Politică

Sistem juridic criminal

justitie2TRIUMVIRATUL MALEFIC din sistemul juridic jefuieste si distruge poporul român prin procurori, judecatori, avocati, lichidatori si executori aflati in mana strainilor

Așa numitul „Triumvirat malefic” care controlează sistemul de jusțiție din România – acesta fiind doar una dintre piesele de puzzle ale Sistemului de exploatare în care suntem ținuți de străini. De citit doar de cei care s-au săturat de poveștile, minciunile și aburelile de la TV. Cei care n-au înțeles încă faptul că noi românii suntem în prezent exploatați de străini infiltrați în conducerea statului (sau prin slugi ale străinilor – infractori ).

Triumviratul malefic din sistemul juridic românesc și efectele acțiunilor lui:

Cătălin Predoiu este ginerele, partenerul de birou şi în fapt sluga lui Călin Zamfirescu. Călin Zamfirescu este partenerul lui Ariel Shalev, ce acţionează sub identitate falsă de Arin Stănescu care împreună cu Valeriu Stoica formează ceea ce în sistemul juridic este cunoscut drept TRIUMVIRATUL MALEFIC. Călin Zamfirescu este Preşedintele Onorific, după ce 20 de ani a fost Preşedinte Uniunii Barourilor din România adică TIRANUL ABSOLUT AL AVOCAŢILOR, cu înalt grad în Mossad.

Ariel Shalev este Preşedintele Onorific, după ce 15 de ani de la infiintare a fost Preşedinte Uniunii Lichidatorilor din România adică TIRANUL ABSOLUT AL LICHIDATORILOR, adică în româneşte, are misiunea de a închide toate afacerile băştinaşilor (românilor) din România şi a trece averea acestora către şefii lui, avându-se in vedere ca are un înalt grad în Mossad.
Valeriu Stoica este şeful absolut al lui Traian Băsescu, este omul care transmite şi urmăreşte executarea ordinelor dispuse pentru Băsescu de şefii lor, mai sus ca cei ai celorlalţi doi şi asta în toată perioada scursă de peste 25 de ani.

TRIUMVIRATUL MALEFIC a preluat ilegal şi a închis toate băncile autohtone a căror acţionari nu au vrut să vândă la străini, la anume străini, cazul cel mai cunoscut fiind Banca Internaţională a Religiilor, cu scopul evident ca Poporul Român să nu aibă nici o şansă de susţinere economică în fata atacului concertat la care este supus de 25 de ani.

TRIUMVIRATUL MALEFIC a aranjat impunand lui Băsescu instalarea lui Predoiu ca ministru al justiţiei în 2008 pentru ca să obţină Scoaterea de sub Urmărire penală a lui Călin Zamfirescu, Ariel Shalev şi încă a 12 persoane dispusă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul lichidării ilegale a Bancii Internaţionale a Religiilor. Predoiu și-a îndeplinit misiunea in mai puţin de 3 luni de la instalare.

TRIUMVIRATUL MALEFIC concepe şi elaborează textele tuturor legilor din Statului Român de 25 de ani, Legea 15/1990 inclusiv, care sunt trimise de „Ochii Lumii” la comisiile juridice la Senat şi Camera Deputaţilor, camere care votează fără nici o modificare. Aşa ajung legile să fie în defavoarea Poporului Român pe zi ce trece tot mai grav.

TRIUMVIRATUL MALEFIC CONTROLEAZĂ în mare măsură sistemul juridic, respectiv judecători, procurori, avocaţi, lichidatori, executori prin care Poporul Român este jefuit de ceea ce nu a fost jefuit încă prin privatizare şi creditare.

Pe scurt, în 25 de ani TRIUMVIRATUL MALEFIC a perfecţionat un sistem juridic identic cu cel din anii 1950-1955 în care anume persoane în funcţii de judecători, procurori, avocaţi, executori, gardieni, şefi de penitenciare şi alte persoane în sistemul juridic au ABSOLUTĂ IMUNITATE JURIDICĂ, adică pot încălca orice lege fără a suporta vreo consecinţă, întreg sistemul apărându-i prin SIMPLĂ INACŢIUNE, în cel mai simplu mod, simplu ca „bună ziua”: NU SE INSTRUMENTEAZĂ DOSARELE INTENTATE, PLÂNGERILE PENALE ALE VICTIMELOR NU SUNT DUSE ÎN INSTANŢE. Au scos din legislaţie toate pârghiile prin care o victimă să ducă în instanţă dosarul său. In cazul judecătorilor care prin dispozitiv încalcă legile, asigura că nimeni din sistemul juridic să nu acţioneze, să nu facă absolut nimic împotriva lor.

