Politică

SISTEMUL COLONIAL

1a-EmergenceFRANTA

Putere colonială care a controlat, la un moment dat, aproape 13.000.000 kilometri pătrați, aproximativ 9 la sută din întreaga suprafață a uscatului mondial. Un număr impresionant de țări au fost ocupate cu forța de către francezi.

Prosperitatea Franței se bazează într-o bună măsură și pe crimele și jaful din fostele țări coloniale. Iată câteva dintre acestea:  Algeria, Camerun, Ciad, Gabon, Niger, Senegal, Tunisia, Madagascar, Maroc, Vietnam, Laos ș. a. În plus, jumătate din Franța a fost colaboratoare cu Germania în Al Doilea Război Mondial și asta nu pare să deranjeze atât de mult, cât alianța României cu Germania. A făcut masacre în coloniile din Nordul Africii când acestea și-au cerut independența și chiar după dobândirea independenței au intervenit direct sau indirect în evenimentele politice ale fostelor colonii.

ANGLIA

Cel mai mare imperiu colonial și sclavagist pentru o lungă etapă istorică, inclusiv în  America, a cuprins peste 20 la sută din suprafaţa uscată a Terrei. Prosperitatea Marii Britanii se bazează într-o bună măsură şi pe crimele şi jaful din fostele ţări coloniale. Iată câteva dintre acestea: India, Australia, America de Nord, Africa de Sud, Birmania ş.a.

RUSIA

Ţară în care evreii conduşi de Lenin şi Troţky au introdus comunismul în 1917, sistem devenit o nenorocire inclusiv pentru România. Şi-a consolidat poziţia de putere mondială şi prin crimele şi jaful la care şi-a supus ţările vasale. Iată câteva dintre ţările exploatate de Uniunea Sovietică: România, Republica Moldova (Basarabia), Polonia, Ucraina, Belarus, Georgia, Lituania, Letonia, Estonia, Armenia, Kazahstan, Uzbekistan ş.a.

S.U.A.

Întemeiate pe genocidul îndurat de indigenii americani, cărora europenii le-au ocupat pământul pe care locuiau de milenii. Populaţii întregi exterminate, înfometate, alungate în rezervaţii ca nişte animale sălbatice ca să facă loc foamei de înavuţire a coloniştilor europeni.

Cea mai mare ţară cu orânduire sclavagistă după căderea Imperiului Roman, S.U.A. au practicat segregarea rasială până prin anii ’60. Exemplu al democraţiei şi iubirii creştine? Poate o oră, Dumineca la biserică. Aventurile militare germane din cele două războaie mondiale i-au accelerat industrializarea şi înarmarea şi le-au transformat în jandarmul planetar.

Forţate şi de expansionismul Rusiei şi Chinei comuniste, S.U.A., după Al Doilea Război Mondial, au purtat mai mult de zece războaie importante: Vietnam, Iugoslavia, Irak, Afganistan ş.a., alături de diverse alte intervenţii militare în toate colţurile planetei mai mult sau mai puţin legitime.

A răsturnat regimuri instalate democratic şi, chipurile, de „teama“ comunismului – pe care l-a recunoscut printre primele state şi l-a subvenţionat direct şi indirect –, a susţinut dictatori corupţi şi sângeroşi atât pe continentul american (Chile, Argentina etc.), cât şi Africa (Mobutu în Congo) sau Asia.

Au finanţat în America Centrală grupări armate teroriste vinovate de crime pe bandă rulantă. Nu le-au păsat că, poate, oamenii săraci din acele ţări aspiră la acelaşi nivel de prosperitate şi democraţie ca în S.U.A. Sub masca apărării drepturilor omului şi cu ajutorul instituţiilor financiar bancare multinaţionale, au pus mâna pe resursele naturale ale mai multor ţări.

