Politică

Ştiţi cît pierde statul pentru că acest Guvern refuză să mai impoziteze băncile şi marile companii din energie?

Hai, să trăiţi bine, vorba lupului de mare, Petrov! Evident, n-ar fi rău să fie bine! Dar nu mai avem cum şi cu ce! Orban a minţit ca va reduce personalul cabinetului său, însă, fiecare minister are o puzderie de funcţionari, care îşi mută greutatea de pe un picior pe altul. Are cîte 7-8 consilieri, cu 4-5 peste limită. Consilieri personali, consilieri onorifici, consilieri de lustruit pantofii şi de frecat menta…În două luni de guvernare ne-a aruncat într-o retrogradanţă acută, ne-a sufocat cu politica contondentă! Trăim o dictatură de tip nou: cu internet şi libertinaj, cu penali în palate, cu libertatea de a fi luat la ocazie de criminali precum Dincă; cu libertatea de a fi biciuiţi  de un guvern antinaţional, extrem de harnic în excese!



Rareş Bogdan urla din toţi rărunchii că penele nu doreşte niciun traseist de la „ciuma roşie” şi, iată, cum, beţivii au dat pe gît, au ademenit şi înghiţit ceva reziduuri de „ciumă roşie”! Matusalemicul multilateral, doctor în ştiinţe economice, Academician Mugur Isărescu, un pic mai „academician” decît Elena Ceauşescu,  o lighioană periculoasă din Cartelul Mafiei Româneşti „trilaterale” C.F.R.-iste (nu de Căile Ferate Române e vorba, ci de instrumentul bilderbergian Council on Foreign Relations)  şi Internaţionale, care controlează şi dijmuieşte de trei decenii banii ţării, „naşul” crahurilor financiare, „naşul”  bancherilor-rechini, care au devalizat şi fraudat milioane de români, se pune în unghii cînd e vorba de mărirea pensiilor cu 40% , afirmînd că vom rătăci într-un deşert financiar! Dar, stimabile, pensionar şi salariat, în aceleaşi timp, pe zeci de mii de euro, tu, însuţi, eşti o deşertăciune a finanţei româneşti! Ce ai de declarat despre complicitatea ta, tovarăşe Mugur Isărescu, în a-i jupui pe români, prin clauze şi comisioane frauduloase, prin dobînzi la dobînzi, percepute numai în România, nu şi în alte state europene? Nu cumva i-ai dus pe românii împrumutaţi la bănci într-un deşert financiar? Politica bancară pe care tovarăşul Isărescu-Trilateral o duce cu cetăţenii ţării de trei decenii este antinaţională 100%.

Acest trădător ultrademagog, cu „inteligenţa” sa machiavelică şi făcătoare de sclavi financiari,  a vîndut sute de mii de cetăţeni români unor clanuri de bancheri şi magnaţi străini, lăsîndu-i fără case şi pingele. „Naşul” este etern la B.N.R.! Ia şi pensie şi salariu, dar refuză să dea românului şansa de a trăi un pic mai bine! Acest dictator financiar are 71 de ani! Ce sfidare, cîtă impertinenţă să se ţină cu dinţii de cel mai important fotoliu în stat! Va pleca de la cîrma finanţelor doar cu picioarele înainte, cînd i-o veni sorocul! Poporul român îi urează „La mulţi ani!, însă, Doamne fereşte!, nu la B.N.R., ci la beciul domnesc, dacă i se dovedesc „ingineriile financiare”. Legea pensiei precizează în proiect, că, numai opţional, poţi lucra pînă la 70 de ani, în învăţămînt sau medicină. N-are nimeni curajul să-i arate uşa! Este susţinut de forţe „neortodoxe” din afară, cu care nu se poate pune nimeni! Ar avea de-a face cu vicontele Etienne Davignon (Preşedintele clubului Bilderberg) şi cu alţi încornoraţi. Dacă nu era de-al lor, de-al duşmanilor ţării, de-al asasinilor economici ai ţării, nu era numit, imediat după lovitura de stat, guvernator al Băncii Naţionale – mare staroste peste tîlharii care au prădat România, de la uneltele cîmpului, la patrimoniul naţional. Inclusiv aurul Ţării -, dus la „adăpost” pentru a i se pierde urma, şi cu speranţe de a se întoarce la Patria-Mamă, precum cel dus la Moscova, în decembrie 1916.