TRIUMVIRATUL MALEFIC şi complicii din grupul de crimă organizată supremă al Statului Român stabilesc sau pun în executare ordinele de a duce dosarele în instanţă sau ce hotărâri judecătoreşti se vor da contrar prevederilor legale pentru protejarea infractorilor din subordine.

Opera TRIUMVIRATULUI MALEFIC este concretizată azi în situaţia că infractorii de anvergură, străini şi români, ocupă toate funcţiile şi dirijează pentru străini toate pârghiile în Statul Român şi au liber a înfăptui orice infracţiune întrucât:

1) nu sunt condamnaţi,
2) nu sunt condamnaţi pentru că nu sunt judecaţi,
3) nu sunt judecaţi pentru că dosarele nu sunt duse în instanţă,
4) nu sunt duse în instanţă pentru că procurorii nu sunt obligaţi să instrumenteze dosarele; le vor instrumenta doar pe cele pentru care primesc ordin de la membri TRIUMVIRATULUI MALEFIC;
5) dacă prin întâmplare dosarul ajunge în instanţă, în cazul în care a ajuns din vreo eroare la un procuror independent (care se găsesc rar de tot), dosarul este alocat „aleatoriu” la judecătorii infiltraţi de crimă organizată care vor da hotărâri cu încălcarea legii în favoarea infractorilor;
6) Faţă de aceşti judecători, se poate face plângere penală pentru abuz în serviciu coroborat cu încălcarea obligaţiei de a asigura supremaţia legii conform legii magistraţilor;
7) Plângerea penală va ajunge la un procuror care va pune dosarul pe traseul cercului vicios la punctul 4) mai sus.

Toate informaţiile sunt din surse publice şi le cunosc întrucât sunt victimă a acestui TRIUMVIRAT MALEFIC care a organizat atacul asupra mea şi a firmelor mele, atac ce continuă de peste 14 ani, în urma căruia au distrus firmele şi şi-au însuşit, ei şi complicii lor, tot ceea ce eu am construit pe cont propriu fără relaţii şi şpăgi împreună cu cei 750 de angajaţi pe care i-am avut în firmele dezvoltate de la mai nimic după Revoluţie până la anul 2000. Grupul meu de firme era complet independent de străini, de firmele lor, de băncile lor, făceam treabă pentru români cu români. Eu sunt un caz tipic de român independent jefuit şi distrus de nişte străini cu mâna sistemului juridic.

Se merge către realizarea unei mase critice de infractori inumani de o incomprehensibilă cruzime strecuraţi peste tot în sistemul juridic ceea ce va rupe echilibrul ţinut acum doar de un număr mic de procurori şi de un număr mare de judecători corecţi. Când echilibrul va fi rupt, vom vedea reluarea prigoanei împotriva românilor în anii 1950′ sau a ruşilor din 1917 în prezent, de fapt un previzibil genocid când dezastrul şi alungarea celor mai buni români din țară în cei 25 de ani până acum vor fi o amintire duioasă.

Observaţi vă rog că se vorbeşte de torţionari, de jandarmi, de politicieni care au avut un rol în distrugerea românilor în anii 1938-1958 DAR NU SE VORBEŞTE DE JUDECĂTORII CARE AU DAT HOTĂRÂRI JUDECĂTOREŞTI CONTRARE FAPTELOR, CONTRARE PROBELOR, FĂRĂ PROBE, FARA VINOVAŢIE UNOR PATRIOŢI. CINE AU FOST JUDECĂTORII ? CÂŢI AU FOST ROMÂNI ŞI CÂŢI DE ALTE ETNII?

Poate tot răul spre bine întrucât întrebându-mă ce m-a izbit fără să fi făcut absolut nici un rău nimănui, am descoperit lucruri ce nu pot fi gândite de mintea unui om normal, absolut de neimaginat, de necrezut, străine de orice firesc. Aşa am înţeles ce a păţit Neamul nostru blajin şi paşnic în ultimii 200 de ani, calvarul pe care îl suferim nevinovaţi, din vina cui, cine ne chinuie şi ne-a stricat viaţa şi ne organizează un viitor îngrozitor. Dacă cu 14 ani in urmă aş fi ştiut 1 la mie din ce ştiu acum, nu m-ar fi putut ataca.