Este emblematică pentru politica S.U.A. declaraţia publică făcută de un partizan al acestor războaie, roşcatul cârlionţat Donald Trump: „Să le luăm petrolul libienilor!“ În Afganistan, mai important decât Bin Laden erau minereurile strategice de care complexul militaro-industrial american are nevoie ca de aer sau ca de petrol pentru a-şi menţine supremaţia.

Desigur că se pune şi întrebarea ce se întâmpla cu planeta dacă nu contrabalansau ameninţarea expansionismului altor mari puteri. Ar fi fost o lume mai bună? Puţin probabil dacă ne uităm la ceea ce a însemnat gulagul sovietic şi revoluţia culturală din China, unde se tăiau degetele pianiştilor.

GERMANIA

Izvor al culturii şi tehnicii europene a provocat două războaie mondiale cu consecinţe catastrofale – zeci de ţări ruinate, genocid planetar zeci de milioane de morţi şi alte sute de milioane cu vieţile distruse. Au înfăptuit holocaustul prin care milioane de oameni au fost făcuţi sclavi epuizaţi prin muncă silnică, au fost gazaţi, şi arşi în cuptoare precum gunoaiele.

Este un fapt ce nu se va şterge din memoria colectivă a lumii până la sfârşitul istoriei universului. L-au ajutat pe Lenin să revină în Rusia ca să îl submineze pe ţari şi ştim ce a urmat. Au împărţit Polonia şi România cu Rusia şi Ungaria. Atacându-l, l-au forţat pe Stalin să transforme U.R.S.S. în superputere mai repede decât îşi imaginase el. La încetarea ostilităţilor, tragedia din spatele cortinei de fier a continuat pentru ţările ocupate de  Armata Roşie în timp ce Germania, ajutată de fostul duşman S.U.A., s-a reclădit şi a prosperat. În schimb, noi am plătit, ca ţară învinsă, zece ani datorii de război U.R.S.S.-ului.

AUSTRIA şi UNGARIA

Imperiul Austro-ungar a avut sub stăpânire Cehoslovacia, partea  nordică a Regatului Sârbilor,Croaţilor şi Slovenilor, Transilvania, Bucovina, părţi din Banat, Crişana şi Maramureş, Tirolul de Sud. Prosperitatea Austriei şi a Ungariei se bazează şi pe crimele şi jaful din teritoriile ocupate.

Toţi cei care trudeau şi erau taxaţi astfel încât balurile vieneze să funcţioneze nu prea o făceau de bunăvoie şi, când se răsculau, ori erau împuşcaţi ori evisceraţi (traşi pe roată) şi alte lucruri care nu prea au încăput în partiturile muzicii clasice ale epocii. În rest ordine, curăţenie şi civilizaţie, nu?

SPANIA şi PORTUGALIA

Vinovate de un uriaş genocid prin exterminarea indienilor din America Centrală şi de Sud; masacraţi, torturaţi, arşi pe rug, convertiţi cu forţa la creştinism, transformaţi în sclavi ca şi negrii aduşi din Africa, urmată de jefuirea sistematică a resurselor naturale şi îndeosebi a aurului şi argintului care au relansat economia nu doar din Peninsula Iberică, ci din toată Europa Occidentală.

Descoperirea Americii ar trebui marcată cu o zi de doliu la nivel planetar, nu cu serbările indecente pentru începutul genocidului american. Ambele ţări şi nu numai ele poartă uriaşa ruşine a comerţului cu sclavi destinaţi plantaţiilor din S.U.A., America Centrală şi de Sud, care au prosperat prin munca acestor oameni vânaţi ca animalele şi aduşi în lanţuri de la mii de kilometri (cei care supravieţuiau călătoriei). Ţări profund creştine cu catedrale până la cer, nu?

ITALIA

A avut colonii în Africa de Est şi a visat ca, alături de Germania, să participe la marele jaf planetar, dar, deşi a fost iniţiatoarea fascismului european, nu a fost considerată ţară învinsă pentru că italienii şi-au trădat aliatul şi pe IL DUCE la timp. Atât italienii, cât şi nemţii i-au susţinut în masă pe Mussolini şi pe Hitler, crezând că nemernicia se va înfăptui fără costuri prea mari, în sunet de fanfară, pas de defilare câţiva comunişti asasinaţi, fâlfâit de  steaguri şi cam atât.

