Politică

Sunt SOCIALIST, deci EXIST!

Haideți să vorbim despre prețuri! Obsesia de a controla prețurile există în genele infractorilor numiți capitaliști de milenii însă prin intermediul mecanismelor financiare-monetare acest control al prețurilor este exclusiv în mâna lor!



Este normal ca într-o piață prețurile să se miște cum vor producătorii? EU ZIC CĂ NU!

Când consumatorul este omul care muncește el nu are absolut nici o protecție în fața lăcomiei capitaliste! De aceea STATUL SUVERAN, STATUL AUTORITAR trebuie să impună un nivel maximal al prețurilor și o listă de produse pentru care dacă sunt comercializate cu un preț mai mare decât cel admis înseamnă genocid și trebuie pedepsit cu moartea!

Fie și numai sub acest aspect STATUL SOCIALIST trebuie restabilit COMPLET! Și fără trădători sau uzurpatori care să transforme în măsuri negative toate măsurile pozitive impuse!

SĂ discutăm deschis despre prețuri!

CAPITALIȘTII au inventat noțiunea de piață liberă pentru a putea justifica mărirea prețurilor (și implicit câștigul lor) fără a se confrunta ca în istorie cu reprimări sângeroase!

Primul și cel mai important instrument de stabilizare al prețurilor îl are BANCA CENTRALĂ! De aceea este OBLIGATORIU ca BANCA CENTRALĂ (cea care tipărește și emite mijloacele de plată adică banii) să fie SUB AUTORITATEA ȘI PROPRIETATEA POPORULUI!

În nici o altă orânduire BANCA CENTRALĂ nu aparține poporului de aceea ESTE INEVITABILĂ revenirea la SOCIALISM!

Controlul prețurilor se face prin controlul producției bănești (a cantității de bani din piață) și foarte puțin prin controlul producției de bunuri/servicii propriu zise!

Au produs ECONOMIILE fostului URSS și a țărilor Pactului de la VARȘOVIA mai mult și mai ieftin decât OCCIDENTUL CAPITALIST?

DA! De asta Comunismul a fost sabotat și demolat! Sistemul capitalist nu avea nevoie să demonstreze că este mai puțin eficient și mai puțin productiv decât statele comuniste!

De ce sistemul socialist produce mai mult și mai ieftin decât capitalismul?

Fiindcă BLOCUL CAPITALIST nu are resurse energetice, nu are resurse umane și nu are altă motivație decât BANII!

BLOCUL SOCIALIST are întotdeauna resurse energetice, materiale, umane și o MOTIVAȚIE! Ce poate fi mai înalt decât să muncești pentru dezvoltarea unei națiuni și să o vezi de la an la an din ce în ce mai bogată și mai prosperă?

Există prosperitate în OCCIDENT? DA, dar ea este aparentă! Nu e bazată pe munca propriilor cetățeni ci pe exploatarea muncii colonizaților și pe furtul de resurse materiale/umane/energetice!

Am plecat această vastă discuție de la prețuri!

O națiune are câteva interese prioritare: HRANA și ADĂPOSTUL, EDUCAȚIA, SĂNĂTATEA, APĂRAREA! Acești piloni sunt baza pe care o națiune SUVERANĂ și PROSPERĂ se clădește!

De aceea SOCIALISMUL este exact ceea ce are nevoie orice națiune: pentru că STATUL SUVERAN SOCIALIST dispune de mijloacele și resursele necesare pentru asigurarea acestor PILONI!

HRANA și ADĂPOSTUL trebuiesc asigurate aproape GRATIS! Este o crimă să mărești în fiecare lună prețul la alimente și la adăpost!

SĂNĂTATEA este un capitol esențial în dezvoltarea unei națiuni! De aceea serviciile de sănătate TREBUIESC ASIGURATE la cele mai înalte standarde și OBLIGATORII!

EDUCAȚIA produce BUNĂSTARE și DEZVOLTARE! Educația trebuie să fie obligatorie, nivelul de prosperitate fiind direct legat de nivelul de educație al unui popor!

APĂRAREA (internă și externă) este FUNDAMENTALĂ! În lipsa acesteia nu există suveranitate și ceilalți piloni amintiți nu pot fi clădiți!

Toate aceste obiective naționale nu se pot atinge în condițiile lipsei de control al STATULUI asupra prețurilor!

Ce e rău să existe un preț maximal IMPUS la cartofi, apă, pâine, zahăr,etc?

Cum poate cineva să strige JOS COMUNISMUL! și să se ducă ca un bou în piață unde niște capitaliști au stabilit și banii din buzunar și prețurile la alimente determinând standardul de viață?

Ce vrea orice cetățean de la STAT? Vrea protecție și condiții de viață decente! Poate capitalismul asigura aceste condiții? Uitați-vă la cei 27 de ani trecuți de la lovitura de stat din 1989! 50% din populația României este SUBNUTRITĂ (suferă de foame) în condițiile în care agricultura unei Românii SUVERANE ar putea asigura HRANA GRATUIT pentru întreaga populație!

SOCIALISMUL va reveni INEVITABIL printre români chiar dacă, ca de obicei, vor fi ultimii care să înțeleagă și să accepte avantajele imense ale acestui sistem!

Autor: Luci Lucescu Londra

Sursa: Luci Lucescu Londra

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cat de rau e Occidentul, articolul este propaganda bolsevica cu dezinformari evidente.
    Nu ma mira ce vine de-“afara” dar sa ne pastram discernamantul.
    A spune ca in Occident nu s-a muncit si nu se munceste este aberant.
    Da, finisarea produselor si perfectionarea fluxurilor de productie si distributie au luat “fata”, dar de aici pana la a spune ca s-a realizat totul prin exploatare… e instigare.
    Sigur ca sistemul financiar a dezechilibrat toate economiile dar cine nu voia un ford si nu o dacie, un blug si nu trening de bumbac?

  • HRANA, ADAPOST, EDUCATIE, SANATATE, APARARE. Indeplinesc acesti piloni, la ora actuala, parametri de normalitate, echilibru, armonie planetara?!

    Se poate vorbi la stadiul actual al civilizatiei umane de armonie…globala, identitate de hrana, adapost, educatie, sanatate, aparare?!

    COMUNISM, CAPITALISM, oranduri care au cunoscut de-a lungul istoriei perioade de evolutie in favoarea unor anumite grupuri, clase, categorii, elite mai mult sau mai putin demonice, mai mult sau mai putin angelice. In mod cert, actualmente, traim o stare de fapt asociata unui dezechilibru planetar evident. Daca reusim sa extragem elementele benefice, pozitive, constructive care-au marcat oranduirile istorice pana in prezent, tinand cont de conditiile actuale planetare, precum epuizarea resurselor, escaladarea conflictelor, esential, trezirea constiintei colective, putem construi bazele solide ale unei noi perioade, cu influente comune socialismului in rezonanta cu energiile unui nou ciclu cosmic, constienti fiind de faptul ca totul in univers se tranforma, in mod unic, precis, etern, fundamental.