Politică

UPDATE 09.12.2013/ Scrisoare deschisă domnului Președinte al României, țară ce nu mai recunoaște drepturile omului.

jandarmi_pungestiDomnule Președinte al României, Traian Băsescu,

sunteți încă președintele țarii noastre, așa cum este ea, sărăcită, batjocorită atât acasă cât pe plan internațional. Poate v-ați plictisit de această țară, dar NOI NU ne-am plictisit, este singurul loc în care ne simțim ACASĂ. Poate în timpul guvernării dumneavoastră v-ați îmbogățit suficient cât să nu vă mai pese de țara noastră, dar NOI NU. Poate nu vă mai pasă de ce veți lăsa în urmă după terminarea mandatului dumneavoastră, dar NOUĂ NE PASĂ.

Nu suntem nepăsători față de țara noastră fiindcă nu am avea unde să emigrăm. Ca și dumneavoastră, unii dintre noi pot trăi într-o confortabilă singurătate în alte țări, care ne-ar asigura cel puțin respectarea drepturilor noastre umane, dreptul la aerul pe care îl respirăm și la apa ce izvorăște din pământul nostru. Dar NOI, ROMÂNII refuzăm să lăsăm această țară a noastră celor ce -ca și miniștrii inclusiv din guvernarea dumneavoastră- au încasat comisioane groase (pentru care încep să populeze pușcăriile) pentru cedarea suveranității noastre și a tuturor resurselor strategice ale românilor.

În calitate de cetățean al acestei țări, nu vă rog, VĂ SOMEZ să vă deplasați imediat la Pungești, Vaslui, România, unde veți constata că cetățeni ai României sunt împiedicați să se deplaseze prin localitate, copiii să meargă la școală. În această localitate, ieri 2 decembrie 2013 Jandarmeria Română a pătruns ILEGAL în plină noapte pe un teren privat, a legitimat oamenii și a ridicat CU FORȚA cetățenii acestei țări cărora ulterior li s-a întocmit dosar penal deoarece s-au opus acestei ilegalități flagrante.

Mai aveți față de poporul român responsabilități, nu puteți pretinde a nu cunoaște aceste abuzuri ale administrației statului. Presa franceză azi condamna intervenția jandarmilor români împotriva opozanților gazelor de șist în România (http://www.lexpress.fr/actualites/1/monde/roumanie-intervention-des-gendarmes-contre-des-opposants-aux-gaz-de-schiste_1304334.html) și (http://www.liberation.fr/monde/2013/12/02/roumanie-intervention-des-gendarmes-contre-des-opposants-aux-gaz-de-schiste_963497).

Deplasați-vă URGENT la fața locului, aceste grozăvii se petrec în țara pe care o reprezentați atât în fața străinilor cât și în fața istoriei, care într-o zi, nu prea îndepărtată, vă va judeca.

Personal, combat hoția din această țară prin inițiativa legislativă locală cunoscută sub numele de „Manifestul de la Băiculești”, refuzând să acord în continuare sprijinul financiar guvernului corupt. Mă voi solidariza însă -ca mulți români- cu cei ce în țara noastră au ajuns să cerșească dreptul la un mediu sănătos, la respectul dreptului de proprietate sau la libera circulație, toate drepturi de altminteri garantate prin Constituție și prin toate textele internaționale pe care Statul nostru le-a semnat, garantându-ne (doar în vorbe din păcate) protecția ce le-ar conferi cetățenilor europeni.

Domnule Președinte, aveți prerogative, este momentul să le exercitați și să ne oferiți nouă, cetățenilor României o protecție eficientă împotriva guvernului Ponta ce ne calcă acum în picioare drepturile fundamentale.

Simona Niculescu

UPDATE 4.12.2013/RASPUNSUL OFICIAL PRIMIT DE DOAMNA SIMONA NICULESCU

Doamna Simona Niculescu,

Am luat cunostinta din petitia adresata Presedintelui României, domnul Traian Basescu, despre solicitarea dumneavoastra.

În vederea analizarii problemelor semnalate, petitia dumneavoastra a fost trimisa la Ministerul Afacerilor Interne.