România n-a avut acest noroc şi când ar fi vrut să părăsească alianţa nu i s-a permis. S.U.A. şi U.R.S.S. erau înţelese deja. Când i s-a permis, era prea târziu şi, oricum, fuseserăm vânduţi, deja, la schimb, prin trocul făcut de către Churchill pe un şerveţel de hârtie.

OLANDA

Mai întâi colonia Africa de Sud (pierdută în favoarea britanicilor) şi, apoi, coloniile din Asia de Sud-Est au fost o mană cerească, aducând profituri uriaşe pentru micul stat care nu ne vrea astăzi în Schengen.  România a fost invitată la masa bogaţilor lumii să pună pe masă tot ce are: oameni, resurse naturale etc., dar ca să aşeze scaunele, să scuture faţa de masă, să cureţe covoarele şi să mănânce resturile la masa servitorilor.

BELGIA

A exploatat din greu resursele minerale (cupru, diamante etc.) şi naturale ale fostului Congo Belgian (capitala Kinshasa). Plecarea belgienilor a lăsat o ţară în război civil, care a fost împinsă în dictatura aspră şi coruptă a lui Mobutu (susţinut de C.I.A. ca să nu intre ruşii) după a cărui  dispariţie a revenit la războiul civil, interetnic şi sărăcie. Deţine minerale strategice pe care mulţi şi le doresc. Ghinionul lor.

ELVEŢIA

Pe lângă ceasuri şi ciocolată, a mai adăpostit în bănci şi aurul naziştilor şi al americanilor, al ruşilor, al oricui, al infractorilor şi mafioţilor de pretutindeni şi nenumărate bunuri şi valori furate din toate colţurile lumii. Când ai atâţia bani în bănci, parcă îţi vine să îţi speli şi să îţi apretezi rochiţa de două ori pe zi. Cum să nu ţii lecţii de morală şi eficienţă managerială sărăntocilor?

JAPONIA

Ţările din Asia poartă o vie amintire din războiul mondial legată de atrocităţile comise de înalta civilizaţie japoneză, care a aruncat asupra lor nu flori de cireş şi poezie, ci bombe şi a trecut prin baionete şi copii, şi femei şi a supus la torturi şi umilinţe inimaginabile populaţiile ocupate.

Casa imperială ar trebui săptămânal să ceară iertare acestor naţiuni pentru tragedia de care este şi ea direct vinovată, dar se abţine până în ziua de azi. Probabil că originea divină le interzice acest lucru. Sunt detestabili. La fel ca şi în cazul Germaniei, fostul inamic, S.U.A., i-a ajutat pe japonezi să redevină ceea ce au fost şi mai mult decât atât.

CHINA

Închisă în ea însăşi mii de ani, acum începe să scrie pagini surprinzătoare în istoria lumii şi deja a modificat nişte echilibre economice care dăinuiau de ceva vreme. Rămâne de văzut până unde şi ce va induce aceasta în însăşi structura socială şi politică a Chinei. Să sperăm că fără convulsii, pentru că ar fi tragic pentru noi.

Partidul unic, însă, este o garanţie că nu vor fi convulsii, dar nici un astfel de colos, fie şi pluripartinic, nu garantează liniştea şi pacea, mai ales dacă se pune pe făcut poliţie internaţională în slujba democraţiei.

Există o singură regulă: toate aceste mari puteri democratice sau nu îşi urmăresc doar propriile interese economice şi strategice. Naivii cred altceva.

Noi ne lipim când de unii când de alţii în speranţa că ne vom realiza şi noi interesul naţional. OK, dar puţină demnitate nu ar strica.

