Politică

Spre o republică uni-prezidențială… de ocupație

Să-mi spună și mie cineva, care mai este rostul alegerilor? Dacă un guvern degajat de o majoritate rezultată din alegeri nu iși poate exercita sau duce la capăt mandatul primit de la popor, din cauza sabotajului președintelui și a dezertărilor celor aleși către partide parlamentare care nici nu au trecut prin alegeri, care mai este rostul alegerilor? Practic ne batem joc de noi inșine și ne drogăm cu iluzia că trăim intr-o lume pe care noi, cu voința noastră, ne amăgim că o construim. Bulshit. Suntem captivi unui monstruos regim de ocupație, fără posibilitatea de a ne mai elibera.



PSD e pe cale să devină istorie. A avut o majoritate pe care nu a știut ori nu a putut să o gestioneze. Cauzele sunt multiple și le-am mai abordat aici. Nu mai reiau. PSD a avut totul și a pierdut totul. Pe mâna lor. In loc să fi ras din scurt puterea din umbră, să-i fi tăiat oxigenul până se sufoca, a făcut un balet continuu cu monștrii ascunși in subteranele statului profund și acum vor suporta consecințe grave. Din nefericire și noi, oamenii obișnuiți, fiind și cei mai expuși.

De acum Statul subteran revine in forță și mult mai intărit. Ocupantul și-a marcat terenul și primatul asupra intregului teritoriu, pierdut fără luptă, de partidul căruia marea majoritate a populației, prin vot, i-a dat puterea.

Căderea de azi a guvernului nu este decât actul final al unei conspirații indelungate și elaborate, in spatele căreia stau forțe din afara țării, servicii secrete interne și externe, aglutinate de interese geo-politice și economice care nu au nicio legătură cu interesele legitime ale poporului român.

Semnalul doborârii guvernului a fost dat la inceputul anului de la Cotroceni prin blocarea ilegală și neconstituțională a guvernării. A urmat condamnarea ritualică a liderului partidului majoritar, chiar a doua zi după pierderea alegerilor europene, la cererea Bruxelles-ului și prin implicarea la vedere a serviciilor și schimbarea din soft a procentelor.

Inlăturarea de azi a guvernului incheie practic această etapă de revenire in forță a Statului subteran. Și iată cum PSD in loc să defileze in invingător, când urma să schimbe legile siguranței naționale care vizau direct serviciile secrete, să numească procurorii șefi, să indrepte legile strâmbe ale (in)justiției și să readucă statul intr-un regim de funcționare legitim, național și democratic, iată-i inlăturați in forță, prin implicarea pe față și neconstituțională a președintelui și a structurilor oculte din spatele lui, de pe toate palierele puterii.

Ce urmează? Simplu de ințeles. Ca prim act necesar câștigării unei majorități care să permită modificarea Constituției in vederea instaurării republicii prezidențiale dorită și anunțată cu aroganță de Johannis, urmează schimbarea legii alegerilor locale, cu consecința directă a pierderii primăriilor și consiliilor locale de către PSD, urmată inevitabil de pierderea alegerilor parlamentare și aducerea ultimului partid cu reprezentare națională, la dimensiuni care să nu mai conteze.

In același timp se reinstaurează regimului polițienesc de ocupație.. Desființarea Secției speciale din Justiție, numirea procurorilor șefi, restaurarea protocoalelor și reluarea prigoanei și arestărilor politice.

Apoi, eliminarea ordonanței 114 cu consecințele ce decurg de aici pentru marea parte a populației; revenirea cămătarilor internaționali; austeritate; înstrăinarea resurselor și lichidarea ultimelor active strategice ale României (Nuclerelectrica, Hidroelectrica și a salbei de hidrocentrale, Portul Constanța.. ș.a.m.d); regionalizare; alinierea la politicile progresiste neo-marxiste și migraționiste, federaliste și antistatale diktate de la Berlin-Bruxelles; continuarea militarizării aberante a teritoriului României și achiziționarea pe alte multe miliarde de fier vechi de la „aliați” odată cu extinderea bazelor militare americane și transferul intreținerii lor pe banii noștri, adică a celor ocupați; Fondul suveran, privatizarea Sănătății și Educației, de fapt, re-se-ta-rea sta-tu-lui, cum ne amenință răstit Johannis sau altfel spus, preluarea ostilă și destructurarea statului național, in intregul său..

Autor: Petre Caluian

Sursa: Petre Caluian Facebook

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • MAI BAIETAS…DACA DEBITEZI ASTFEL DE INEPTII…ATUNCI CARE MA ESTE ROLUL CONSTITUTIEI…?

    SAU PENTRU TINE ADEZIUNEA LA PARTIDUL INFRACTORILOR ESTE MAI “SFANTA”…DECAT LEGEA SUPREMA…CONSTITUTIA..?

  • Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.
    S-au purtat prea frumos si elegant cu teroristii de dreapta. Acum o jumatate de an, m-am intalnit cu Codrin si i-am spus ca trebuie redusa durata mandatului prezidential de la cinci la patru ani, cum a fost. Mi-a raspuns ca s-au gandit. Doar atat…
    Nu-si are rostul aceasta decalare, ca sa nu se influenteze alegerile.
    Presul a fost permanent membru de partid, nereprezentand pe toti romanii.Sa mai stam inca cinci ani cu el?, Doamne fereste!

  • …natiunea de mormoloci amorfi merita fiecare batjocura, fiecare jignire, fiecare *uie data sau nu psd… meritam tot ce e mai rau pe pamint, juguri, lanturi, sclavie, bataie de joc si impilare… meritam sa fim tiriti in noroiul istoriei, sa maturam mizeria lumii cu trupurile noastre pina la sfirsitul lumii… dormi romanule, dormi-r-ai in veci!