Politică

Sâmbătă, 07.12.2013, Marea Adunare de la Pungești: apel la solidaritate și mobilizare națională pentru a susține oamenii din Pungești, care se opun în mod pașnic explorării și exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulica

rezistentaFACEM PUBLIC Apelul la solidaritate și mobilizare națională pentru a susține oamenii din Pungești, care se opun în mod pașnic explorării și exploatării gazelor de șist prin fracturare hidraulica, o metoda dezastruoasa pentru mediu si sanatate.

Este nevoie de noi toți la Pungesti, pentru a-i ajuta pe cei din Rezistență și pentru a opri instalarea primei sonde din Jud. Vaslui!

Pentru o cât mai bună organizare a transportului, în funcție de zonele țării dinspre care veniți, acest grup vă va ajuta să vă găsiți mai ușor, pentru a călători împreună, mai economic și mai eficient:

Car sharing Activisti in Deplasare

Acest grup serveste persoanelor care doresc sa se deplaseze impreuna, cu masinile, catre zoneleamenintate de fracturarea hidraulica sau in zonele in care se fac adunari nationale pentru cauze activiste care au prioritate. In prezent, fracturarea si cianurarea. Aici va puteti organiza, puteti anunta numar de locuri disponibile in masina si mai puteti ajuta si alti oameni sa ajunga alataturi de cei care se lupta cu fracturarea hidraulica.
Adaugati toate persoanele care credeti ca ar fi interesate de posibilitatea de a imparti drumul cu cineva.
Scrieti:
– Loc de plecare si destinatie
– Numar de locuri disponibile in masina
– Data si ora de plecare

ATENȚIE!!

*** Deplasarea cu autocarul nu este recomandată, deoarece, din experiența anterioară, autocarele sunt urmărite și trec printr-o serie de filtre care întârzie, cu câteva ore bune, sosirea la destinație.

*** Să aveți toate actele la mașină în regulă: trusă de prim ajutor, triunghi, etc. în cazul în care veți fi opriți la controale pe drum sau în zonă taberei.

*** Este important să vă planificați timpul în așa fel încât să rămâneți până, cel puțin, duminică. Localnicii sunt sunt foarte demoralizați și speriați, și au nevoie de oameni curajoși care să îi sprijine atât moral cât și în acțiunile întreprinse pentru blocarea instalării sondei.

*** Se va face o listă de cazări la localnici, care va fi anunțată pe wall-ul acestui eveniment însă este bine să aduceți cu voi saci de dormit

***Sa fiti imbracati corespunzator, avand in vedere ca temperaturile se anunta a fi destul de scazute.

***Sa aveti cu voi apa si ceva de mancare, micile magazine din zona e posibil sa nu fie deschise.

***Avand in vedere ca accesul in zona ar putea fi blocat, e posibil sa fie nevoie chiar sa parcurgeti pe jos o mica portiune din drum, astfel incat echipati-va corespunzator cu haine calduroase, luati cu voi un rucsacel in care sa puneti tot ce aveti nevoie.

Ordinele interventiei jandarmilor la Pungeşti au fost date direct de la Bucureşti! Jandarmii au aplicat o logică de război care a călcat în picioare drepturile omului şi a dărâmat paravanul democraţiei româneşti! Pungeşti e sub asediul acestor forţe, în timp ce Jandarmeria şi reprezentanţii Guvernului dezinformează şi acoperă abuzurile iar presa nu este lăsată să se apropie de Tabăra de Rezistenţă.

Românii nu trebuie să fie o nație de sacrificiu ! Prin implicarea tuturor care conștientizează pericolul fracturarii hidraulice și implicarea lor în luptă pentru stoparea acestui genocid, România poate fi salvată.

Statul, guvernul și instituțiile a căror rol este de a ne apăra și de a acționa în interesul cetățenilor au dovedit, deja, că servesc doar intereselor corporațiilor străine, respectând ordine venite din partea interlopilor internaționali, încălcând legea și abuzând cetățenii.

Având în vedere că justiția și statul nu sunt de partea noastră, devine foarte clar ca doar prin exercitarea unei presiuni semnificative, cel puțin, la fel de seminificativa că și numărul nostru, asupra lor, uniți, ne putem salva. Astfel, doar noi, oamenii, care reprezentăm majoritatea suverană, avem responsabilitatea de a ne revendica drepturile la o viață sănătoasă, armonioasă, așa cum ne-a fost dată să o trăim pe pământ.

Sursa: Romania la Pungesti

Urmariti  cele mai noi si utile informatii legate de situatia si deplasarea la Pungești in timp real pe gandeste.org si pe pagina de Facebook Gandeste Romania.

Despre autor

contribuitor

comentariu

Adauga un comentariu

  • De la 1989 incoace guvernele nu ne mai reprezinta. Ne-au trebuit 24 de ani ca sa realizam. Suntem fortati sa ne luam soarta in propriile maini. Guvenantii au devenit milionari furand de la noi impreuna cu corporatiile pe care le deservesc. Acum 24 de ani nimeni nu era milionar in Romania.
    1907 e in fata noastra. AVEM NUMAI DE CASTIGAT. Mai jos de atat e mormantul.

Abonează-te la newsletter