Posibil ca Dumnezeu m-a supus la un calvar de 14 ani cu urmări catastrofale pentru restul vieţii mele si familiei, copiilor si celorlate rude, cu scopul să aflu şi să transmit ce am aflat și am înțeles din experiența proprie, către ceilalţi români.

Doamne-ajută !
Sursa: comentariu la acest text.
Detalii despre TRIUMVIRATUL MALEFIC Călin Zamfirescu – Ariel Shalev – Valeriu Stoica și în acest articol din 2008: http://www.justitiarul.ro/triumviratul-malefic-valeriu-stoica-calin-andrei-zamfirescu-si-arin-stanescu/

Fenomenul falimentelor bancare ale unor banci autohtone a fost prezentat de ocupantii tarii ca o banala falimentare a unor societati comerciale din cauza unor directori ticalosi. ACEASTA ESTE VERSIUNEA OFICIALA A OCUPANTULUI, SI BINEINTELES ESTE FALSA. Toate bancile falimentate au ca numitor comun ca actionarii erau autohtoni, deci independenti de ocupantii tarii, deci nu puteau sa fie inrolati in politicile antinationale ale ocupantutilor si nu au vrut sa vanda la ocupanti.

Si aflam din ce in ce mai multe detalii ca nu erau falimentare ci dimpotriva erau prospere si constituiau un obstacol de netrecut pentru ocupanti in lucrarea lor de distrugere a Poporului Roman si preluaera ilegala a patrimoniului imobiliar si al resurselor Romanei.

DISTRUGEREA SAU PRELUAREA ILEGALA A BANCILOR AUTOHTONE A FOST CONDITIA ESENTIALA PENTRU FINALIZAREA PROCESULUJI DE SARACIRE SI JEFUIRE A POPORULUI ROMAN CU SCOPUL PRELUARII AVERII ROMANIEI PENTRU OCUPANTUL ILEGAL DAR SILENTIOS AL TARII.

FARA PRELUAREA BANCILOR DE CATRE OCUPANTII TARII, NU SE PUTEAU IMPLEMENTA TEHNICILE DE SARACIRE FINALA A POPORULUI ROMAN. Acestea au inclus in ultimii 10 ani oferte de creditare catre firme si populatie garantate cu valori reale, dupa care S-A ORGANIZAT RETRAGEREA SINCRONIZATA A CREDITELOR DE LA FIRME cu rezultatul imposibilitatii de a plati creditele atat pentru firme cat si pentru populatia dependenta de functionarea firmelor cu finalitatea ca firmele au fost excluse din piata si toti si-au pierdut garantiile reale devenite proprietatea ocupantului evreu sub identitate falsa.

Toate masurile luate sunt implementate spre a crea situatia in care membrii Poporului Roman sunt manipulati in situatia de fi datori dar nu a putea plati datoriile cu finalitatea urmarita a EXCUTARII SILITE OBTINUTA FRAUDULOS PRIN INSELACIUNE INSTITUTIONALIZATA!!!

Si aici se releva importanta justitiei si valoarea esentiala pentru ocupanti de a organiza anterior tuturor acestor manevre mecanismul de pervertire a justitiei, infaptuit si adminstrat de TRIUMVIRATUL MALEFIC.

CE ESTE TRIUMVIRATUL MALEFIC? Este varful a celei mai distructive, probabil, organizatii ce a actionat vre-odata pe teritoriul Romaniei care a destructurat statul si submineaza ordinea publica pana in cel mi marunt detaliu, o organizatie de o toxicitate dificil de definit: Valeriu Stoica, Calin Andrei Zamfirescu si Arin Stanescu.
Detalii despre triumviratul malefic aici:

Triumviratul malefic: Valeriu Stoica, Călin Andrei Zamfirescu și Arin Stănescu

Citez din articol: „Ceea ce se ştia dintotdeauna în mod neoficial, adică faptul că nimic nu mişcă în justiţia română fără directivele grupării Valeriu Stoica – Călin Andrei Zamfirescu – Arin Stănescu, s-a oficialializat prin decretul de numire a lui Cătălin Predoiu ca ministru al justiţiei, semnat de Traian Băsescu la 29 februarie 2008. De precizat că, de facto, ministrul justiţiei este Călin Andrei Zamfirescu, iar ginerele acestuia, Cătălin Marian Predoiu, figurează ca ministru în decret, doar de ochii lumii.”

