Politică

Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa

imagesZiarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională.

Conform articolului publicat de ziarul austriac, serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații.

”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Dar imigranții care vor să fugă din țările lor sunt mult prea săraci pentru a da acești bani”, se spune în raport.

 Spionajul austriac ar avea informații că ” organizații din SUA au creat un model de co-finanțare și contribuie substanțial la costurile cerute de traficanți”. Ar fi vorba de ”aceleași organizații care, în 2013, au aruncat Ucraina în haos”, aluzie la acele ONG-uri americane, așa-numite ”umanitare” și ”pentru drepturile omului”. ONG-uri despre care, se știe foarte bine, au fost create de Departamentul de Stat al SUA sau direct de speculatorul și finanțatorul ”revoluțiilor portocalii” din fostele state sovietice, magnatul american de origine evreiască George Soros, părintele cunoscutei  Human Rights Watch.

Poliția din Austria, care primește solicitanții de azil, cunoaște aceste date de multă vreme, însă, scrie InfoDirekt, nimeni nu e dispus să vorbească. Nici măcar sub protecția anonimatului.

Semnatarii articolului lansează un apel către toți jurnaliștii, polițiștii și oamenii din serviciile secrete, cerându-le să participe activ la investigații și la confirmarea acestor informații.

Într-un articol ulterior, InfoDirekt dezvăluia că și ”în Austria există un business al refugiaților”, de care profită  Barclays Bank, o puternică multinațională cunoscută drept ”Blindații de la Rotschild”. Iar clanul Rothschild nu se dă în lături de la nicio afacere, nici măcar de la cea a ”primirii și îngrijirii”  refugiaților cu bani publici”, subliniază ziarul austriac.

Sursa: Expunere.com

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Nu puneti botul la asa neghiobie. Adica papitoiul asta semifosilizat de sors,care abia-si târâie ciolanele si care are incontinenta urinara se ocupa de Ucraina,primaverile arabe,toate ONG-urile lumii si de emigrantii din Orientul Mijlociu ))) Faceti un calcul simplu la sumele vehiculate pentru fiecare emigrant si ve-ti ajunge la sume pe care neam de rasneamul lui soros,cu tot cu bugetul departamentului de stat nu le are….))))))))))

  • “Faceti un calcul simplu la sumele vehiculate pentru fiecare emigrant” ce inseamna asta ? sume de unde pentru ce ?

  • @cozubas; @Hap Ciu: Sucesul masoneriei in sensul globalizarii si sclavizarii moderne a societatii postcapitaliste sta tocmai in acest mod de interpretare a realitatii in sensul naivitatii si credulitatii. Citirea unor articole fragmentat duce la o interpretare eronata a mesajului civic. Cititi articolul cu atentie cap-coada si va veti schimba atitudinea.

  • @cozubas; Sucesul masoneriei in sensul globalizarii si sclavizarii moderne a societatii postcapitaliste sta tocmai in acest mod de interpretare a realitatii in sensul naivitatii si credulitatii. Citirea unor articole fragmentat duce la o interpretare eronata a mesajului civic. Cititi articolul cu atentie cap-coada si va veti schimba atitudinea.

Abonează-te la newsletter