Politică

Șapte întrebări pentru Klaus Iohannis, în prag de An Nou

646x404“Președintele Klaus Iohannis a semnat cu o zi inainte de Craciun decretul privind promulgarea legii privind indemnizațiile speciale pentru limita de vârstă a parlamentarilor. Parlamentarii care au vârsta de pensionare vor primi, daca nu sunt realesi in parlament, o indemnizație pentru limită de vârstă. Parlamentarii liberali nu au participat la votul pe acest proiect”.

De ce ați semnat decretul, domnule președinte? De când e atat de important pentru dumneavoastră sa dați o lege specială, pentru, probabil, doar 20-30 de persoane? La ce vă folosește?

Dacă nu grupul v-a interesat, cine e pe lista aia de pensionari de lux, de care aveți nevoie atât de mult în exercitarea mandatului de președinte?

Cum veți mai lansa vreodată mesaje dedicate pensionarilor, după ce ați răsplătit cu niste pensii absolute nemeritate o breaslă pe care toată România o urăște?

Nu era mai simplu ca anii de mandat să se considere vechime în muncă și să se adauge la vechimea pe care o aveau deja parlamentarii, de la locurile de muncă anterioare?

Cum vă veți justifica în fața PNL, partid ai cărui parlamentari n-au votat legea asta? Păi cu partidul ăsta urma să faceți un guvern, aș fi băgat mâna în foc că aveți aceleași păreri pe subiectele importante…

Ce vă oferă Dragnea, la schimb cu promulgarea acestei legi atât de dorită de PSD?

Cum se face cozonacul în Florida, domnule președinte? Cu nucă sau cu stafide?

Autor: Bogdan Stoica

Sursa: PSNews

Despre autor

contribuitor

comentarii

Adauga un comentariu

  • Ce ve ți face cu pensionarii care au ieșit la limita de vârstă iar pensiile le au fost tăiate cu 15% de guvernul trecut.cum veți rezolva cu acele pensii care au fost calculate la salariul net nu brut iar acum noi trebuie să dăm casa de pensii în judecata ca sa ne câștigăm banii munciți cu greu de noi.De ce domnule președinte aprobați așa de ușor acele pensii speciale? Chiar au nevoie acei oameni de banii pe care ați putea sa I folosiți ptr cei aflați la limita sărăciei

  • pe toa’rasu’ klaus il doare la sapca de intrebarile noastre …. “Dulce ca mierea e streangul patriei” ….

Abonează-te la newsletter