Analize și opinii Politică

Sunt satul de Europa!

479795_415427235160827_1917168091_nSi nu pot sa o repet destul: m-am saturat!

Sunt satul de ipocrizia unor asa zisi domni, care ne tot invata de cateva decenii incoace cum trebuie sa traim. Sunt satul de valorile lor, pe care ei ni le impun, desi nici macar ei nu le respecta. Sunt satul sa mi se spuna ca modul in care au trait parintii, bunicii, stramosii mei, este gresit, ca Dumnezeul meu este gresit si ca tara mea nu este a mea.

Sunt satul sa vad burtosi petrecand in curtile manastirilor, doar pentru ca asa vor ei. Sunt satul sa le tolerez excesele, mizeria, si sa privesc cu dezgust in alta parte, pentru simplul fapt ca si ceilalti o fac.

Sunt satul sa ii tolerez pe tigani cu furturile, inselaciunile, infraciunile lor de tot soiul, pentru ca Europa imi spune ca trebuie sa o fac, in timp ce Europa (prin vocile parlamentarilor) emit legi care cer renegociere tratatului de aderare al Romaniei, in asa fel incat ei sa poata expulza tiganii dupa bunul lor plac.

M-am saturat sa vad cum trebuie sa ne justificam toate deciziile politice interne unor politruci trimisi de Bruxelles, pe care, printre altele, tot noi ii platim. Tot noi ii tinem in fotoliile lor moi, cu salariile lor de mi de Euro si cu scutirile lor de taxe. Si asta doar pentru a veni si a ne predica valori, pe care nici ei nu le respecta.

Eu de ce sa platesc taxe, daca ei nu o fac?

Cand am ajuns eu sclavul lor? Cand am acceptat sa ii urc pe acest piedestal, pentru a le asculta apoi minciunile?

Sunt satul sa ii vad cum accepta amestecul guvernului maghiar in Romania, cum il preaslavesc, ca pe o valoare a multiculturalismului, in timp ce eu, care vreau doar tara stramosilor mei, sunt infierat ca xenofob. Sunt satul sa fiu pus la perete de oameni platiti si din taxele mele si sa fiu obligat sa asist cum altii sfasie trupul Romaniei, pentru care bunicii si strabunicii nostri si-au lasat sangele si chiar oasele.

Asa ca, domnilor europeni, eu vad doar urmatoarele posibilitati:

Ne acceptati asa cum suntem, cu bunele si cu relele. Atata timp cat ne acceptati banii, care va platesc salariile si va mentin stilul aristocrat de viata, taceti din gura, ingenunchiati in fata acestui popor si multumiti-i.
Renegociem trataul de aderare. Acceptam sa ne trimiteti tiganii inapoi, dar nu va mai platim nici un ban. Ne vrem minele, petrolul, pamantul, pe care vi l-am daruit, inapoi!
Iesim din UE! Terminam acest balci, si aceasta mascarada infecta. Parasim odata pentru totdeauna aceste pseudo-valori si ne intoarcem la valorile parintilor nostri. Uitam de multiculturalism odata pentru totdeauna si ne aducem aminte de ce am rezistat ca un neam crestin-ortodox la rascrucea dintre atatea imperii si ne indreptam din nou coloana. Si ne vrem minele, petrolul, pamantul, pe care vi l-am daruit, inapoi!