Valeriu Stoica, fost minstru al Justitiei in guvernul CDR, este controlorul si dirijorul real lui Traian Basescu, in forma chipurile doar vice in PDL.

Calin Zamfirescu a avut diferite demnitati de cand se stie in organizatiile avocatilor, acum cu o calitate onorifica pe viata, adica este tartorul secret al avocatilor in Romania.

Lichidatorul bancilor si ai firmelor autohtone, instrumentul folosit de Statul Roman ocupat si condus de ne-români, pentru eliminarea oricarei afaceri autohtone este RVA INSOLVENCY detinuta si condusa de persoana care in Romania are numele de Arin Stanescu si in Israel se numeste Ariel Shalev avand si doua date de nastere diferite! Este banuit a fi ofiter cu inalt grad in MOSSAD, detine de la infiintare functia de presedinte al lichidatorilor din Romania cu misiunea de a lichida toate afacerile autohtone, cu prioritate bancile iar apoi au urmat firmele si activele firmelor preluate de banci pentru a fi distribuite ocupantului evreu. TOTUL SUB IDENTITATE FALSA SI PRETEXTE FALSE.

Ministrul Justitiei a fost pus ginerele obedient al celui care a organizat lichidarea ilegala a tuturor bancilor autohtone Calin Zamfierscu si fin de cununie a lui Arin Stanescu, banci a caror actionari majoritari au refuzat sa vanda banca la bancile internationale si care, daca nu ar fi fost distruse, ar fi facut imposibila saracirea poporului Roman in a doua etapa dupa 2000, prima fiind devalorizarea economiilor si a puterii de cumparare comisa de Isarescu intre 1990-2000. Imediat dupa numirea lui Predoiu ca ministru, TRIUMVIRATUL MALEFIC si inca 11 persoane au fost scosi de sub urmarire penala pentru falimentarea ilegala a Bancii Religiilor si furtul averii din trezorerie si a patrimoniului de garantii si active ale bancii in valoare estimata de 400 milioane de Euro.

TRIUMVIRATUL MALEFIC se asigura ca oricine s-ar perinda la guvernare, ei vor detine postul de Ministru al Justitiei (vezi si schimbarile recente unde el e singurul ramas din vechile echipe de 4 ani) deoarece ACESTA CONTROLEAZA TOTI PROCURORII DIN TARA PE LINIE IERARHICA SI DISCIPLINA CVASI-MILITARA. Cu ce scop? Simplu: procurorii pot impiedica orice cercetare penala. Cu alte cuvinte, procurorii pot favoriza infractorii prin inactiune, nefiind nici o obligatie legala sau penalizare ca sa desfasoare cercetarile. Astfel TRIUMVIRATUL MALEFIC controleaza INTREG CORPUL INFRACTIONAL DE MARE ANVERGURA AL ROMANIEI si isi protejeaza insasi proprile infractiuni uluitoare si nu numai ale lor.

Odata numit presedinte, Basescu a facut tranzactia cu liberalii, ei sa voteze modificari la legi care l-au pus in controlul total al parchetelor si sistemelor de spionaj intern iar liberalii au primit exclusivitatea asupra bugetului timp de 3 ani. Asa va puteti explica cum pradatorii din PD au donat ciolanul bugetului integral liberalilor pentru 3 ani.

Procedeul se califica a fi numit “IMPLEMENTAREA MECANISMULUI DE ASIGURARE A IMUNITATII JURIDICE PENTRU MARII INFRACTORI”. Dupa obtinerea acestor puteri, conform noilor legi, el si Minstrul Justitiei, atunci Macovei Monica, acum Predoiu, au primit competenta de a schimba conducerea institutiilor unde au pus oameni obdienti si santajabili si a ordonat identificarea tutoror faptelor penale comise in timpul guvernarilor anterioare, in particular membrii PSD dar nu numai, cele mai ales cu rezultat lichid, monetar, adica ilegalitati facute precum si spagile si traseul lor.

Au urmat defilarea la D.N.A. a “florii” politicienilor si asa zisilor “oameni de afaceri”. Au trecut anii. La D.N.A. e acelasi Daniel Morar si al Parchetul Suprem este aceeasi Kovesi.

