Politică

SSST! Puțină liniste…

O caricaTURĂ PE SĂPTĂMÂNĂ

A30.11.2014

 

BOA  artboa.ro  
TE AJUTA SA-TI VEZI FATA DEFORMATA FARA ALCOOL
LA NUNTA TA boa-caricatura.eu/
SI DE ZIUA TA artboa.blogspot.ro/

 
 

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Rușine pentru caricatură. Nimic din ce a spus si a făcut Iohanis nu justifică mizeria voastră morală.

  • Noul presedinte al Romaniei este inca o piesa din marele puzzle pe care marea majoritate a romanilor nu-l vor intelege niciodata. Noi am postat in cadrul blogului mai multe articole care pun sub semnul intrebarii atat integritatea cat si bunele intentii ale acestei persoane si motivele pentru care a ajuns ca pentru 5 ani sa ocupe aceasta functie. Ori de cate ori unul din cei ce ne reprezinta (iar presedintele este reprezentantul tuturor romanilor in fata intregii lumi) va gresi vom amenda aceasta situatie si o vom exprima liber aici pe blog in speranta ca dezbaterea de idei (comentarii) sa lamureasca pe cat mai multi dintre cei care citesc gandeste.org.

  • Dar cu privire la plagiator – apropo, cu un plagiator in fruntea statului nu aveati nici o strabatere, nici o jena si ca lumea vede, da ? – cu privire, zic,la el nu era nici un semn de intrebare cu puzzelul in care era el o figurina, ori te pomenesti ca el nu era, era asa de capul lui, dar cu bunele lui intentii va era clar totul da ? Aceste dileme v-au fost lamurite pe deplin de catre Antena 3,este ?
    Apropo de comentarea derapajelor oamenilor politici de varf, imi puteti copia comentariul pe care l-ati facut cand USL se gandise ca nu e cazul sa mai astepte si provocase daramarea statului in 3 zile, dar cel de la martea neagra ale carei manevre ies acum la suprafata tot mai hidoase, il mai aveti ? Pentru ca ma gandesc ca intransigenta dvs nu e cu directie dinainte stabilita, nu ?

  • @Carasteanule ce stii tu despre plagiat? Probabil stii ca in materie de Drept sunt foarte multi termeni tehnici care nu pot fi exprimati altfel decat asa cum au fost unanim acceptati in toate tratatele de drept. Cat despre daramarea statului nu stiu la ce te referi. Daca te referi cumva la suspendarea lui Basescu nu ai deloc dreptate. Daca acesta era demis era un mare castig pentru democratie pentru ca se creea un precedent care trebuia sa le dea de gandit tuturor politicienilor. Slabiciunea noastra consta in faptul ca imediat dupa referendum nu am iesit in strada iar aceasta slabiciune a fost speculata de adevaratii stapani ai Romaniei MENTINANDUL IN FUNCTIE PE IMPOSTOR.

  • @i nic carasteanui
    Din fericire pentru noi cei din redactie cat si cei care contribuie la proiectul gandeste.org NU avem “directie dinainte stabilita”. Avem opinii proprii si dupa cum am precizat si in raspunsul dat mai sus ne exprimam liber si neingradit punctul de vedere. Adancirea discutiei pe NONsubiecte sau ducerea in derizoriu a unor subiecte de importanta pentru Romania, o lasam in “grija” trusturilor media (toate indiferent de culoare), care se pare ca si-au facut o “specializare” in acest sens adica in a manipula si a distorsiona realitatea.

    Cu siguranta aici pe gandeste.org NU reusim sa abordam toate problemele in aceeasi masura… DA apreciem toate comentariile venite din partea dvs. a tuturor cititorilor pentru ca o zbatere de idei si o dezbatere cat mai profunda a unui subiect este in interesul tuturor.

    La faptul ca un comentariu ce l-ati postat ceva timp in urma este valabil si azi ma duce cu gandul la Caragiale(n.1952-d.1912) si poate la o lista interminabila de articole de pe gandeste.org insa va voi sugera doar un articol (scris de Alina Mungiu-Pippidi, un inflacarat partizan al celorlalti – si asta tocmai pentru ca in gandirea pozitiva si constructiva a multor intelectuali de astazi daca scrii de rau despre unii inseamna automat ca esti pro cu altii): http://www.romaniacurata.ro/ne-mindria-de-a-fi-roman-de-ce-il-cenzuram-pe-caragiale/