Analize și opinii Politică

Suntem constienti de urmările faptelor noastre ?!

david-liittschwagerFaptele noastre se întorc toate la noi. Dăm mereu vina pe Dumnezeu pentru necazurile noastre, uitând că El a spus: “Ceea ce vreţi să vă facă vouă oamenii, aceea faceţi şi voi lor”.

Urmările faptelor noastre se întind pe câteva generaţii (nouă neamuri) de la noi mai departe, căci “părinţii au mâncat aguridă şi copiilor li s-au strepezit dinţii”. De aceea, urmaşii noştri îndură necazuri a căror provenienţă nu o pricep. Temelia lor a fost pusă cu mult timp în urmă de alegeri greşite în neam, care au provocat, peste timp, întâmplările. Cine aruncă în sus cu nisip nu poate aştepta decât ca el să îi cadă în cap. Lui sau urmaşilor lui.

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • “De ce să se plângă omul cât trăieşte? Fiecare să se plângă mai bine de păcatele lui!”(Plg lui Ieremia)

    Si care e pacatul nostru originar sau al parintilor nostrii de ni s-a strepezit dintii?
    Ne-am prostituat dupa straini, asta este, si Fiul Patriei care El si Patria una sunt a ajuns ca si apatrid, blestemat, murind in afara zidurilor cetatii. Fiul Patriei a venit la ai sai si ai sai nu l-au primit si s-au inchinat la straini, la dumnezei straini.
    Legea Patriei spune sa n-ai alti Dumnezei si mai spune sa nu faci legamant cu strainii sau sa pui un strain ca rege peste tine caci va ajunge sa fie o cursa pentu tine.
    “Să pui peste tine ca împărat pe acela pe care-l va alege Domnul Dumnezeul tău, şi anume, să iei un împărat din mijlocul fraţilor tăi; nu vei putea să pui împărat pe un străin, care să nu fie fratele tău.” (Deuteronomul 17:15)

    “Ei să nu locuiască în ţara ta, ca să nu te facă să păcătuieşti împotriva Mea; căci atunci ai sluji dumnezeilor lor, şi aceasta ar fi o cursă pentru tine.”(Exodul 23:33)

    “Să nu cumva să faci legământ cu strainii, ca să nu fie o cursă pentru tine, dacă vor locui în mijlocul tău.”(Exodul 34:12)