BASESCU si TRIUMVIRATUL MALEFIC tin sistemul juridic si marii infractori in santaj continuu: ii scapa daca depun parte din ce au furat, ii strang cu usa puscariei daca sunt prea zgarciti.
CUM SE ACTIONEAZA SI CE RAMANE DUPA CE TREC ASTIA PRIN VIATA TA? SE VEDE AICI: DISPARE SI PRAFUL DE PE TOBA:

http://www.ziaruldeinvestigatii.ro/administratie-publica/52-administraie-public/371-averea-bancii-religiilor-prapadita-sub-ochii-ministrului-predoiu

Infractiunea de contaminare a adevarului nu este pedepsita pentru ca procurorii sunt la comanda Ministrului Justitiei, sluga TRIUMVIRATULUI MALEFIC (verificati pe net) si astfel au reusit ca justitia sa fie infectata cu infractori de cea mai mare anvergura la nivel politic, judecatori, procurori, politisti , NU TOTAL DAR SUFICIENT CAT SA NU MAI POATA APLICA LEGEA.

Cazul BANCII INTERNATIONALE A RELIGIILOR

In cazul BANCII INTERNATIONALE A RELIGIILOR cu aplicare punctuala la condamnarea lui DINEL STAICU a existat intr-un prim dosar o sentinta irevocabila din 2010 prin care s-a constatat ca nu exista prejudiciu, creditele nerambursate fiind acoperite cu imobile mai valoroase trecute in patrimoniul bancii.

In al doilea dosar, Dinel Staicu, presedintele BIR Ion Popescu si altii au fost condamnati pentru acelasi prejudiciu, judecatorii in fond apel si recurs au respins toate cererile inculpatilor pentru probe, inclusiv sentinta mentionata. Astfel, au fost condamnat la ani grei de puscarie fara probe, judecatorii incalcand legea care ii obliga sa analizeze si probele prezentate de inculpati. Azi in sistemul actual pervertit, judecatorii pot incalca legea fara consecinte pentru ei deci pot favoriza orice infractor fara nici o opreliste. Desigur doar o minoritate o fac dar e suficient ca intreaga societate sa fie supusa infractorilor.

Dupa condamnare, au facut o cerere separata, al treilea dosar in care judecatorii au constatat ca a existat putere de lucru judecat si nu trebuiau sa fie condamnati in al doilea dosar.

Astfel, instanta in al treilea dosar a corectat imensa nedreptate facuta de instantele in dosarul doi care i-au condamnat.

Spaga s-a dat de adevaratii vinovati DE TRIUMVIRATUL MALEFIC, pentru a fi judecati cei nevinovati in dosarul doi fara probe caci numai asa puteau fi condamnati. D.N.A. ar trebui sa cerceteze judecatorii care i-au condamnat fara sa verifice probele. Mai mult, nu exista nici o victima a acestui presupus prejudiciu, victimele reale, actionarii bancii sunt cu totul in sprijinul presedintelui Popescu impotriva TRIUMVIRATULUI MALEFIC. Mai mult, domnul Popescu a fost condamnat pentru o caliate pe care nu a avut-o niciodata, nu exista prejudiciu, banca in lichidare din care s-a vandut o parte din active la preturi derizorii totusi e in castig si azi. Unde e falimentul? Un om de 78 de ani este incarcerat pentru 7 ani complet nevinovat doar pentru a i se grabi moartea prin care TRIUMVIRATUL MALEFIC va scapa de un foarte perseverent urmaritor si vor putea ramane necercetati cu averea bancii, a unor deponenti si a actionarilor.

CUM ACTIONEAZA OCUPANTUL

Prin institutiile politice obtin modificarea legilor pentru a le asigura monopolul asupra emiterii si circuitului banilor. Astfel Banca Nationala dirijeaza intreg sistemul bancar. Nota bene: bancile ai caror actionari nu au vrut sa vanda la acesti straini au fost distruse ilegal de TRIUMVIRATUL MALEFIC, un grup de ne-oameni straini și foarte mari criminali, organizat cu scopul lichidarii afacerilor autohtone folosindu-se de sistemul judiciar si cel politic. Tot prin institutiile politice au preluat resursele esentiale pentru functionarea societatii: petrolul, gazul, electricitatea.

