Politică

Sunt nebuni: MASTURBAREA și HOMOSEXUALITATEA, în programa grădinițelor!

bbMinistrul Educației a anunțat recent că până în 2018, grădinița va deveni obligatorie pentru copii de la vârsta de 3 ani. Altfel spus, chiar dacă o familie are cu cine să-și lase copilul, ea va fi totuși forțată să-l dea pe mâna sistemului de educație. De ce graba asta? Și de ce cu forța?

În paralel cu coborârea vertiginoasă a vârstei de școlarizare, în Occident are loc și o „împrospătare” a programei, prin introducerea unor teme sexuale precum: homosexualitatea, libertatea de a-ți alege sexul (genul), masturbarea de mic etc. În România, în cadrul programului Sexul și Barza, lansat sub patronajul aceluiași Remus Pricopie, teme asemănătoare sunt propuse, ce e drept, elevilor cu vârste ceva mai mari. Dar, tendința statului de sexualizare a copiilor este evidentă.

Potrivit Las Vegas Review-Journal, responsabilii din Educație din Clark School County (al cincilea district ca mărime din America) încearcă să obțină sprijinul părinților pentru o serie de schimbări radicale în programa de învățământ, în sensul prezentării lor „mult mai timpuriu” anumite teme.

Printre schimbările propuse se numără educația privind homosexualitatea, de la vârsta de 5 până la 8 ani, și transmiterea tuturor a ideii de respect „indiferent de cine se simt atrași”.

Copiii de această vârstă mai urmează să fie învățați și că „atingerea și frecarea organelor genitale pentru a obține plăcere se numește masturbare”.

Responsabilii școlari le-au prezentat părinților aceste schimbări în ședințe „cu ușile închise”. Doar că reacția acestora nu a fost nici pe departe una favorabilă.

„Vreți să-mi învățați copilul de 5 ani să se masturbeze?”, i-a întrebat o mămică, Julie Butler, pe șefii din educație, potrivit ziarului.

„În mod cert, nu ar trebui să înveți niște copii de 5 ani că masturbarea și provocarea plăcerii sunt bune, iar că elevilor de 12 ani trebuie să li se ofere toate detaliile despre sexul anal sau oral”, opinează postul de televiziune KTNV.

Un alt părinte, Ronald Whitaeger, a declarat pentru canalul Fox 5 că le-ar fi spus responsabililor din educație: „Masturbarea este un lucru intim. Aici este o grădiniță. Cred că glumiți. Nu trebuie să afle despre asta la vârsta lor”.

Un elev de liceu a declarat conducerii: „Cred că am citit vreo 20 de pagini, dar nu am mai putut continua; erau acolo niște lucruri prea tulburătoare pentru vârsta mea, deși am 17 ani!”

O altă serie de ședințe cu părinții, pentru a-i convinge de necesitatea schimbărilor este programată pentru noiembrie.

Autor: Adrian Patrusca

Sursa: Evenimentul zilei

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Daca au ajuns sa puna si in programa educativa a gradinitelor astfel de lucruri, tind sa cred ca imi este scarba de ceea ce am ajuns sa fim in tara noastra. Iubesc Romania.

 • Dacă cei de la gândește.org ar publica încă odată articolul lui Richard Moore, Prognoza 2012, tradus de Lupan Constantin Cătălin, nu s-ar mai mira nimeni de viitorul copiilor. Este Nostradamus al zilelor noastre.

 • Nu sunt nebuni, stiu bine ce fac, isi urmeaza agenda la milimetru!
  Dupa cum spunea si Mitropolitul Bartolomeu Anania – “Presiunile sunt făcute de vicioși, de suprasaturați, de cei care nu mai cunosc alt idol decât trupul și plăcerile lui. Problema gravă este, că prin aceasta se legiferează egalitatea dintre bine și rău. Faptul că homosexualitatea poate să fie o alternativă la familie. Până la urmă este un atentat la familia însăși, la această instituție fundamentală a oricărei societăți.”

 • Si asta nu e nimic! In noul Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, DSM V, IUBIREA – a devenit o tulburare mentala si HOMOSEXUALITATEA – o normalitate!
  Acest DSM este Biblia psihiatriei si a psihologiei, in care oricarui afect ii este asociat o tulburare. Practic vor sa ne dezumanizeze, s-ajungem exact cum a spus Orwell in cartea lui – “O mie nouă sute optzeci și patru”.

 • E nenorocire !

  Masturbarea si desfranarea se preda de ani de zile, incepand cu clasele primare si liceu.
  Puteti vedea aici, cum stau lucrurile : http://vimeo.com/77713386

  Masturbarea la tineri are efecte devastatoare, pentru ca in momentul actului sexual, corpul omului da tot ce are mai bun din el, pentru ca este setat sa procreeze. Ganditi-va la abuzul in care cad tinerii pentru ca nu se mai pot stapani sa nu se masturbeze zilnic sau de mai multe ori pe zi.., ganditi-va in ce hal isi uzeaza corpul, fortandu-l de atatea ori sa dea tot ce-i mai bun din el….

  Iata aici ce sfaturi se dau copilasilor care sunt lasati liberi pe internet :

  Clopotel punct ro : au facut un site care atrage copilasii ca pe niste albinute, iar mai apoi… prin cotloane ascunse (educatie/educatie sexuala/forum sexolog/..), ii otraveste pe bietii copii creduli si nestiutori.

  Trageti Dvs. concluziile :

  http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/forum_despre_sex/pag_3660/
  (aici puteti afla cum ii invata sa devina ho_mo_se_xu_ali.. – si apoi le spun ca asa s-au nascut)

  http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/forum_despre_sex/pag_460/
  (cititi va rog ultimul sfat din pagina…)

  http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/forum_despre_sex/pag_2439/

Abonează-te la newsletter