sursA: agonia-natiunii.info

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Eu contez pe disperare poporului roman; cu disperare, cred eu, se va face apel la Rege, pentru ca suntem adusi, intr-adevar, pe culmile disperarii ! …Si cand zic „ disperare „, nu este deznadajduirea in sensul de a pierde nadejdea, ci unica nadejde va fi aceasta, si alta nu ! Si se va produce spontan, asa cum s-a produs miscarea din decembrie *89…”
    Se cuvine să ne întoarcem mereu la prima Convenţie, la Contractul social. Şi să transformăm “Puterea celor fără de putere” ( dupa concepţia lui V.Havel ) în Statul de drept ( conceput de J.J.Rousseau ) şi supunerea poporului în “Datorie vieţii noastre” ( în concepţia filozofica a lui Vasile Pârvan )
    Dacă nişte oameni răsleţi ar fi aserviţi pe rând de catre un preşedinte, precum Iliescu, Constantineascu, Băsescu sau Antonescu, orcât de mare ar putea fi numărul românilor la vot, eu nu văd aici decât un stăpân şi nişte sclavi care votează din patru în patru ani, iar nicidecum un popor şi şeful lui. Este, daca vreţi, o gaşcă, dar nu o asociaţie legitimă; nu vei găsi acolo nici patrimoniu public, nici corp politic.
    În viziunea Alinei Mungiu Pippidi, românii sunt nişte oamenii răsleţi care trăiesc printre ciobani şi trebuiesc alfabetizaţi, chiar aşa i-a numit AMP recent în editorialul “Pentru cine bat clopotele” din România Liberă pe parlamentarii Varujan Vosganian, Radu Stroe şi pe Mircea Diaconu, în urama declaraţiilor acestora despre rezultatele referenumului din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Basescu.
    Acest om, fie preşedinte de stat, naţional sau universal, sau chiar tiranul “statului leviatan” , chiar de ar înrobii trei sferturi din omenire, tot nu e altceva decât un particular; interesul lui este un interes privat, aservit de oculta Guvernului Mondial. De aceea, consider că un popor are dreptul şi poate să devină odată în istorie o mare naţiune, doar atunci cănd se dăruieşte unui rege, printr-un Contract social. Însă această dăruire trebuie să aibă loc, cu o singură condiţie: înainte de a face un Contract social, s-ar cuveni să examinam actul prin care un popor este un popor.; căci acest act de origine al poporului, constituie adevărata temelie a societaţii civile. A găsi o nouă formă de Contract social care să apere şi să protejeze un popor, unindu-se toate forţele sociale pentru salvarea unei naţiuni, aceasta este acum problema fundamentală a Romăniei, a carui soluţie este Monarhia constituţională.
    Politicienii romani, americani si europeni trebuie sa inteleaga ca, nici o forma de guvernare, fie ea nationala, europeana sau mondiala, nu rezista daca oamenii nu o mai considera legitima in forul lor interior, in constiinta lor. Sa ignori constiinta a 8,5 milioane de oameni dintre care 7,4 milioane au votat pentru demiterea unui presedinte, asa cum s-a intamplat recent in Romania, inseamna ca ai optat deja pentru a le sfarma constiinta lor si ai declansat un razboi civil prin care poti sa aprinzi orase si tari la confluenta dintre civilizatie si barbarie.
    Democraţia ne este o tarfa de lux petru oligarhi, iar pentru ceilalti oameni o prostituata de cules de pe strada de doi generali inarmaţi care se lupta pentru o femeie fatala. Democratia este un copil care moare de foame, in fata caruia nu rezista nici o carte si nici un sistem politic, fie el national sau mondial.
    Dacă reprezentanţii euro-atlantici am ajuns la concluzia că nu mai trebuie sa aleagă, democratic, între eliberarea omului din veşnicul balans între mai bine şi mai rău a celor mulţi, ci între moartea statelor naţionale şi Ocidentalizarea Orientului Românesc, adică între un război fără reguli şi un conflict la limita legii între forţele infernale şi cele cereşti, înseamnă că şi-au gasit sfârşitul aici la noi, în ţara verde numită de toţi comentatorii antichităţii Terra Mirabilis.

  • Profund de aord pina la ultima silaba,o alianta reciproc avantajoasa cu china ar face din tara asta una din cele maidezvoltate siprospere din lume ! C ade frumusetea ei nici n mai vorbim …atunci se vor calca ei pe bombeuri sa vina in turism la noi si noi le vom da drumul unora ,dar nu la toti …apoi trebuie vazut ce putem obtine de larusi in schimbuliesirii din NATO Poate acceptul reunirii cu basarabia si recunoastere ca paminturi romanesti a teritoriilor alipite samavolnic la Ucraina a teritoriilor basarabene plus o garantie de securitate pentru neutralitatea tarii noastre …poate am obtine garantii de securitatesi din partea Chinei ! Astfel de garantii ar valora infinit mai mult decit aparteneta la NATO in care ungurii pot face pe fata revendicari teritoriale fata de romania fara ca NATO SA TRESARA !ASA A DA CRED CA MULTI DINTRE NOI NE-AM SATURAT PINA IN ATOMI DE UE …ASTEPTAM DOAR PARTIDUL CARE SA SEFACA PURTATORUL ACESTOR IDEI,PARTID FORMAT DIN OAMENI CINSTITI,PATRIOTI,PERFECT PREGATITI ECONOMIC ,POLITIC SI DIPLOMATICA PENTRU CA ACEST VIS SA DEVINA REALITATE FOARTE CURIND ! Mai mult crde ca si democratia interna ar avea enorm de cistigat din iesirea din uniunea sovietica cealata ….!

  • Vreau să fie foarte clar: nu luăm partea nimănui (…) Le-am cerut liderilor români să respecte statul de drept şi independenţa instituţiilor, a spus Gordon, adăugând că a transmis autorităţilor că SUA se aşteaptă ca acuzaţiile credibile de fraudă şi interferenţe sa fie anchetate, relatează Hotnews.