Ştiu eu?, poate că manipularea a devenit necesară,  îl face pe român să mai uite de foame, că deh…, circ avem, zilnic, gratuit! Cu banii şi cu pîinea, mai greu. Pe români îi duce cît de cît capul, dar după cîteva decade de spălare iohannistă, mulţi au ajuns varză murată! Ştiţi cum va rămîne Iohannis în istorie, acest personaj-vampir, căruia îi curge prin vene infatuarea? La fel ca pictoriţa frustrată, Marilena Murariu, cea care a pictat sexul celor trei Elene, „reprezentative” pentru România. O astfel de asemănare dovedeşte că am devenit o ţară unde nebunii şi obsedaţii de toate facturile au drepturi egale cu oamenii sănătoşi! Reglare de putere, centrul de putere, doar astea sînt trambulinele de lucru ale lui Iohannis. El nu se împiedică de Constituţie. E preşedintele unui partid, care în curînd îşi va pierde penele, nu al României, pardon, al Wallachiei!, după Google!

Daca unii români, care au înghiţit de bună etica supunerii, acceptînd un Iohannis, un Orban, o Turcană, ca  ultime trend-uri pe piaţa de fashion-politic, dacă se declară satisfăcuţi de această invazie a manipulării şi parazitismului, atunci, politicienii au liber să fertilizeze terenul pentru opţiuni şi deraieri politice mult mai extremiste. Mie îmi provoacă scîrbă. Multă şi profundă scîrbă. Naţia română nu mai are puterea să-şi spună cuvîntul la urne, de aceea ticăloşii mondialişti, cu o „inteligenţă” catastrofală, ne dictează „ginecologia” lor, care a implementat un gen de supunere idioată în rîndul poporului român. Simpatizanţi sau opozanţi, neutri sau indiferenţi, am înghiţit găluşca şi biciul exploatării, de trei decenii. Acceptăm loviturile de pumnal ale unor indivizi cu afecţiuni severe ale echilibrului mintal. Uite de-aia se duce naibii lumea! De-aia arde dramatic Australia. D-aia Iranul a dat drumul rachetelor de luptă. Pentru că nebuni precum Trump, Merkel, Iohannis au ajuns la pupitrul de comandă! Tump, mastermind-ul planetei, s-a molipsit de la nobeliatul pentru pace, Obama, şi stă cu degetul pe trăgaci, comiţînd crime împotriva umanităţii, în numele Domnului şi al Democraţiei, democraţie care supravieţuieşte cu greu în această eră a dictaturilor pe care S.U.A. le-a semănat de peste un secol în toate colţurile lumii.

Asasinarea generalului Quasem Soleimani a fost o decizie cu capital politic uriaş pentru Trump, şi cîştig de imagine pentru marii actori ai lumii. Însă a destabilizat o lume întreagă! Ceea ce i se reproşează Iranului este modul  de a ataca ambasadele statelor străine, ştiind că aceasta contravine Dreptului Internaţional, care stabileşte că, oriunde în lume, o ambasadă este inviolabilă. Mult mai importantă decît războiul şi răzbunarea ar trebui să fie Australia! Cine a dat foc Australiei?, pentru că vorbim de un „Cernobîl climatic”, pentru care există doar un sprijin intern timid de stingere a focului! Cel extern fiind tratat cu refuz! În era tehnologie de generare a ploii, în era dronelor!, cînd tehnica a atins cote cosmice, un continent arde cu flăcări uriaşe, cu animale, cu tot! Nu se ştie încă dimensiunea tragediei, dar cu siguranţă este cea mai mare din istorie! Catastrofa e aproape! Planeta dă semne dramatice! În Israel a plouat în trei ore cît în trei luni!

