Analize și opinii Politică

Traian Băsescu: Poporul este neperformant

Deşi a numit în funcţia guvernului pe cel mai incompetent prim-ministru de după `90, şi nu doar o dată, dar Traian Băsescu pare nemulţumit nu de lipsa performanţei lui Emil Boc, ci de cea a poporului român.

“Cum poţi să faci un stat social dacă economia, şi scuzaţi-mă că o spun, chiar poporul are performanţe limitate? Muncim 8 ore, când vom învăţa să nu mai lăsăm 3 milioane de hectare nemuncite. Că nu vin miniştrii să are pământul, nici să-l cultive. Când vom învăţa că decât să stau la cârciuma satului mai bine bag plugul în hectarul şi jumătate din spatele casei? Trebuie să ne hotărâm să fim performanţi!”, a spus, duminică, Traian Băsescu.

Mai mult, spune şeful statului, nu se poate pleca “de la premisa că există un om politic care ar putea să mărească salarii şi pensii, dar nu o face”.

“Cine pleacă de la premisa asta, greşeste. Dacă la un moment dat sunt necesare măsuri de austeritate, ele trebuiesc explicate şi până la urmă şi acceptate. Statul nu dă, statul creează oportunităţi. Doar cei care în mod real nu pot trebuie să primească”, adaugă şeful statului.

sursa: adevarul.ro

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • mincinos ordinar,incompetent,straniu amestec de ignoranta si viclenie.pd-ul si acest basescu merita tratati precum maidanezii impuscati la deva.

  • Romanii mei, dar de ce va suparati? CE nu ati inteles? Daca vaca nu mai da laptic, vaca este de vina!

    El saracul, dragul nostru presedinte s-a straduit din rasputeri in fel si chip sa ne trezeasca, sa ne faca sa muncim si sa fim mai productivi, statul ne-a umplut de facilitati si oportunitati, dar noi NU si NU! Neam de indaratnici ce suntem…

  • De ce sa “punem botu’ ” la rahaturile scoase de cretinul asta pe gura?! Este un nebun iresponsabil, care a invrajbit o natiune (si asa vai de mama ei), care a decredibil…izat orice autoritate a statului, care are misiunea clara sa distruga Romania (contra cost sau pentru ca este funny),care se adreseaza de obicei semidoctilor sau exaltatilor si caruia ii facem publicitate in mod gratuit. Mie incepe sa nu-mi mai fie nici macar scarba de javra asta, stiu doar ca daca voi avea vreodata ocazia alaturi de altii voi merge sa-i starpesc natia, lui si altora pana la a saptea spita. Astia trebuiesc lichidati in public sau condamnati la munca silnica pe viata si omorati prin infometare si tortura, ei si familiile lor.Azi am vazut la stiri cum se bucurau niste batrani de un amarat de pui cu ceva faina si ceva zahar primite de la Primaria Constanta, pentru asta eu i-as mutila sufleteste si fizic pe tortionarii de la putere (pe ei si pe familiile lor), pentru suferinta si umilinta la care ne-au condamnat, pentru sfidarea cu care ne trateaza! EU II VREAU MORTI! Voi?!

  • NU MAI FITI ASA RAI IN SFANTA SAPTAMANA A PATIMILOR.!DOAR CA FITI MAI ATENTI LA VOTARE SI NU MAI ALEGETI TOTI BETIVII SI TOTI ORDINARII.VA UREZ LA TOTI:PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT.

  • Pai tocmai asta e culmea ipocriziei, in saptamana pastelor iti spune ca esti miel si ca trebuie sa-ti accepti soarta, asta dupa ce pana sa devina ciobanul turmei ti-a susurat dulce in ureche: “poporul suveran”, “poporul decide”, baie de multime, bla bla! bla bla!

    Povestea s-a cam apropiat de sfarsit! Ne-au luat pielea, a amanetat-o pe a urmatoarelor N-generatii de acum in colo, ne-a muls de tot ce tot ce puteam da, iar acum (spun ei) ne mai ramane sa punem gatul jos cuminti si impacati cu soarta prescrisa – vina si consecintele ne apartin in totalitate.

    “Revenind la cele sfinte” as spune ca sa-i ia Michiduta pe toti, dar tocmai ala ii tine in brate! Asa ca taiere plecuta romani. Daca nu v-a venit inca randul fiti siguri ca nu scapati. Pana la alegeri ei vor fi intr-un Paste Fericit iar noi intr-o taiere continua.