Urmeaza ca, în termenul legal, institutia sesizata sa comunice, Administratiei Prezidentiale si dumneavoastra, solutia adoptata.

Cu stima,

Consilier de Stat Gabriel-Cristian Piscociu

************************************************************************

UPDATE 09.12.2013 la scrisoarea deschisă către domnul președinte al României :

Domnule Președinte, prin scrisoarea deschisă din data de 4 decembrie 2013, vă SOMAM să vă deplasați la Pungești, Vaslui, România, pentru a constata abuzurile ce Jandarmeria Română le comite împotriva poporului ce îl reprezentați.

La această epistolă mi-ați răspuns cu o limbă de lemn pe care comuniștii ar invidia-o.

Ați trimis spre cercetarea abuzurilor denunțate ACELEIAȘI instituții care de fapt comite aceste abuzuri, și anume Ministerul Afacerilor Interne, de care aparține Jandarmeria Română.

Față de manifesta dumneavoastră nepăsare, am descins la Pungești, unde, însoțită de avocat și de executor judecătoresc, am întocmit la fața locului un constat al stării de fapt.

Domnule președinte, atunci când cetățenii țării dumneavoastră sunt nevoiți să întocmească pe puteri proprii, prin mari eforturi materiale, constatări ce puteați să le efectuați fără nici un fel de deranj, suntem nevoiți să tragem concluzia : DE PE ACUM, NE AUTO- GUVERNĂM.

Întrebarea mea (retorică) este următoarea : ce mai căutați în fruntea noastră, dumneavoastră, Mickey-Mouse, președintele Republicii ???

După plecarea noastră (avocat, executor, subsemnata) din localitate, un cetățean romăn a fost agresat de către jandarmi, fiind actualmente internat la secția de urgețe a Spitalului Vaslui, domnul Costel Vârnacia.

Jandarmii DUMNEAVOASTRĂ nu și-au putut păstra o minimă conduită decentă azi 8 decembrie 2013 DECÂT în prezența auxiliarilor de justiție prezenți în localitate. Imediat după plecarea noastră, au bătut cu bestialitate ROMÂNUL dumneavoastră, pentru apoi a-l abandona pe marginea drumului, fără a-i acorda primul ajutor, precum erau obligați prin jurământ. O mână ruptă, craniul spart și vădita stare de inconștiență nu au mișcat conștiința bătăușilor plătiți din banii NOȘTRI ce apără alteinterese, poate și ale dumneavoastră.

Avem filmări, fotografii despre aceste grozăvii care nu par, nici acum să vă miște.

ACUZ !

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Pai de ce sa se mai duca daca toti usl-istii si votantii lor ati stabilit ca Base nu mai reprezinta nimic, ca e un somer de lux pe care dvs usl-istii il platiti degeaba, ca el nu mai conteaza si e deja pe dinafara si abia asteptati sa se termine mandatul lui sa il arestati. Asa ca acum ar fi bun sa ia asupra lui si ce e la Pungesti si oriunde. Hooopa, v-ati amintit de presedinte.Ba sa stea acolo ca daca spune macar o vorba sariti ca hienele pe el ca se substituie guvernului si nu il lase sa guverneze. Asa ca SA GUVERNEZE !

  • @ carasteanu :
    Se vede treaba ca iesti basist sadea si n-ai inteles spiritul acestei scrisri. El reprezinta o institutie chiar daca impotriva vointei majoritati si tocmai de aceea ar fi de datoria lui sa arate ca romanii s-au inselat dar asa cum il cunosc slabe sperante sa reactioneze, are alte preocupari inclusiv aceaa de a incerca sa scape de judecata pentru abuzurile pe care chiar el le-a girat in cele doua mandate.

  • Sistemul republican este epuizat.Nu mai poate oferi Romaniei nici o solutie politica.Vin alegerile si Dvs.nu aveti cu cine sa votati.
    Solutia este MONARHIA.Daca Romania a insemnat ceva pe harta lumii,aceasta s-a intamplat in timpul MONARHIEI!

  • Daca am comentat si alte dati fiindca sunt de-al locului vreau sa completez si acum prin a spune ca raportul de forte este nespus de mare. 1OOO de jandarmi tin piept la 100 localnici.Va dati seama de grija guvernului pentru criminalii de americani.