Desigur, lista ororilor înfăptuite de ţările „dezvoltate/civilizate“ din Occident şi Extremul Orient care şi-au consolidat puterea şi prosperitatea pe crimă şi jaf este mai largă. Prin urmare, ar trebui să privim lucrurile mai în profunzime şi să nu mai acceptam impertinenţa tâlharilor moralişti ai planetei, care ne tot dau lecţii pe diverse teme.

Până la urmă, ei reprezintă ţări care au „mâinile“ pătate de sânge şi, prin ceea ce au făcut nu de mult, sunt antiteza a ceea ce „predică“. Dacă adevărul ar fi respectat, toţi aceştia ar trebuie să le spună, pentru încă 500 de ani, cu fiecare ocazie, celor din ţările pe care le-au asuprit: „Vă rugăm să ne iertaţi!“

Astăzi atacurile şi invaziile nu se mai fac doar cu armata, ci şi prin instrumente economice, financiare, bancare şi bursiere, controlate tot de cei menţionaţi anterior. Şi dacă e să privim la acel trecut care ne reprezintă pe noi, românii, îţi amintesc, cititorule, că suntem urmaşii unui popor care:

– NU A AVUT NICIODATĂ SCLAVI;

– UNDE FEMEIA ERA EGALA BĂRBATULUI;

– CREDEA ÎN NEMURIRE ÎNAINTE DE CREŞTINARE.

Aceasta este ceea ce defineşte natura noastră profundă şi depinde de noi ca tradiţia înalt spirituală a DACILOR să reînvie. Sau, măcar, spiritul de la Marea Unire.

ADDENDA

Acest articol, semnat de un colonel în rezervă, a apărut acum câţiva ani în revista REFLECTOR, din Piteşti, condusă de d-l colonel (r.) Dumitru Boţilă. Din păcate, am rătăcit numărul revistei în care a apărut  şi nici nu mai ţin minte numele autorului, căruia îi cer iertare pentru aceasta.

Între timp, dat fiind caracterul excepţional al sintezei laconice făcute fostelor ţări imperialiste, care acum pozează în state moraliste, dar şi critică România pentru greşeli minore sau născocite – deşi, vorba proverbului, „Văd paiul din ochiul altuia, dar nu-şi văd bârna din ochiul lor!“ –, articolul a început să circule pe Internet fără autor. De aceea îl şi republic aici.

Este necesar, totuşi, să fac unele precizări.

Poporul american, adică din S.U.A., nu este  un popor în sensul stric al cuvântului, ci este un melanj, un creuzet de minorităţi desprinse din aproape toate popoarele lumii, minorităţi care au emigrat pe continentele americane şi îndeosebi în S.U.A.

Din cauza acestei adunături de minorităţi există multe diferenţie, disensiuni şi chiar conflicte culturale şi interetnice, chiar dacă multă vreme „poporul“ american a stat sub semnul politiciiw.a.s.p. – adică white, anglo-saxon, protestant –, politică prin care s-a ţinut sub control „solidaritatea“ poporului american. Dar în ultimele şase-şapte decenii, îndeosebi, S.U.A. au ajuns să fie conduse – aşa cum atestă cărţile multor politologi nord-americani – de o clică de evrei şi să fie la cheremul Israelului. Ca atare, aşa cum relevă John Mearsheimer (cf. The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy, The Tragedy of Great Power Politics, ambele traduse în limba română), Kevin B. MacDonald(cf. Understanding Jewish Influence: A Study in Ethnic Activism, tradusă în româneşte) ş.a., politica internă şi externă a S.U.A. este dirijată de evreii aflaţi la conducerea S.U.A.

De aceea trebuie să fim permanent conştienţi de periculozitatea politicii „S.U.A.“ în lume şi, mai ales, în ţara noastră!

O referire specială trebuie să fac şi la Olanda. Olanda se opune cu înverşunare intrării României în Spaţiul Schengen fiindcă nu a reuşit să pună mâna pe Portul Constanţa, pe care vrea să îl ruineze (mai mult decât au făcut-o mafioţii din interior) pentru a nu mai concura, îndeosebi în perspectivă, porturile sale, cu Amsterdam în frunte.

