Politică

Scandalul reizbucneşte la Pungeşti: Camioanele Chevron au fost atacate cu pietre

pungestiA reizbucnit scandalul la Pungeşti, după ce luni spre marţi noapte zece camioane încărcate cu părţi componente ale sondei care urmează să foreze în căutare de gaze de şist au ajuns la Vaslui. Oamenii din zonă au aruncat cu pietre în camioane şi au aprins un foc din paie în semn de protest.

Camioanele au ajuns la Pungeşti după 2 noaptea, iar circa 20 de oameni au ieşit să le întâmpine. Tot atâtea dube de la poliţie şi jandarmerie se aflau în Pungeşti la ora 6 dimineaţa pentru a împiedica o încăierare între protestatari şi reprezentanţii Chevron.

Protestele de la Pungeşti au început în toamna lui 2013. Oamenii sunt nemulţumiţi că în comuna lor va începe exlporarea şi exploatarea gazelor de şist.

Sursa: DIgi24.ro

Foto: Digi24Iasi

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

 • Stop Chevron! Ne alaturam protestului in semn de solidaritate!
  nu vrem explorare si nici expoatare.
  Vrea ape curate si neamestecul in treburile interne.
  Responsabilii sa fie judecati si condamnati!

 • Exploatarea gazelor de șist prin fracturare hidraulică este o operație pe cordul deschis al rexzervelor de apă potabilă ale României. Nici Ponta, nici Băsescu și nimeni (NIMENI)nu are dreptul de a aproba așa ceva. Domnilor SUNTEȚI PENALI pentru ISTORIA ȚĂRII!

 • Stop Chevrom!!!!
  Romani! Sa ne unim, sa facem un protest international cu ajutorul celor din diaspora, pentru a ne apara Tara de Oligarhia sercurito-comunista!!!!
  Ce se intampla la Pungesti va crea un precedent, si va da unda verde pentru forarile din toata tara!!!!

Abonează-te la newsletter