  • Domnilor Presedinte, Pimministru Parlamentari. Indifrent de comisioanele primite anulati toate contractele semnate cu expluatarea bogatiilor pamantului romanesc. Sa va asumati toate consecintele . Aveti datoria si avem datoria fata de nepotii nostri. Am ajuns un stat care s-au imbogatit toate coorporatiile straine iar romanii au ajuns la sapa de lemn.Romanii ajung sa cumpere avutiile lor la preturi exorbintante de la straini. Toti conducatorii dim 1990 nu au luptat pentru romani ci pentru comisioanele lor si pentru interesele strainilor. Micilor intreprinzatori li s-au pus pedici in timp ce pentru straini li s-au creeat numai facilitati.

  • O meritati din plin pentru ca romanii au crezut in toti mincinosii de la Iliescu incoace. Va meritati soarta de natie mizerabila si hoata.

  • Daca doar fluturati camerele de luat vederi si faceti poza la jandarmi, degeaba.. NU SE SCHIMBA NIMIC.Se pisa pe filmarile si pozele voastre pe care le postati si tot comentati pe facebook si alte bloguri, bat oamenii de fata cu reporterii,s-au obisnuit,au vazut ca se poate si live.Daca jandarmii apara hotia si bat oamenii..Acum toata lumea o sa zica,da tu de ce stai la calculator si comentezi. Pentru ca sunteti lasi, daca sare unu il lasati. Am vazut pe la universitate,alegea jandarmeria cate unu care tipa mai tare sa-l ridice din multime. Si mutimea se uita la el cum e ridicat si batut de jandarmerie. Asa ca taceti ca numai gura e de voi…REVOLUTIE,COMUNISM…NE FURA TARA , HAI IN STRADA, Ori iesiti in strada ca la razboi pentru tara…ori taceti din gura ca nu rezolvati nimic cu vorba.Asta e romanu…da din gura si atat. M-am uitat la clipul cand era ridicat ala la universitate..de imi venea sa dau cu scaunu in tv la ce dobitoci se uitau la el cum era tras din toate directiile de jandarmi. “lasati-l in pace mai” tipa un “protestatar” ,erau 5 jandarmi de trageau de un domn si 30 de oameni in jurul lor si nu l-au ajutat pe unu de-al lor . CUM ***** VOSTRI VRETI SA SALVATI TARA ASTA MA?!?!?!? De la calculator..si comentati la poze??? Eu unu nu am iesit la nici un protest. Cand vad sange,atunci ies. Aia e revolutie.

  • spunea cineva mai sus ca basescu e un somer de lux si are dreptate. din pacate, in tara noastra, presedintele nu are ici o putere: el propune, guvernul decide. probabil voi fi criticat ca si basist. nu e vorba de base, e vorba de legislatie aici. daca nu intelegeti niste “reguli” atat de simple, nu vad cum puteti intelege soarta romaniei. se vede pe buna dreptate ca tara merge abrupt la vale de la schimbarea ultimului guvern. si se vede ca ponta vinde bucatica cu bucatica tara, si ne rade in fata. se scuza ca e de vina guvernul anterior. scrisoarea asta trebuia adresata guvernului, in general. spunea cineva mai sus ca asta nu se rezolva decat cu sange, si are dreptate. dar nimeni nu e dispus sa se sacrifice: ca in orice razboi, prima linie e sacrificiu. cine vrea sa fie in prima linie?

  • AM FOST PE 19 -01-2013 LA PUNGESTI. AM VAZUT CU OCHII MEI CUM LA INTRAREA IN PUNGESTI ERAU DOUA MASINI DE POLITIE SI CONTROLAU-VERIFICAU SI LUAU NUMARUL DE LA MASINA FIECAREI PERSOANA CARE INTRA IN SAT SAU IESEA DIN SAT. AM TRAIT ACEL SENTIMENT DE LAGAR, DE SPATIU INCHIS CARE TE STRINGE.. MAI MULT, IN SAT, CIRCULA JANDARMII 2 CITE 2 SI INPUN REGULI DRASTICE.