza. Chiar și SUA, democrația conducătoare, au ales președinte un șarlatan și un dictator în devenire.

Deși Trump și-a îndulcit retorica după alegeri, el nu și-a schimbat nici comportamentul și nici consilierii. Cabinetul său este format din extremiști incompetenți și generali în rezervă.” (Referințe: Cotidianul)

Frustrarea înfrângerii în alegerile prezidențiale și pierderea poziției de consilier al președintelui SUA i-au stricat ultimii ani din viață lui George Soros. Omul avea planuri mari pentru noi: uniformizare culturală de tip bolșevic, amestecare rasială etc. Acum s-ar putea ca regulile jocului să se schimbe, de unde și ura nemascată a acestui individ.

Mă întreb, în final, oare cum ar fi lumea fără George Soros, fără familiile Rockefeller și Rothschild? Eu zic că ar fi un loc mai bun!

Autor: Adrian Albu

Sursa: Cunoaste lumea

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • George Soros nu este papusar, el este papusa Ocultei Mondiale Criminale si este infiltrat in Romania printr-o serie de O.N.G.-uri “pro-democrate” cu complicitatea activa a Statului Roman la toate nivelurile.