Noi nu ne vom învăţa minte niciodată! Am avut de-a lungul istoriei conducători excentrici, dar nu demenţi! Ceaşescu a fost un patriot. El n-a permis unor trupe străine nici măcar să tranziteze ţara. Iohannis, care operează cu mişmaşuri marca Washington sau Bruxelles,  şi-a cumpărat tehnologie de război şi trupe de la mentorul său, „Stars and Stripes”, le-a aciuat pe teritoriul nostru,  şi a adus asupra României riscuri grave. Ba mai mult, umblă vorba prin jungla „WikiLeaks” că tot românii vor plăti cazarea şi masa pentru trupeţii ocupanţi. Zice-se că pentru şapca primită, sasul de la Cotroceni ar fi promis o cotă de 50, mai târziu de 80% din cheltuieli, pe statut de co-plată… Oare pentru trupele noastre din Afganistan o plăti Oncle Sam? Nu cred.

Riscul de ţară este uriaş! România a devenit o ţintă a viitoarelor atacuri! Ţara a fost pusă la dispoziţia ocupanţilor şi războaielor altor state, iar românii, transformaţi în carne de tun! Noi am avut o relaţie bună cu lumea arabă! Iohannis ne-a băgat în greşelile jandarmilor mondiali de la Casa Albă şi Poarta Brandemburg! El se mută de partea cui e mai tare! Cum s-a ajuns aici?, ştiind că legislaţia românească interzice importul şi tranzitarea armelor nucleare pe teritoriul naţional, România fiind membră a Tratatului privind Neproliferarea Armelor Nucleare. Iohannis a vrut şi el să fie remarcat în lume,  dar căile mîrşave şi trădătoare alese, l-au descalificat în faţa Istoriei. Toată contribuţia lui la progresul naţional a fost  şi este un dinte, pauză, lipsă, gaură.

S.U.A. şi N.A.T.O. fac greşeli, iar conducătorii noştri le ţin partea, în numele nostru! Politica noastră externă este o eroare! O caricatură a ceea ce era cîndva! Sînt nenumărate ţări N.A.T.O. care nu au expunerea riscantă a României la pericole şi terorism! Nu România trebuie să rezolve probele americanilor! Avem noroc că Iranul are cea mai bună şi puternică diplomaţie din lumea musulmană. Iată că, după gripa aviară şi porcină, România se confruntă cu gripa galbenă, care va gripa mortal toate instituţiile statului. Câţu acesta face toţi banii! A împrumutat miliarde şi va mai împrumuta alte cîteva, cu cea mai mare rată a dobînzii! Dat afară de la o bancă privată, Câţu a fost luat de ne-bun la guvern, ca să cîţuiască populaţia pe banii ei!  Ăşti toţi sînt oamenii băncilor, ai corporaţiilor, ai străinilor! la un loc cu Iohannis reprezintă simptomele votanţilor lor!

Ştiţi cît pierde statul pentru că acest Guvern refuză să mai impoziteze băncile şi marile companii din energie? I-a scutit de 2% pe profit pe cei care scot banii din ţară. Au tăiat 20% de la învăţămînt şi sănătate şi i-au direcţionat la S.R.I. şi S.I.E.! Astea erau urgenţele ţării!? Nu! Cine să mai facă o pledoarie pentru concordie naţională? Penalii penelişti? Ministrul Victor Costache are dosar penal pentru moartea unei preotese! Anchetatorul lui Beurean este, la rîndul lui, anchetat pentru o pacientă moartă! Iar tendinţa tot mai proeminentă de  hiperbolizare a unor greşeli medicale duce negreşit la anihilarea elitelor româneşti.

Autor: Maria Diana Popescu

Sursa: Revista Art-Emis

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Cei care scot bani din ţară, depun în paradisuri fiscale, sunt scutiţi de la plata impozitelor pe profit, exoneraţi de răspundere penală, iar cei care îi direcţionează în ţară sunt consideraţi evazionişti, infractori, trădători de neam şi ţară. Păi, până la urma urmelor, ce înseamnă pe înţelesul tuturor conceptul de “spălare de bani”/ evaziune fiscală… din perspectivă universal-valabilă? Mă tem că “Scapă cine poate” nu este un principiu universal.

  • Firmele de lichidare judiciară, evaluare, expertiză, magistraţii, reprezentanţii Dreptului, statului – în general vorbind… sunt cercetaţi penal la rândul lor… cine pierde, cine câştigă?!?!?!
    Un cerc vicios.

    Un T ZERO.