De altfel, Olanda are o bogată agendă de spionaj, de inamiciţie cu România, ambasadorul ei Coen Storck fiind puternic implicat şi în conspiraţia contra noastră care adus la realizarea loviturii de stat din decembrie 1989, cu efectele ei nocive până acum. Şi chiar în ianuarie-februarie 1990 Storck dormea în căminele studenţeşti din Regie şi incita studenţii la acţiuni antiguvernamentale.

Recent liderul radical islamist Omar Bakri a ameninţat România cu acţiuni teroriste, dar absolut neîntemeiat. Încă din vremea marilor noştri domnitori, românii au avut relaţii de prietenie cu ţările arabe şi cu cele din nordul Africii, cărora le tipăream cărţi etc. Islamismul nu are nimic de împărţit cu România. De aceea îi recomand lui Omar Bakri să menţină relaţiile tradiţionale de prietenie cu România şi să se orienteze în direcţia bună: una este spre Olanda. Să le trimită câteva torpile bine dotate în digurile lor şi va face o faptă bună!

U.R.S.S. s-a desfiinţat în 1991, după colapsul socialismului, iar S.U.A. au profitat de criza în care a intrat Federaţia Rusă şi a înconjurat-o cu baze militare, cu ajutorul N.A.T.O., deşi această organizaţie trebuia desfiinţată simultan cu Organizaţia Tratatului de la Varşovia.

Acum S.U.A. au pus la conducerea Ucrainei conducerea evreiască – premierul şi preşedintele sunt „ucraineni“ doar după buletin, în rest sunt numai evreii! – şi au reluat satanizarea Rusiei pe motiv că agresează Ucraina, deşi toată agitaţia din Ucraina este făcută de S.U.A., iar Ucraina trebuie redusă la hinterlandul kievean. Falsa prietenie cu care ne înconjoară „americanii“ este sufocantă pentru noi şi trebuie să facem orice pentru a ieşi din acest clinci evreiesc. China, care ne-a ajutat mereu pe vremea socialismului ceauşist, trebuie să revină la sentimentele generoase faţă de noi şi să ne sprijine în conflictul ruso-„american“.

Israelul îşi continuă, pas cu pas, politica preluată de la iudeii biblici, de „popor ales“ – deşi „poporul ales“ a dispărut de multă vreme, căci el, de fapt, nu a existat decât în scrierile falsificate de leviţi –, iar evreiii care sunt în Israel şi în lume sunt descendenţii hazarilor, care, acum, se răzbună pe ruşi pentru că au distrus regatul hazarilor. .

De asemenea, Israelul se răzbună pe Germania pentru că Hitler le-a stricat cuibul cu puf care fusese Germania pentru evrei până în 1933 și acum le impută un pretins holocaust – holocaust care nu reprezintă decât cea mai mare escrocherie a secolului XX, după cum a demonstrat Arthur Robert Butz! Prin intermediul S.U.A., evreii aplică politica lor de „popor ales“ care îşi însuşeşte averea şi subjugă toate celelalte popoare: pe cale financiară, prin F.M.I. şi Banca Mondială, sau pe cale militară, prin războaiele „preventive“ declanşate folosind ca pretext „lupta antiteroristă“, cum denunţă James Bamford! Din această cauză Israelul se constituie în duşmanul întregii lumi; ca atare, toată lumea trebuie să se solidarizeze şi să distrugă Israelul! Simplu de înţeles. Zombii din S.U.A., Franţa, Germania, Anglia, Canada, Italia, Spania etc. trebuie să se trezească din somnul nostalgiei imperialiste şi să-şi apere „neamul“! S-a dus vremea când au colonizat alte popoare: acum sunt, în diverse proporţii şi sub diverse aspecte, neo-colonii evreieşti!

Colonel (rtg.) Vasile I. Zărnescu

Sursa: Lupul Dacic

Abonează-te la newsletter