Politică

SUA si UE deranjate de faptul ca Rusia doreste sa distruga toate celulele teroriste din Orientul Mijlociu ! Este normal, caci doar au investit in aceste celule teroriste !

US-Russia-arms-syria_iht-415x250Este alerta in „lumea libera” (lumea Occidentala), dupa ce diversi jurnalisti ai propagandei au aflat ca, neoficial, Rusia pregateste o ofensiva teribila in Orientul Mijlociu, tocmai impotriva celulelor teroriste.

Americanii au fost intr-atat de indignati de faptul ca, Rusia va face asta, astfel incat a cerut mai multor state europene, sa nu le permita rusilor, sa traverseze spatiul aerian in drumul catre Orientul Mijlociu. Nu vi se pare ciudat o astfel de cerinta, mai ales sub forma imperativa specifica americanilor?

Ei bine, publicatia Active News prezinta niste informatii-bomba:

„Rusia a trimis în ultimele zile două nave de desant pentru tancuri și mai multe avioane către Siria, unde a desfășurat și o mică unitate de infanterie marină.

Citând doi oficiali americani care s-au exprimat sub protecția anonimatului, Reuters susține că nu este clar ce planuri are Moscova cu această mișcare militară, primele informații indicând pregătirea unei baze aeriene lângă orașul-port Latakia, unul dintre fiefurile trupelor președintelui Bashar al-Assad.

Și alți responsabili americani au sugerat zilele trecute că Rusia își sporește prezența militară în Siria. Dar guvernul de la Damasc a dezmințit aceste informații, susținând, la fel ca și cel de la Moscova, că Rusia este implicată în Siria numai cu experți militari, unii participând la activitățile de instrucție pentru folosirea echipamentelor militare rusești.

Dar o angajare a Rusiei în operațiuni limitate de luptă în Siria este confirmată și de trei surse libaneze care cunosc foarte bine evoluțiile politico-militare siriene și care au cerut de asemenea agenției Reuters să nu le divulge identitatea.

Potrivit acestor surse, prezența militară rusă pe teritoriul sirian nu este deocamdată substanțială, dar trupe rusești desfășoară deja acolo acțiuni militare de mică anvergură, astfel că nu se mai poate vorbi doar despre experți militari.”[1]
De ce se tem americanii ?

Americanii fiind creatorii si finantatorii celulelor teroriste din Orientul Mijlociu, au multe motive sa se teama. In primul rand, o interventie in forta, care ar conduce la destructurarea lor si evident la o pace ulterioara in Orientul Mijlociu este de nedorit.

In al doilea rand, este nevoie de razboaie, caci aceste razboaie aduc profit, caci pentru a intretine masinaria de razboi, trebuiesc luati multi bani cu dobanda de la Banca Federala de Rezerve a SUA (banca privata a lui Rothschild), iar imprumuturile vor fi utilizate, atat pentru alimentarea masinariei de razboi, cat si pentru „reconstruirea” zonelor distruse, dupa care acele state asa-zis „reconstruite”, trebuie sa plateasca si cum o vor face ?

Simplu: prin cedarea resurselor, iar aici vorbim de mult petrol si alte metale pretioase, si rare. Ideea este ca, Capitalismul se bazeaza tocmai pe acest concept al ocuparii statelor pline de resurse, asta in cazul in care asasinii economici, cei din prima linie, sunt refuzati, atunci cand sunt trimisi pentru a corupe conducatorii unei tari.

Referinte: http://www.activenews.ro/externe/Rusia-ajutor-militar-pentru-Assad.-Moscova-a-trimis-in-Siria-nave-de-desant-avioane-si-soldati-124619

Sursa: Departamentul Zero Romania