Odata pusa la punct infrastructura emiterii si circuitului banilor si al distributiei resurselor esentiale, au atacat populatia:

1) Prin politic au redus veniturile celor care depind de buget;
2) Prin politic au crescut impozitele pentru a creste costurile truturor;
3) Prin firmele ce controleaza resursele esentiale au crescut costurile de supravietuire ale populatiei la toate produsele precum si ale tuturor firmelor;
4) Au introdus in Romania firmele lor straine sa faca chipurile “competitie”, in aceleasi domenii cu cele autohtone; cel mai potrivit pot fi denumite, firme atacatoare;
5) Firmele atacatoare au coborat preturile sub nivelul costurilor astfel incat si ele si cele autohtone au pierderi;
6) Firmele atacatoare acopera pierderile cu credite acordate de banci, in mod preferential exclusiv acestor firme;
7) Firmele autohtone care s-au alaturat atacatorilor primesc alocatii de la buget disimulate drept contracte pentru care nu trebuie sa faca nimic sau mai nimic, ilustram cateva din mii: autostrazi inexistente, intretinere drumuri nefacute, intretinere spatii verzi, lucrari inutile la cai ferate;
8) Firmele autohtone care refuza sa isi atace propria tara, nu au surse din care sa isi acopere pierderile si sunt nevoite sa inchida, reducand si mai mult veniturile populatiei dependente de ele; desigur, nu inainte ca bancile sa le acorde niste credite operationale chipurile de salvare, pe care neputand sa le returneze la timp, pierd si garantiile reale (imobile, alte bunuri concrete) in favoarea bancilor de fapt al acelorasi persoane care au organizat totul;
9) Cu venituri tot mai mici si costuri tot mai mari, populatia ia in disperare credite garantate cu putinul pe care il mai au, locuinta in cel mai des caz, doar ca sa mai supravietuiasca, nu reuseste si pierde si adapostul si putinul pe care il mai aveau;
10) Surplusul de bani care apare la populatie este absorbit prin costuri tot mai mari la resurse esentiale direct pe combustibili, gaz, electricitate sau prin costuri mai mari la produsele pentru care se folosesc aceste resurse si impozite de tot felul tot mai mari;
11) Odata instalat monopolul ne-oamenilor straini asupra economiei, disimulat intr-un numar de firme aparent fara un actionariat si management comun (FALSA IDENTITATE din nou si in acest mod), calitatea produselor si serviciilor scade si produsele devin tot mai toxice fara nici o posibilitate de a mai aparea alternative de surse sanatoase sau daca cineva ia vreo initiativa, apare un competitor detinut de ne-oamenii straini si prin mecanismul coborarii preturilor, il forteaza sa inchida;
12) Creditele date firmelor atacatoare nu urmau niciodata sa fie returnate; planul este si va fi ca periodic sa fie convertite in pierderi pentru banci; desigur creditele acestea sunt date fara garantii;
13) Guvernul de straini ce conduce Romania semneaza contracte de imprumut in numele Poporului Roman chiar cu neoamenii straini care au organizat tot ceea ce am descris sumar mai sus;
14) Neoamenii strainii emit banii din nimic, nu au nevoie decat de o tastatura si transmit cate zerouri este nevoie. Acesti bani nu au existat. Sunt lansati in sistem pentru a mentine in functiune mecanismul de preluarea a tarii prin sistemul bancar si prin privatizari catre neaomenii straini;
15) Banii ajunsi la Banca Nationala sunt dati bancilor comerciale pentru a acoperi pierderile mentionate mai sus;
16) Romania se alege cu datorii pentru compensarea carora, strainii care au dat banii, ii cer sa vanda tot lor tot ce mai are ramas nevandut, respectiv baza energetica si operationala a tarii,
17) Statul Roman, adica Poporul Roman, a devenit dator si ramane dator pentru banii folositi pentru functionarea mecanismului prin care i se ia toata averea si este distrus biologic. FARA SA ISI FI DAT NICIODATA CONSIMTAMANTUL PENTRU NICI UNA DINTRE ACESTE MODALITATI DE FUNCTIONARE A SOCIETATII;
18) Odata ramas fara mijloace independente, Poporul Roman nu mai poate lua decizii in favoarea sa si in consecinta nu mai poate continua sa existe; UN GENOCID EXECUTAT SILENTIOS FARA CA VICTIMA SA BAGE DE SEAMA.

Sursa: Ion Coja

Despre autor

contribuitor

Adauga comentariu

Adauga un comentariu